Bloodxknow Darkxray Giantsxgeridöndü Legendxjoey İTİRAFLARI

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
dedektifikv
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Bloodxknow Darkxray Giantsxgeridöndü Legendxjoey İTİRAFLARI

Mesaj gönderen dedektifikv »

Bu adam açık açık çar çalıp sildiğini itiraf ediyor.
bloodxknow yazdı:Lan #@!? serefsiz noLdu sanaLkorkun siLindimi alırsın bekle sn o carı bdiaha hahaha amq piçi SanaLkorkun caRı siLindi beyLer berat piçi anaın #@!? #@!? piçin oglu kLasik küfürüm = !@#... D hadi saqlıcakla kalın beyler bbknow üyeligi banlı :D Not = BuRak , (Bloodxknow Darkxray Giantsxgeridöndü Legendxjoey) Berat noldu carınmı silindi amq piçi :D
viewtopic.php?f=32&t=28280

BU adamın bütün çarlarının banlanması gerekiyor.

Bloodxknow Darkxray Giantsxgeridöndü Legendxjoey çarları. Başka çarları da varsa onlar da silinsin. Bu tip insanların oyundan temizlenmesi gerekiyor.

Sizin başınıza gelmeden destek mesajları yazın...
Kullanıcı avatarı
Jethroxxx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: Bloodxknow Darkxray Giantsxgeridöndü Legendxjoey İTİRAFLARI

Mesaj gönderen Jethroxxx »

Küfürlü içerik silindi . Forum hesabınız 7 gün kapatıldı

[GM]Nocomment
ben jokerin babasıyım
dedektifikv
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen dedektifikv »

Jethroxxx yazdı:başımıza bi dedektif eksik değildi 4mq sie git 0c
Seni biraz ağlatayım o zaman. Her ne kadar dediklerimi anlayabilecek zekaya sahip olmasan da.
*Yazılanı iyi oku ve yorumun varsa yaz. Konu ile alakasızsan zıplama.
*Cümle kurmayı ve dilbilgisi kurallarını öğren. 1 cümle içerisinde Türkçe bu kadar katledilemez. Bu konular ilkokul konusu.
*Terbiyeli olmayı öğren. Bu da ana kucağı konusu.
* Sana dedektif değil çoban lazım.

Yani ben diyorum ki; adam hırsızlık yapmış ve bunu büyük bir yüzsüzlükle açık açık söylüyor.
Bu tip kişiler hakkında GM lerin daha ciddi yaptırımları olmalı.
Eğer sen de bu tip insanları koruyan veya onların içerisinde olan biri isen, sana dokunuyorsa dediklerim senin de silinip gitmen lazım. Sen onları korumaya çalışma sebebini anlatsana Jethroxxx hırsızlar item filan mı veriyorlar sana ?
Kullanıcı avatarı
bycLowny
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen bycLowny »

OnceLikLe Merhaba Ben BuRak, üyeliğim banlandığı için kardeşimin üyeliğinden yzıyorum
Kardeş belirttiqim gibi benım canımı yakmayanla işim olmaz anladınmı snde büyük ihtimalle beratsın ya da yandaşısın her neyse ,, Byböceq silindiğini adam itiraf ediyor ve ona hiç sesınız cıkmıyor sonra ben yazıncamı sesiniz cıkıyor anlamıyorum carlarım banlı ztn bu adam carlarını alıor satıyor(Sanalkorkun) ona sesiniz cıkmıyor ben yazıncamı sesiniz cıkıyor Sunu bilin kimseye hırsızlık yapmadım bunu herkes iyi bilir ama benımle Uqrasana bende uqrasırım hırsız degilim hiç bir zamanda olmam Adam bizimle ugrastı 4 Tane carı sildi ne sucumuz vardı ? adam keyfıne siliyor yani adam olsun snde konuya atlama bilir bilmez Ben silmseydım o cara item yapan adamın itemleri alacaktı çünkü tel no kayıtlıydı
DaRkxRay
BLoodxknow
Leqendxjoey
GiantsxqeRidöndü
Mecxjuzzky
Mecxjeff

39 ZamaNı >>

Macheste
AntiRock
ULtimatexspıdeR =
Xxgiantsxx
SonyCs

BuRak & €miN

Byböceq _ BLoodxswinqxşifa >> BiR zamanLarın Efsanesi .. !!
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi

Mesaj gönderen Auril »

bycLowny yazdı:OnceLikLe Merhaba Ben BuRak, üyeliğim banlandığı için kardeşimin üyeliğinden yzıyorum
Kardeş belirttiqim gibi benım canımı yakmayanla işim olmaz anladınmı snde büyük ihtimalle beratsın ya da yandaşısın her neyse ,, Byböceq silindiğini adam itiraf ediyor ve ona hiç sesınız cıkmıyor sonra ben yazıncamı sesiniz cıkıyor anlamıyorum carlarım banlı ztn bu adam carlarını alıor satıyor(Sanalkorkun) ona sesiniz cıkmıyor ben yazıncamı sesiniz cıkıyor Sunu bilin kimseye hırsızlık yapmadım bunu herkes iyi bilir ama benımle Uqrasana bende uqrasırım hırsız degilim hiç bir zamanda olmam Adam bizimle ugrastı 4 Tane carı sildi ne sucumuz vardı ? adam keyfıne siliyor yani adam olsun snde konuya atlama bilir bilmez Ben silmseydım o cara item yapan adamın itemleri alacaktı çünkü tel no kayıtlıydı

simdi burada onemli olan kim çar çaldı, kımın carını caldı, neden caldı değil. o bir hırsızlık yapmıs ama senının de hırsızlık yapmana gerek yok.Atalarımız demişki İyiliğe iyilikle cevap veren değil kotuluğe iyilikle cevap veren olgun bir insandır. hem bu sonucta bir oyun bak değdimi bu yaptıklarına hem bunu sakın unutma sanal ortamdaki hırsızlığın gerçek hırsızlıktan hıçbir farkı yoktur... Adamın carını sildin için rahatladımı, ne gecti eline dığeceksindi o benimkini sildi ben niye silmiyim, bırak o onun terbiyesizliği bence bu yaptıklarınıza değmez bir oyun için o kadar gunaha girmeye değmez...
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
bycLowny
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Sa ben BuRak,Kardeş ben caRı caLmadım İbo yani Kutsalxsüzme Bana sanaLın carını verdi ve istediqini yap dedi bende siLdim oLay bu
DaRkxRay
BLoodxknow
Leqendxjoey
GiantsxqeRidöndü
Mecxjuzzky
Mecxjeff

39 ZamaNı >>

Macheste
AntiRock
ULtimatexspıdeR =
Xxgiantsxx
SonyCs

BuRak & €miN

Kullanıcı avatarı
bycLowny
Cin Avcısı
Cin Avcısı

K.B Ama ßaNa yanLıs yapana Cevabını veRıRım Benımkini siLdi oLsun saqLık oLsunmu diyecem 2 yıLdıR UqRaStık İşten qeLdk sabahLara kadaR Maden cektik yoRqun yoRqun yeRi qeLdi 2 qün uyumaDık şimDi Bu aDam emeqimizi siLdi ne yapaLım
DaRkxRay
BLoodxknow
Leqendxjoey
GiantsxqeRidöndü
Mecxjuzzky
Mecxjeff

39 ZamaNı >>

Macheste
AntiRock
ULtimatexspıdeR =
Xxgiantsxx
SonyCs

BuRak & €miN

Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön