her kesişte item düssün diye bir beyanımız olmadı sanırım şizofrenik bir hal icindesiniz. junonun kesimi zaten 3 saat alan zahmetli bir iş kolaya kacmaya "helva yemeye" niyetlenseydik junonu kesmeye kalkışmazdık. şimdi siz bu konudan defolup gidiniz. go go goGakgos yazdı:YA BU İŞİN GÜZEL YANIDA ZOR DÜŞÜYOR OLMASI DEĞİLMİ BE KARDŞM HER KESİŞTE DÜŞSÜNDE ONUNDAMI BOKU ÇIKSIN İSTİYORSUNUZ YETER BE HER ZAMAN KOLAYA KONALIM HEP HELVA YİYELİM İSTİYORSUNUZ DEFOLUN GİDİN SOĞUDUYSANIZ
Junon Rezaleti . . .
-
- İskele Babası
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Junon Rezaleti . . .
I know you'll be a sun in somebody else's sky, but why , why can't it be mine !
Pearl Jam-Black
Plax & Law - Rock & Castiell
Pearl Jam-Black
Plax & Law - Rock & Castiell
hıı ozaman konunu açarken rezalet diye açma, yardım istiyorum diye aç..KhoLpashaLixLaW yazdı:yazdığın yazıda senin deyiminle istedigin kadar sacmalamissin biz bu konuyu "gmler bizi sevmiyo seni seviyo yok biz datalari cok biliyoz" gibi sacmasapan cümleler kurulmasi icin degil eger şans faktörü dısında bir durum varsa bilgi almak icin actik.ayrıca türkçene hayranım süperötesi cümleler kurmussun
bide doğru ben türkçeyi düzgün kullanmıyorum bu seni hiç ilgilendirmez.
Data meseleside konuyu açarkern yazdığın metni iyice oku. Kimse şans işi demesin diye yazmışsın; yaw şans işi bu kardeşim oyunun nele bi alıp veremediğimi var sanki Kuklacıya gel bi her gün kaç defa kenan kesiliyo bi bak ve eşyalara bak ama adamların çıtı çıkıyormu sanki ...
http://img175.imageshack.us/img175/1943/anima1.mp4
- izhar
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Friends Of Heaven
ıtem duşmuyosa barı grpdakı adamlara adam başı 2m wersınler okadar ıksr gıdıyor
kanunixxbaşkan
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: S E A
Gerçekten güzel bir konuya değinmişsiniz iyi hoş şanş işi değil mi bu item ? evet sans. qq 19 kenan kestim 19 madalya düşmesidemi şanş qq hiçmi iksir hiçmi çöp düşmes o zaman qq böle şansın bu duruma çare gelirse hoş olacak bence.

SİNCE 2007...

iki kesiş iki zırh
#-*Yeniçerixchucky*-# ''-'' #-*Yunusbjk*-#
''Açık giyinmek medeniyet olsaydı, hayvanlar insanlardan daha medeni olurlardı.''
''Açık giyinmek medeniyet olsaydı, hayvanlar insanlardan daha medeni olurlardı.''
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
Dua et bence sen !!!!!Ayna yazdı:
iki kesiş iki zırhne yazıkki ikiside aynı her zmn şans iyi diye birşey yok ...
sunucuda çoğu samimi olduğum kişilerin bana söylediği lakap ''imam'' başka söze gerek yok sanırım ? 
- kertenkele
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
İmamlar şanslı mı oluyoAyna yazdı:sunucuda çoğu samimi olduğum kişilerin bana söylediği lakap ''imam'' başka söze gerek yok sanırım ?
sunucuda imam olan biri var ışık hanım yüzük düşürdü
sonra ardından lakap olarak ben imam zırhlar + alternatör yüzük + bilge cevro + fevzi cevro + azat cevro vb çok sayıda 15 üstü item düşürdüm
ama bunu yaparken kim dost kim düşman kim yalaka kim neci hepsini gördüm
şansım yüzünden ''qq senin bu ne şans böyle qq bize bi bk düşmez vb ... küfürlerde oldu''
''helal olsun gerçekten çok şanslısın güle güle kullan''
diyende oldu
tanımadığım adamların kankasıda oldum tanıdıklarımın düşmanıda ... item düşüyo diye sırf
yani
Allah, olmayıpta Hak eden tüm cem-i cümlemize en güzel en hayırlı şeyleri nasip eylesin
sonra ardından lakap olarak ben imam zırhlar + alternatör yüzük + bilge cevro + fevzi cevro + azat cevro vb çok sayıda 15 üstü item düşürdüm
ama bunu yaparken kim dost kim düşman kim yalaka kim neci hepsini gördüm
şansım yüzünden ''qq senin bu ne şans böyle qq bize bi bk düşmez vb ... küfürlerde oldu''
''helal olsun gerçekten çok şanslısın güle güle kullan''
diyende oldu
tanımadığım adamların kankasıda oldum tanıdıklarımın düşmanıda ... item düşüyo diye sırf
Allah, olmayıpta Hak eden tüm cem-i cümlemize en güzel en hayırlı şeyleri nasip eylesin