firatli yazdı:Erdi Özellikle senin konunu takip ediyorum daha refik gelmedi oda gelsin gırgıra bak sen :d
[ßaßacım görmemişin oğlu olmuş tutmuş pipisini koparmış.. Gorgusuzun Epe'si olmuş, tutmuş forumda reklam yapıor.. Onunlada yetinmiyor En saçma mantıksız konulara başlık açıyor. Beyinden noksan arkadaşım erdiii Senin söylediğin uygulama zaten var. Sen bu oyunu nasıl oynuyorsun gerçekden merak ediyorum.. Birisi bu arkadaşın forum hesabını yasaklayabilirmi ? Canı sıkıldıkca saçma sapan konular açıyor..[/b]
aQuaLand SANA ÇOK KIL OLDUMU BİLİYORSUN SENDE BANA KILSIN BİLİYORUM AMA ÇOK KENDİNİ Bİ #@!? ZANNETME.bu arada unutmayım refik TheCakkal slm war..!TELEFONLA KONUŞMUŞTUM
serkannnn yazdı:Biri şunu sustursun artık. Gelip gelip önceden söylenenlerin aynısını yazıp yeni bir konu açıyor. Her yoruma epeli resmini koyuyor. Sunucuda epe görmeyen mi var???
1. CİSİ SENDE ecel le birlikde fotonu koyuyon ve Aeor de epeli fotosunu koyuyordu bişey demiyorsunuz siz bana kasıtlı iş yapıorsun he bide ben BU KONU AÇILDINI BİLMİYOM SİZİN GİBİ BOŞ BOŞ DURMUYOM ÇALIŞIYORUM ONUN İÇİN HER 2 DAKKADA 1 BAKMIYORUM.
Benim koyduğum resim imza içerisinde (kurallar dahilinde) yer alıyor. (300*100)
Sen ise her yorumuna 3 tam boyutta resim koyuyorsun ve açtığın bütün konuların daha önceden açılmış benzerleri mevcut. Bizim gibi boş durmadığını çalıştığını söylemişsin, o zaman neden o değerli vaktini forumda boş konu açarak harcıyorsun zekası düşük şahsiyet !
serkannnn-ssserkan-Sserkannşifacı-Serkannn (Daha birçoğu, sadece Eminönü)
aQuaLand SANA ÇOK KIL OLDUMU BİLİYORSUN SENDE BANA KILSIN BİLİYORUM AMA ÇOK KENDİNİ Bİ #@!? ZANNETME.bu arada unutmayım refik TheCakkal slm war..!TELEFONLA KONUŞMUŞTUM[/quote]
Senıde abinide 7 kere satın alırım laflarına dıkkat et. Sen git önce teknosa nasıl yazılır onu ögren.. Bana da senın aracılıgınla kımse bır sey yollamasın.
firatli yazdı:Erdi Özellikle senin konunu takip ediyorum daha refik gelmedi oda gelsin gırgıra bak sen :d
[ßaßacım görmemişin oğlu olmuş tutmuş pipisini koparmış.. Gorgusuzun Epe'si olmuş, tutmuş forumda reklam yapıor.. Onunlada yetinmiyor En saçma mantıksız konulara başlık açıyor. Beyinden noksan arkadaşım erdiii Senin söylediğin uygulama zaten var. Sen bu oyunu nasıl oynuyorsun gerçekden merak ediyorum.. Birisi bu arkadaşın forum hesabını yasaklayabilirmi ? Canı sıkıldıkca saçma sapan konular açıyor..[/b]
aQuaLand SANA ÇOK KIL OLDUMU BİLİYORSUN SENDE BANA KILSIN BİLİYORUM AMA ÇOK KENDİNİ Bİ #@!? ZANNETME.bu arada unutmayım refik TheCakkal slm war..!TELEFONLA KONUŞMUŞTUM
TheÇakkalada benden slm söle ismimi ver yeter tanır o beni
İşte bunu seviyorum
/katıl Yaşın kaç erdi senin nerde abuk sabuk konu var o konun başlığının altında sen varsın öneride bulunucaksan Destek>İletişim öneri olarak gönder
Arkadaşım sen bunu bir kolaylık olarak görüyorsan öncelikle forumda İMZA diye bir yer var.He birde,gerçekten artık sıktı bu konular.Senden ricam bir daha Refik abiyi sinirlendirme