Sancagın iLk Top 10 Şifası En İyi 10 Şifa

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Muriscoyagmao
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: İstiklal

Re: Sancagın iLk Top 10 Şifası En İyi 10 Şifa

Mesaj gönderen Muriscoyagmao »

bycLowny yazdı:WS de BLoodxknow&Rowxberru baskada adam yok İnsensitiveye soruyoz adam benım diyo kac kere kestim adamı hala anlamıyor Ne diyeyim taktikleri bizden ögrenıyor en iyi oluyor

Rowxberru ' yu 3-1 Yendim... ;) Sen Ws Atalım Dedin. Ben ws ' de Öndeydim Düştünmü Oyundanmı Çıktın Anlamadım. 30 dk Bekledim Gelmedin... :lol:

Ayrıca Sen Bu Sunucuda Yokken Ben Vardım Anca Sen Benden Taktik Öğrenirsin. :idea:
insensitivE KAMER

İSTİKLAL LONCASI

Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''
İSTİKLAL".
Kullanıcı avatarı
Pusux
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Pusux »

Muriscoyagmao yazdı:
bycLowny yazdı:WS de BLoodxknow&Rowxberru baskada adam yok İnsensitiveye soruyoz adam benım diyo kac kere kestim adamı hala anlamıyor Ne diyeyim taktikleri bizden ögrenıyor en iyi oluyor

Rowxberru ' yu 3-1 Yendim... ;) Sen Ws Atalım Dedin. Ben ws ' de Öndeydim Düştünmü Oyundanmı Çıktın Anlamadım. 30 dk Bekledim Gelmedin... :lol:

Ayrıca Sen Bu Sunucuda Yokken Ben Vardım Anca Sen Benden Taktik Öğrenirsin. :idea:

Forumda sunucuda sen yokken ben wardım dıye mıLLete ahkam satma , Burada senden eskıLerıde war bunu sakın unutma ;)

Daha yoktunuz , biz ustaydık.
Çok boktunuz , Biz yoLdaydık.
Hep koktunuz , Biz damgaydık.
Siz çakaLken , Biz ASLANDIK.!

Bu dörLükte ucube feat oquzdan sana qeLsn ;)
Kullanıcı avatarı
bycLowny
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen bycLowny »

Pusux yazdı:
Muriscoyagmao yazdı:

Forumda sunucuda sen yokken ben wardım dıye mıLLete ahkam satma , Burada senden eskıLerıde war bunu sakın unutma ;)

ÖnceLikLe ben emın , Diqer yazıLarı abım burak yazmış . Uqur saoL :D krdeşim bunLar daha bıLmiyor . Kımın ne oLduqunu ... ÖnceLıkLe ınsensıtıve . Kendini çok biR matah sanan bıR kısıLıqe sahipsin :idea: Bunu bil . Seni 2-1 yendim ? doqru deqilmi söyle bakalım . Bir daha ws attık oyundan düştüm . 30 Dk bekledim diyorsun ama ben düştügümü zaman 2 dk sonra tekrar girdim oyuna buRda kımı kandıRıorSn sn ? . 15 hayvan caqırma taktıqını bızden oqrendın önce attıqımız wsde o yetenk yoktu yanı caqrı yeteneqi 1-0 almıstım o yeteneqın olmadan . Ve 15 çaqrıya werdin attık tekrar 2-0 oldu . Son kez atısımızda sen aldın .2-1 ws sonucu bitti ben doqruLarı söyLüorum buRda ama sn Bol qtten saLLıorsun dediqim doqRu dqiLmi ? . Biz eskilerden Macheste , Giantss Xxgiantsxx Antirock Artırock UltimatexspideR Xgiants ' dık sancak acılalı beri burda oynuyoRuz . Sancak acılmadan önce 1 bucuk yıL tıLsımda oynadk . Dünkü bksn dıoRsn ama yanıLıorsun . qeLdın su sunucuya kendını bıRsey sanmayabasLadın yenıLdıqıın haLde yendm dioRsun . Ayrıca 4. ws mizi ataRken Senmi öndeydin :?: :D :D Lan yalanın da buKadaRı benim 90 kudRetım waRdı senın 60 Dı doqruyu söyLe murat @Aqzımı acdırma benim .
DaRkxRay
BLoodxknow
Leqendxjoey
GiantsxqeRidöndü
Mecxjuzzky
Mecxjeff

39 ZamaNı >>

Macheste
AntiRock
ULtimatexspıdeR =
Xxgiantsxx
SonyCs

BuRak & €miN

Byböceq _ BLoodxswinqxşifa >> BiR zamanLarın Efsanesi .. !!
Kullanıcı avatarı
Pulpfiction
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Pulpfiction »

ıtemler onemlı tabı ama kullanmasını bılmedıkten sonra bı ıse yaramaz... Benım bıldıgım saglam sıfalar oyundan arkadasım Naci (Nacakkk) ve sadece kenan a gıderken bır kez aynı grupta oldugum Alaçatı'dır.Gerisini tanımam...
Resim Resim
Kullanıcı avatarı
Unforxdoctr
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Unforxdoctr »

Açıkcası bir sıralama yapamam ama
Qşifaxx
Alaçatı
Xulubayx
Spxgreywolf
Rowxwolf
Rowxberru
İnsensitive
Maxşifa
Tkxxmanyak sağlam şifalardır. Unuttugum varsa Affola
Şifaxanıl
Fuji [ Ejder Asa]
Aydıncıkxanıl [ Latif]

Senet Sözümdür, Adım İmzadır. :)
Kullanıcı avatarı
Muriscoyagmao
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

bycLowny yazdı:
Pusux yazdı:
Muriscoyagmao yazdı:

ÖnceLikLe ben emın , Diqer yazıLarı abım burak yazmış . Uqur saoL :D krdeşim bunLar daha bıLmiyor . Kımın ne oLduqunu ... ÖnceLıkLe ınsensıtıve . Kendini çok biR matah sanan bıR kısıLıqe sahipsin :idea: Bunu bil . Seni 2-1 yendim ? doqru deqilmi söyle bakalım . Bir daha ws attık oyundan düştüm . 30 Dk bekledim diyorsun ama ben düştügümü zaman 2 dk sonra tekrar girdim oyuna buRda kımı kandıRıorSn sn ? . 15 hayvan caqırma taktıqını bızden oqrendın önce attıqımız wsde o yetenk yoktu yanı caqrı yeteneqi 1-0 almıstım o yeteneqın olmadan . Ve 15 çaqrıya werdin attık tekrar 2-0 oldu . Son kez atısımızda sen aldın .2-1 ws sonucu bitti ben doqruLarı söyLüorum buRda ama sn Bol qtten saLLıorsun dediqim doqRu dqiLmi ? . Biz eskilerden Macheste , Giantss Xxgiantsxx Antirock Artırock UltimatexspideR Xgiants ' dık sancak acılalı beri burda oynuyoRuz . Sancak acılmadan önce 1 bucuk yıL tıLsımda oynadk . Dünkü bksn dıoRsn ama yanıLıorsun . qeLdın su sunucuya kendını bıRsey sanmayabasLadın yenıLdıqıın haLde yendm dioRsun . Ayrıca 4. ws mizi ataRken Senmi öndeydin :?: :D :D Lan yalanın da buKadaRı benim 90 kudRetım waRdı senın 60 Dı doqruyu söyLe murat @Aqzımı acdırma benim .

Harbi Çocuksun Sen ya Uçak ' ın Orda Ws Atarken Çıkıp Gelmeyen Sen Değilde Başkasımı Ferit ' te Şahit Şifayla Her Türlü Herkez ' le Ws Atarım 2 yıl 5 aydır BURDAYIM.
insensitivE KAMER

İSTİKLAL LONCASI

Unuttun mu çocuk ?
İSTİKLAL".
Kullanıcı avatarı
Garbajosa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Garbajosa »

Çocukça..
Kullanıcı avatarı
Muriscoyagmao
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Know Git sen önce Berru ' yu Yen Sonra Bana Gel :D :D

Ayrıca Adı Sürekli Hırsızlık ' la Küfürle Geçen Biriyle Muhatap Olmuyorum Bu Son Yorumum...
insensitivE KAMER

İSTİKLAL LONCASI

Unuttun mu çocuk ?
İSTİKLAL".
Kullanıcı avatarı
iptaledildi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen iptaledildi »

gerek varmı böyle konulara arkadaslar..
Resim

Kuklacı : bykOrbEs xxxbykOrbExxx bykOrbEsxxxşİfA OfBeeQAntiArzZ Adonis Tufann
Sancak : Cnquerorxtufann Cnquerorxadonis Şhadow Tkxxbykorbes Mctufann Tkxxadonis
Kullanıcı avatarı
bycLowny
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen bycLowny »

Kac tane fotosu vardı Format attım qitti Dua et ... Berruyla bi ashab üretmeden once attım SnLe kac kere attım eski handanda kac kerede yendım ve soLucanLarla yendım sonra tekrar attık ws baya ilerdeydim kudretımde iyiydi oyundan düştüm girdim pm dedim yoktun neyse carı alayımda atarız görürsn o zmn bu havaları Sn
DaRkxRay
BLoodxknow
Leqendxjoey
GiantsxqeRidöndü
Mecxjuzzky
Mecxjeff

39 ZamaNı >>

Macheste
AntiRock
ULtimatexspıdeR =
Xxgiantsxx
SonyCs

BuRak & €miN

Byböceq _ BLoodxswinqxşifa >> BiR zamanLarın Efsanesi .. !!

“Genel Sohbet” sayfasına dön