Türkxloncası Vedası.....

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
sovculuk
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: Türkxloncası Vedası.....

Mesaj gönderen sovculuk »

volkan Denze yardm etmedin diyosun nerden biliyorsn denize yardım etmediğimi... kendisne sorablrsn burdan O konuyu tartışıcak değilim ben. benim demek istedğim üyelerce kApatıcakmıyız konuyu.. ayrıca şehserler türkx charında diyorsun BENim Türkxden başka başlıyan charım yok neysem oyum Türkxle başladım Türkxle bitiririm.
Kullanıcı avatarı
Ixbycanxl
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Ixbycanxl »

sovculuk yazdı:volkan Denze yardm etmedin diyosun nerden biliyorsn denize yardım etmediğimi... kendisne sorablrsn burdan O konuyu tartışıcak değilim ben. benim demek istedğim üyelerce kApatıcakmıyız konuyu.. ayrıca şehserler türkx charında diyorsun BENim Türkxden başka başlıyan charım yok neysem oyum Türkxle başladım Türkxle bitiririm.

Faruk acil ulaş bana

ferhatcan_27@hotmail.com Biliosun zaten çabuk ulaş
~~BEKLENEN GÜN GELECEKSE ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR~~~

Zalimfelek Dragayxoğuz Tuvaletkağıdı
Kullanıcı avatarı
Ruby
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ruby »

Ixbycanxl yazdı:
sovculuk yazdı:volkan Denze yardm etmedin diyosun nerden biliyorsn denize yardım etmediğimi... kendisne sorablrsn burdan O konuyu tartışıcak değilim ben. benim demek istedğim üyelerce kApatıcakmıyız konuyu.. ayrıca şehserler türkx charında diyorsun BENim Türkxden başka başlıyan charım yok neysem oyum Türkxle başladım Türkxle bitiririm.

Faruk acil ulaş bana

ferhatcan_27@hotmail.com Biliosun zaten çabuk ulaş
Biliosa nie yazıon :P
Eğer düşman arıyorsan kendine ; git aynaya bak bir kere. Eğer dost arıyorsan kendine ; bakma hiçbiryere! Çünkü: o (Allah c.c.) sana şah damarından daha yakın...

Ruby / Rubyxzirve / Megy / Belaxlenobia ...
Kullanıcı avatarı
Ixbycanxl
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Ixbycanxl »

Eski msn adresinin şifresini unutmuş yeni bi tane açmış dolayısyla bilmiyor sanırım Aklında tutmamıştır
~~BEKLENEN GÜN GELECEKSE ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR~~~

Zalimfelek Dragayxoğuz Tuvaletkağıdı
Kullanıcı avatarı
Timurlenk
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Timurlenk »

Merak etme ben o konuları çok iyi biliyorum. Hadi diyelim sen yardım ettin Deniz'e burda açıklarmısın ne yardımı yaptın?
39 level zamanındaki Artser neyin nesi kardeşim? Türk loncasına girdiğinden beri Türkxartser ve devamındaki çarlarındasın ona EYW. Ama eğer bu şaheseri Artsere üretseydin senide görücektik arkadaşım. Ben buraya tartışmak için mesaj atmadım. Kimin ne olduğunu bilen biliyor,neyin ne olduğunu bilen biliyor. Polemiğede gerek yok ama senin kardeşlik yok arkadaşlık yok deyipde lonca kapatma isteyin bence ÇOK SAÇMA
Onurlu ölüm bizim için yaşamdan çok daha kıymetlidir.

Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
Kullanıcı avatarı
Lostxdewrimci
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Lostxdewrimci »

İyide Türkx loncası senin elinde oyuncak oldu gitti arster , sen kendi elinle böle yaptın loncayı Türkxankagaragüçlü gideli. Türkxgreywolf da aynı milletle hır gür ede ede oda Türk loncasını soldurdu oda gitti ama 39 lvl lerden iyi tanırım ...
Lostxdewrimci / MaHseNcI

SoKaKta YaTaNın KüRKü ALıNMaZ , KuNdakLıK BebeNiN SüTü ÇaLıNmaZ , İnsaNLıGıN HeR KiM KuRal KoYsaDa MeRhaMeTiN YoLu SaG SoL TaNımaZ.....

Resim
Broo
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Broo »

Serkan abi (Türkxankaragüçlü) oyunu brktıgı an bnm ıcın de Türkx btti. cnku loncanın abısıydı,baskanıydı, toparlayıcısıydı.. herseyıydı...Faruk ta Greywolf un kolpasıydı...

Bnm ıtemım param warken Faruk selamı eksık etmıordu, soyulduktan sonra da seLamı wermeyı bırak werdgmz selamı almaz oldu.. oyle bı adamdır kendısı..

Katılıyorm sana volkan artık bana Chefatalzn den ulasabLrsn. bi ara pm le de muhabbet edelm ne zmndır konusumuyorz..

eskı Türkxfatalmaqic-Türkxfatalzn
Kullanıcı avatarı
Timurlenk
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Timurlenk »

Broo yazdı:Serkan abi (Türkxankaragüçlü) oyunu brktıgı an bnm ıcın de Türkx btti. cnku loncanın abısıydı,baskanıydı, toparlayıcısıydı.. herseyıydı...Faruk ta Greywolf un kolpasıydı...

Bnm ıtemım param warken Faruk selamı eksık etmıordu, soyulduktan sonra da seLamı wermeyı bırak werdgmz selamı almaz oldu.. oyle bı adamdır kendısı..

Katılıyorm sana volkan artık bana Chefatalzn den ulasabLrsn. bi ara pm le de muhabbet edelm ne zmndır konusumuyorz..

eskı Türkxfatalmaqic-Türkxfatalzn
eyw kardeşim konuşuruz haberim yokdu o çarından
Onurlu ölüm bizim için yaşamdan çok daha kıymetlidir.

Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■

“Genel Sohbet” sayfasına dön