MERHABA SİZE SESLERİNYORUM OYUNDA 3 KER ÇARIM ÇALINDI ARTIK BIKTIM 4 SENELİK KANKAM SATTI ÇARLARI ÇALDI BU BANA YAPILIRMI ARTIK İKV BİŞEY İFADE ETMİYOR YÖNETİCİLER ZATEN ÖLE BÖLE ELVEDA SİZE SEVGİLİ DOSTLARIM
Theundertaker,theundertakerxbüyü ,Gooderwhile,Ömüribo,Savaşçıxgüzeli çarlarım Omurkulaksiz tarafından çalınmıştır hepinizi seviyorum YÖNETİCİLER SİZE SON SÖZÜM BİŞE DEN ÇAKTINIZ YOK
ELVEDA İNSANLARA
-
Theundertaker
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
-
Theundertaker
- Cin Avcısı

Re: ELVEDA İNSANLARA
HEPİMİZ KARDEŞİZ HEWPİMİZ HZ ADEMDEN OĞULLARI DEĞİLMİYİZ NİYE BÖL YAPIYORUZ BEYLER OYUNU BIRAKTIM LÜTFEN DUYGUNUZ VARSA SİZE SESLENİYORUM İNSANLAR NEDEN ? HIRSIZLIK YAPTIN TAMAM DİYE LİM NİYE AMA ÇOK MU GÜÇLÜ OLUCAN BAZI ARKDAŞLARIM VAR MESELA HELSİNG ADAM KARİZMA İÇİN....SATICAK AYIPTIR YA 2 SAAT SONRA GENE GELCEK KARDEŞ OFOF BENİ BUNU OKUYAN ALTINA CVP GEÇERSE SEVİNİRİM

Öncelikle İbo musn Ömürmüsn bilmiyorum bilmekte istemiyorum .Sizlerin yüznden oyundan soğudum her şerfsizliği sizde gördüm adamlar akrdeşi gibi ama birbirlerinin charını çalıyor.İkv hayatımda ilk defa böyle bi şerefsizlik görüyorum .Yolunuz açık Bahtınz bol olsun Bendende İkv oyuncularındanda uzak durun.Sizler daha GM leri eleştirecek kadr adam olamadınz insan kardeşi diye bildiği admın charını çalarmı?

-
Theundertaker
- Cin Avcısı

LAN ONUN BUNUN PIASI DÜNKÜ VELET ADAM GİBİ KONUŞ FORUM BURASI YÖNETİCİ ŞU ŞERO YU YASAKLI HIRSIZIN KENDİSİ
FARKIMIZ VE TARZIMIZ [color]HATAYLI[color]OLMAMIZ YA KAN KUSTURURUZ[color]YA KAN SUSTURUZ LAN!![color]
FARKIMIZ VE TARZIMIZ [color]HATAYLI[color]OLMAMIZ YA KAN KUSTURURUZ[color]YA KAN SUSTURUZ LAN!![color]