LosTxGiuLio yazdı:HeRŞey Daha iyi biR İkv İçin Köşk'te sıkıLmıştım. Kuklacıya geLdim Umarım HEpimiz İçin İyi oLur İsmim KAAN 16 Yasındayım. Yaklasık 3.5 yıLLık Tecrübeye Sahibim. hıRSIZLARA duyRuLur.. Yani öyLe koLay koLay soyuLacak adam deiLim.. KarakteR İsmim ßenzoat, Tanıştıkça Kaynaşırız. HepinizLe İyi Vakit geÇiriRiz buna emin oLabiLirsiniz...
Bana ulaşmak için /f Benzoat yapmanız yeterli.
Benzoat aT hıRsızı Kuklacı'daki İnsanLara buLaşmana İzin veRmem senin. Hem ben kuklacı'dan beyaz köşk'e geçerken bak Ne yazmıştım. aynısını göRüyoRUmda hiç zahmet etmeden sen yazıyoRsun. viewtopic.php?f=24&t=27985
Arkdaşlar bu adam köşk te hırsızdır ve adı çıkmıştır. Yediremediği için yazmış köşk e oyunu bırakıyorum. Sonra cano arkdaşım bi konuş açmış köşk e gelmek isitoyrum . Buda aynısını kuklacısını yazıp buraya gelmek isitoyr .Bilginize
kimbirlik1722 yazdı:Kardeşim Öncelikle HoşGeldin Sunucumuza Yalancılık Veya Hırsızlık Kimseye Yakışmaz Eminim Ki
Sende Öyle Biri Değilsindir... Saygılar
Cihadxtarkan
sen Benim veRdiğim Link'i göRmedinmi. HıRsız bu ADAM KUKLACIYI SOYMASINA İZİN VERMİCEM BEN.
viewtopic.php?f=24&t=27985
Bu Link İse benim Kuklacı'dan Beyaz Köşk'e geçeRken Yazdığım Yazıydı.. Ve bu yazıda Benim Yazımın aynısı ; biR kaç İsim ve haRf değişikLiği vaR.