Saat 14 sularında ürettim ceketi.Benden önce üreten varsa buyur link ver bakayım.VBMaSTeR yazdı:İkv nin ilki değil ...
İKV'nin İlk Nadide Ceketi
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İKV'nin İlk Nadide Ceketi
Yorumlara tek tek teşekkür ederim.
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Eminönü sunucusu Züntikam'da bulunmaktadır.Şuan oyunda gir yansıtmasını rica et 
Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz ? Dehanın sınırları vardır cehaletinse hiçbir sınırı yoktur.
Silencend Fiqan Ieqo
Silencend Fiqan Ieqo
- xFirelifex
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
Yönetim şu üretim puanlarıyla reçete seviyelerine bir el atarsa biz de üretiriz umarım.
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
- VBMaSTeR
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Seyr-i Beka
Fiqan yazdı:Eminönü sunucusu Züntikam'da bulunmaktadır.Şuan oyunda gir yansıtmasını rica et
Bana öten kişiye cevap bu sen üretmeden daha saatler önce adam yansıtıyordu rahat ol gelipte buraya senin gibi 2 konu açma gereğide görmemiş
VBMaSTeR - BuRRaQ
I will be Lodos Forever, Hopefully together....
I will be Lodos Forever, Hopefully together....
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi

Her konuma adam gibi cevap vermedin, eyv dedim gectim.Ama gelipte ötüyor dersen keserim o dilini.Gelen gecen saheser üretip resmini koyuyor, biz koydukta suclu mu olduk?VBMaSTeR yazdı:Fiqan yazdı:Eminönü sunucusu Züntikam'da bulunmaktadır.Şuan oyunda gir yansıtmasını rica et
Bana öten kişiye cevap bu sen üretmeden daha saatler önce adam yansıtıyordu rahat ol gelipte buraya senin gibi 2 konu açma gereğide görmemiş
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Hoop ! Sana dediği sadece hava atmamanDeathLord yazdı:Her konuma adam gibi cevap vermedin, eyv dedim gectim.Ama gelipte ötüyor dersen keserim o dilini.Gelen gecen saheser üretip resmini koyuyor, biz koydukta suclu mu olduk?VBMaSTeR yazdı:Fiqan yazdı:Eminönü sunucusu Züntikam'da bulunmaktadır.Şuan oyunda gir yansıtmasını rica et
Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz ? Dehanın sınırları vardır cehaletinse hiçbir sınırı yoktur.
Silencend Fiqan Ieqo
Silencend Fiqan Ieqo
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi

Senden önce ürettiler dedi ; buyur foto koy dedim.Sen konuya ceva pverdin Züntikam isimli kisinin ürettigini belirttin.Sonra bu kisi gelip bana ötme dedi.Hava atma dicekse edebiyle diyecek!Fiqan yazdı:Hoop ! Sana dediği sadece hava atmamanDeathLord yazdı:Her konuma adam gibi cevap vermedin, eyv dedim gectim.Ama gelipte ötüyor dersen keserim o dilini.Gelen gecen saheser üretip resmini koyuyor, biz koydukta suclu mu olduk?VBMaSTeR yazdı:Fiqan yazdı:Eminönü sunucusu Züntikam'da bulunmaktadır.Şuan oyunda gir yansıtmasını rica et
Bana öten kişiye cevap bu sen üretmeden daha saatler önce adam yansıtıyordu rahat ol gelipte buraya senin gibi 2 konu açma gereğide görmemiş![]()
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
- Yesilbuyuxqanq
- Antrepo Bekçisi

Canceazi yazdı:
Buyrun)
Tebrikler Hayırlı Olsun
Ben yapcaktım ya artisliin kime senin :mrgreen: :mrgreen:
Yeşilbüyüxqanq(49)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
SENDEN ÇOK ÖNCE ÜRETECEK YÜZLERCE KİŞİ WAR AMA YÖNETİMİN UMURSAMAZLIĞI YÜZÜNDEN BEKLİYORLAR TEK AVANTAJIN ZIRHÇI OLMANDeathLord yazdı:Yorumlara tek tek teşekkür ederim.
Saat 14 sularında ürettim ceketi.Benden önce üreten varsa buyur link ver bakayım.VBMaSTeR yazdı:İkv nin ilki değil ...
hayalxetxWİNGRVE---hayalxetxSIHHİYE---hayalxetxWİNG
TEŞKİLAT
TEŞKİLAT