Üretim Puanları
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Üretim Puanları
kardeş guncel yazıp durma konuyu yukarı dasımak ıcın 
- xFirelifex
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
Güncel yazmasam yönetim konuya bakmaz, üretim puanlarını geri vermez, biz de sırf silahçı ya da zırhçı olmadığımız için bu nadidelerden mahrum kalacağız.ibrahimking yazdı:kardeş guncel yazıp durma konuyu yukarı dasımak ıcın
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
Sen şimdi ciddi ciddi yönetimin bu konuya bakıp istediğini yapacağınımı saniyosun ?????xFirelifex yazdı:Güncel yazmasam yönetim konuya bakmaz, üretim puanlarını geri vermez, biz de sırf silahçı ya da zırhçı olmadığımız için bu nadidelerden mahrum kalacağız.ibrahimking yazdı:kardeş guncel yazıp durma konuyu yukarı dasımak ıcın
- xFirelifex
- Demirci Çırağı

En azından konuya bakıp hayır böyle bir şey yapamayız diyebilirler.KaraXHayalet yazdı:Sen şimdi ciddi ciddi yönetimin bu konuya bakıp istediğini yapacağınımı saniyosun ?????xFirelifex yazdı:Güncel yazmasam yönetim konuya bakmaz, üretim puanlarını geri vermez, biz de sırf silahçı ya da zırhçı olmadığımız için bu nadidelerden mahrum kalacağız.ibrahimking yazdı:kardeş guncel yazıp durma konuyu yukarı dasımak ıcın
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

Geçen sene zaten hayır böyle bir şey yapamayız dediler. :mrgreen: Dediler ki böyle bir şeyi yapamayız çünkü ne tür hatalar doğuracağını ve oyuncuların buna ne tepki vereceğini bilmiyoruz.xFirelifex yazdı:En azından konuya bakıp hayır böyle bir şey yapamayız diyebilirler.KaraXHayalet yazdı:Sen şimdi ciddi ciddi yönetimin bu konuya bakıp istediğini yapacağınımı saniyosun ?????xFirelifex yazdı:Güncel yazmasam yönetim konuya bakmaz, üretim puanlarını geri vermez, biz de sırf silahçı ya da zırhçı olmadığımız için bu nadidelerden mahrum kalacağız.ibrahimking yazdı:kardeş guncel yazıp durma konuyu yukarı dasımak ıcın
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- halituygun
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Beyaz Köşk
fikir güzel ama bence oyle olmasın. Çünkü adam belkı uretımı sıfırlamak deılde belkıyentek sıfırlamak istiycek. bence yetenk sıfırlama ıcın bı gbm 0 uretım ve toplama ıcın falanda ayrıyetten para alabilr. e o da olmazsa ayrıyetten bir soru sorsun toplama ve uretım sıfırlansınmı dıye sıfırlansın deınce daha cok para gıtsın sıfırlanmasın dıyınce normal sıfırlansın bence.
Cakal (49)
Koçsarlıxfurkan (49)
Koçsarlıxlider (49)
Ccckarabüklüccc(49)[^Ejder Asa]
Trikelexcapkincf (49)
İnoxx (49)
Xşifaxdüzcelix (49)
Koçsarlıxdoktor (49)
Goldenxage (45)
İnox (49)
IxIxSerSeRixIxI (49)
İBReTxHayLaz (49)[^Ecel Getiren]