Kadim Hidra
Re: Kadim Hidra
dün kadm hidra pençesini sordum 80m çekti :S
- Fianxaspendos
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
Merhabalar...
Ben Beyaz KÖŞK sunucusunda oynuyorum,arada böyle diğer sunucu forumlarını da takip ediyorum ve tabii herkesin sıkıntısı olmuş bir yaratık başlık olunca girmemek elde değil.
Yeşil Hidra konusunda sana katılmıyorum,2 kişi kesildi geçenlerde yeşil,2 tane büyücü arkadaşımız yeşili serdi,ama kadimin çok zor olduğu aşikar.Bu 2 kişilik arkadaş yanına 4 kişi daha alarak kadime de gitmişler,10 dakika da 30 canını götürmüşler kadimin fakat sonrasında günlük güncellemeden dolayı hepsi oyundan atılmış.Eğer ki bir çözüme ulaşılırsa bunun genel etkileşimde paylaşılması taraftarıyım,bizim sunucumuzda kadim hidra pençesi'nin fiyatı 100 m,siz yine iyisiniz
Ben Beyaz KÖŞK sunucusunda oynuyorum,arada böyle diğer sunucu forumlarını da takip ediyorum ve tabii herkesin sıkıntısı olmuş bir yaratık başlık olunca girmemek elde değil.
Yeşil Hidra konusunda sana katılmıyorum,2 kişi kesildi geçenlerde yeşil,2 tane büyücü arkadaşımız yeşili serdi,ama kadimin çok zor olduğu aşikar.Bu 2 kişilik arkadaş yanına 4 kişi daha alarak kadime de gitmişler,10 dakika da 30 canını götürmüşler kadimin fakat sonrasında günlük güncellemeden dolayı hepsi oyundan atılmış.Eğer ki bir çözüme ulaşılırsa bunun genel etkileşimde paylaşılması taraftarıyım,bizim sunucumuzda kadim hidra pençesi'nin fiyatı 100 m,siz yine iyisiniz
...FianxAspendos...GENÇFENERBAHÇELİ...xAspendoSx...yaİSTİKLALyaÖLÜM
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
EVET ARKDŞLAR SİZİ SONSUZA KADAR DESTEKLİYORUM.BEN 44 LEVL DİM DEDİLER SENİ 49 OLANA KADAR GRUP BÖLGELERİNE ALMAZLAR DEDİLER GİTTİM 1 HAFTADA 49 YAPTIM.ÇARIM SAVAŞÇI.49 YAPINCA DİREK GRUP BÖLGELERİNE GİTTİM BU DEFADA ELİNDE ECEL YOK DİYORLAR VEYA ÜZERİN MAX DEGİL DİYORLAR.ÜZERİM ZIRH VE CEKET HARİÇ FUL MAX AYAKKABIM URBAN.GEÇEN ADAMIN BİRİ ÇIKMIŞ URBAN AYAKKABIYA GÖREV İTEMİ DİYOR.ARKDŞLAR SİZE SORUYORUM URBAK AYAGI HANGİ GÖREV VERİOR???GRUP BÖLGERİNE ŞİMDİ SAVŞÇI NADİR ALIYOR BENDE BU NEDENLE BÜYÜCÜ ÇAR KASIYORUM.ŞU ANA 33 LEVL OLDU.BAKALIM BUNUDA 49 YAPINCA BU DEFA NE SORUN ÇIKARACAKLAR.ESKİDEN MİLLET İFLİSE , HİDRAYA GİDERLERDİ.ŞİMDİ GRUP ÖLGELERİ AÇILDI MERANA UĞRAYAN YOK.SAVŞÇIM 49 OLDU 1 AYDAN FAZLA OLDU İFLİSS İ BEKLİYORUM.ASLINDA BİR ÇAR GRUP BÖLGERİNE 1 GÜNDE 1 DEFA GİRMELİ.MİLLETE BAKIYORUM ADMLAR DİYOR BU GÜN 3. VEYA 4 . GİRİŞİM DİYE.GELİN BİRAZ MERANA VEYA YER ALTINADA BİZDE GÖREVLERİMİZİ YAPALIM SİZ BİZE YARDIMCI OLUN Kİ BİZLERDE SİZLERE YARDIMCI OLALIM...
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
Beyazköşk sunucusundan sevgilerle ;
Bizim sunucumuzda 1 kişi yeşili kesmiştir çok yakın ve sevdğimiz bir arkdaşımız. Aynı taktik ile kadime gittik 7 canla bazı nedenlerden dolayı kaçırdık. Taktiği sorun olursa yazarım. İiyi forumlar
Bizim sunucumuzda 1 kişi yeşili kesmiştir çok yakın ve sevdğimiz bir arkdaşımız. Aynı taktik ile kadime gittik 7 canla bazı nedenlerden dolayı kaçırdık. Taktiği sorun olursa yazarım. İiyi forumlar
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
- Fianxaspendos
- Teşkilat Neferi
Sanırım yarın bu iş biticekeray yazdı:Beyazköşk sunucusundan sevgilerle ;
kesinlikleFianxaspendos yazdı:Sanırım yarın bu iş biticekeray yazdı:Beyazköşk sunucusundan sevgilerle ;
Bizim sunucumuzda 1 kişi yeşili kesmiştir çok yakın ve sevdğimiz bir arkdaşımız. Aynı taktik ile kadime gittik 7 canla bazı nedenlerden dolayı kaçırdık. Taktiği sorun olursa yazarım. İiyi forumlar![]()
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
- hayalet119
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Kadımı 12 Kişile ve Yeşilide 2 Kişile Kestık Dostum Bizde fotolarda var .... Kadımde biraz zorlandık ama yesıl cok kolaydı
xHaYaLeTx HaYaLeTxII IISüPeRŞiFaCıII Powersound
- Fianxaspendos
- Teşkilat Neferi
Başarınızı tebrik edip,bugünki operasyonumuzda bir sorun çıkmamasını kendimiz adına dilerimhayalet119 yazdı:Kadımı 12 Kişile ve Yeşilide 2 Kişile Kestık Dostum Bizde fotolarda var .... Kadımde biraz zorlandık ama yesıl cok kolaydı
- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Klan: Arzın Çocukları
2 gundur bizde 2 grub la kadime gidiyoruz 6 candan sonra sı gıtmıyor
deprem de mlsf oluyoruz sarsılmaz acılsa depremde tamam dır naracılar kurtulcak ama acılmadıgından oluyoruz kadım hıdre depremde 2 kere vuruyor onceden 1 kere vuruyordu ck ıse yaramıyor yanı...
AYRICA Beyaz kosk sunucumuzda Tskx bedelli uyesı Sessizgemi yenı ıtemlerı duzup buyucu arkadasımız normal duz vuruşu 7 bn 8 bn
oldugu ıcın yesıl hıdraya kırıtık 13 bn ustu vuruyor kons la dırenc kırınca 3 kat elektırık 24 bn vurdu
Sessizgemi arkadaşımızda yeşil hidrayı tek basına kesmıstır 1.30 dk da
AYRICA Beyaz kosk sunucumuzda Tskx bedelli uyesı Sessizgemi yenı ıtemlerı duzup buyucu arkadasımız normal duz vuruşu 7 bn 8 bn
Sessizgemi arkadaşımızda yeşil hidrayı tek basına kesmıstır 1.30 dk da

BeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt
Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
guçlu olanların diosunda ben 42 lvlim bi çok ecel getiren li kişi yatırdım bunlar saedece ecel getireni goruntu için alıolar ona harcadıgın 200-250m'i gidip adam gibi bi takım alsan hiç diilse hasarın artar da millet eceli var ezik gibi vuruyor demez...XxDeLiKRaLxX yazdı:Şaheser denilen kimsenin elinde olmayacağı güçlü olanların elinde olcağı bu şaheser nedense herkezin elinde var..
Bu şaheser denilen Ecel getiren Ejder asa ashab-ı keyf BENCE şaheserlikten çıktı..
Kime baksam elinde ecel ejder var..
5 kişide 2 tanesinde mutlaka var..
Kadim hidra kolayken üretenler üretti şimdi zorlaştırıldı
Artık üretmeyenler için üretmek imkansızlaştı..
Şaheser denilen ama nedense herkezin elinde olan bu silahlar bizde olmayınca grup bölgelerinede almıyorlar..
Ne grup bölgesine girebiliyoruz.. ne oyun oynayabiliyoruz.. napalım biz..
bu böyle giderse silerim oyunuda charıda..
Diğer dediklerinde de tamamen haklısın...
Gizlenmiş İçerikGöster
Gizli diyorum hala bakıyosun