Ronaldoxlider ve Ronaldoxprensesten veda
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Ronaldoxlider ve Ronaldoxprensesten veda
Öncelikle Selamün Aleyküm arkadaşlar ben oyunu bırakıorum çok arkadaşlar edindim çokta düşman çok iyi günlerimizde geçti çok kötü günlerimizde oldu kimin kalbini kırdıysam hakkını helal etsin Hakkınızı helal edin kendinize ii bakın artık kuzenim oynayacak çarları
ops:
Re: Ronaldoxlider ve Ronaldoxprensesten veda
1-bn hakkımı helal etmem emin ol kimse helal etmezRonaldoxlider yazdı:Öncelikle Selamün Aleyküm arkadaşlar ben oyunu bırakıorum çok arkadaşlar edindim çokta düşman çok iyi günlerimizde geçti çok kötü günlerimizde oldu kimin kalbini kırdıysam hakkını helal etsin Hakkınızı helal edin kendinize ii bakın artık kuzenim oynayacak çarlarıops:
2-güvendik sana ne ettin bize ayıp dielmi
3-kac yıldır tanıyom seni bn kuzenini felan görmedim hic
4-yazık sana .
5-daha diyecek laf bulamıyom sana güvenmiştim #@!?
- Dalcaxqorkem
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
yürü git lan çok lazımdın zaten 
********************************************************************************************
bugun horoz kestım bı gaydan daha kurtulduk bı tek dorleo kaldı onuda def etcem gerızekerıyaaaa
-
- Sahaf Yardımcısı
Dalcaxqörkem lan mal sen bana Rapkoliq diyip duruon ben seni hiç tanımom bikere bide inadınıza gitmeyecem :twisted:
Topuxleo ben seni tanımıom ne derdin varsa söle çözelim muhhatabım değilsin adam gibi konuş :twisted:
Matadordorre senin çarını almakla ii yaptım beter ol kuzenimi görmek istiosan yarın bana gel ok Matadorxlowe bende kimsede alamaz bunu bil :twisted: :twisted:
Topuxleo ben seni tanımıom ne derdin varsa söle çözelim muhhatabım değilsin adam gibi konuş :twisted:
Matadordorre senin çarını almakla ii yaptım beter ol kuzenimi görmek istiosan yarın bana gel ok Matadorxlowe bende kimsede alamaz bunu bil :twisted: :twisted:
- Dalcaxqorkemm
- İskele Babası
size inat gitmicemmiş senin gibiler ne lazım lan yürü git allahın urfalı kroları Rapkoliq sensın lan hırsız
Ölüm Ölüm Dediğin Nedir Ki Gülüm Ben Senin İçin Yaşamayı Göze Almışım
Ronaldoxlider yazdı:Dalcaxqörkem lan mal sen bana Rapkoliq diyip duruon ben seni hiç tanımom bikere bide inadınıza gitmeyecem :twisted:
way way way Ronaldo presnses sensin Demek xD Canım İtem varmi bana Göre Bayan Diyen wAy way way

kız karakter kullana kullana top olmuşun ne iş laa :mrgreen: :mrgreen:zeydan yazdı:Ronaldoxlider yazdı:Dalcaxqörkem lan mal sen bana Rapkoliq diyip duruon ben seni hiç tanımom bikere bide inadınıza gitmeyecem :twisted:
way way way Ronaldo presnses sensin Demek xD Canım İtem varmi bana Göre Bayan Diyen wAy way wayBende Bayan Karekter Kullanyorum Yalnız Ben Erkek oldugumu 1000 Defa Söyledim + itemleri ucuz diye açtım Ve çoğu kişi biliyor Erkek oldugumu Sulanan oldumu Ztn 3 gün banned yyom
Yane şu Urfalıların çoğunu ne reelde Sevdim Nede oyunda Hele oyunda Çok pislik var / Lakin Bu Tüm Urfalılar için Değildir KArdeşimden Öte Urfalıda var Tırnağım olamıycak Urfalıda
![]()

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
- essperanza
- FareAdam Düşmanı
Bu arkadaş kendini çok met etti Brindarxkabus'muş bu kişi ve meranda herkesi yeniyormuş bi ara tanoyan var mı bu ismi 

Safequard Megaxesper MeGaXBrüTaL MeGaxeSPeRaNZaA
-
- Sahaf Yardımcısı
sor herkeze senin gibi mallar tabi bilmez adam ol ne derdin var söle lan :twisted: :twisted: