Ultraxqenç
Ultraxqenç
Ben Ultraxqenç adLı karakterin sahibiyim. Ultra LoncasıyLa aLakam kaLmamıştır. Bilginize..!
Ultraxqenç - Ultraxshekinah
Re: Ultraxqenç
ıı kardes bende oceans ıtının yuzune ayrılmsıtım takılırız senle 
Kutluu,Diabolik,İstiklalxmohikan,Elmxbaron,
Giden Gitmiştir Gittiği Gün Bitmiştir Ben Gideni Deil Giden Beni Kaybetmiştir...

Giden Gitmiştir Gittiği Gün Bitmiştir Ben Gideni Deil Giden Beni Kaybetmiştir...

Lafını billen yiğit loncadan ayrılmış olabilir ama senin gibi itlerle takılmıcagından eminimkutluu yazdı:ıı kardes bende oceans ıtının yuzune ayrılmsıtım takılırız senle

Kandil kandil ağzımı bozmak istemiyorum.Zorlama istersen.Seni hiçbir zaman loncaya almadım.Vs istedin yaptım.İlk yaptığımız vs de 2-1 yendin.2. vs de ise ezik bir vazifeyle 5-0 yenildin.Buna şahit ve kefil olarak Özgür ve Tayfun vardı (Ultraxozgur , Ultraxreis) .kutluu yazdı:ıı kardes bende oceans ıtının yuzune ayrılmsıtım takılırız senle

▓▒░ T U R B E Y L E R ░▒▓
▓▒░OCEANS░▒▓ ▓▒░ULTRAXOCEANS░▒▓ ▓▒░OCEANSXBÜYÜCÜ░▒▓ ▓▒░SHEKİNAH░▒▓
Oceans iti dio bide. DeLi etme adamı. AraLarında en iyiLerinden bitanesi Kaan abi. Düzgün konuş.Saddo yazdı:Lafını billen yiğit loncadan ayrılmış olabilir ama senin gibi itlerle takılmıcagından eminimkutluu yazdı:ıı kardes bende oceans ıtının yuzune ayrılmsıtım takılırız senle
- Kastilyax
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
BİR GÜN GELECEK KİMSE KALMICAK O LONCADAyigas97 yazdı:Ben Ultraxqenç adLı karakterin sahibiyim. Ultra LoncasıyLa aLakam kaLmamıştır. Bilginize..!
Arz olmak bir ayrıcalıktır ***
Frkncl
Frkncl
Kastilya sende bebe bebe konusma lan oyunun tek hakiki loncasındamı kalmıcak kimse. abime dua et sen oyunda kesmıyorum senı
ben jokerin babasıyım
saddo oceans bır yerınızmı kalktı la loncaya yardım ederken ıtımdınız!!!!
Kutluu,Diabolik,İstiklalxmohikan,Elmxbaron,

Ben bu Konuyu senın gıbı LapinLer atLasın maLLık yapsın die açmadm. BiLgiLendirme yapıyorum. Senın gıbı SazanLarın kurbanı oLucak Lonca diiL Ultra Loncası.Kastilyax yazdı:BİR GÜN GELECEK KİMSE KALMICAK O LONCADAyigas97 yazdı:Ben Ultraxqenç adLı karakterin sahibiyim. Ultra LoncasıyLa aLakam kaLmamıştır. Bilginize..!
KutLu oLaynı biLmiyorm onun hakkında bişi demiyeceğim.kutluu yazdı:saddo oceans bır yerınızmı kalktı la loncaya yardım ederken ıtımdınız!!!!