Migrop olmadı Miqrop koyduk koydugumada pişman oldumkokoreckoray yazdı:FARKINDAYSAN FORUM HESABIN Mi(q)rop :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Miqrop yazdı:Çok güzel bir konuya deginmissın ilk once tşkler ve ayrıca bekle yerıne beqle yazanlara gıcık oluyorum q bune yha bu harf ne q :!: :!:
Lütfen Dikkat (DeYil) Değil, (Q) değil K...
Re: Lütfen Dikkat (DeYil) Değil, (Q) değil K...
AyyıLdızxFELHAnN//Migrop
Başkasına kendinden fazla değer verme, ya onu kaybedersin ya da kendini mahvedersin...
Başkasına kendinden fazla değer verme, ya onu kaybedersin ya da kendini mahvedersin...
- MyBesTk1nq
- İskele Babası

Konuya değindiğin için öncelikle teşekkürler.
Diğer sorun ise, alfabede sekiz harflik bir uçurum. "Sanırım" yerine, "snırm".Uyarmamın bir işe yarayacağını sanmıyorum, ama denemeye değer.
Sizi diğerleri itsede, sakın uçuruma atlamayın
.
Türkçe`miz , "turkche" olmasın.Türkiye`de parmaklarını ve çene yapısını beyniyle yöneten kişiler, parmakla gösterebileceğim kadar az
.
Diğer sorun ise, alfabede sekiz harflik bir uçurum. "Sanırım" yerine, "snırm".Uyarmamın bir işe yarayacağını sanmıyorum, ama denemeye değer.
Sizi diğerleri itsede, sakın uçuruma atlamayın
Türkçe`miz , "turkche" olmasın.Türkiye`de parmaklarını ve çene yapısını beyniyle yöneten kişiler, parmakla gösterebileceğim kadar az
- MyBesTk1nq
- İskele Babası

"Forum rumuzumdan memnunum" desem, yalan söylemiş olurum.
Bize adamı değil, "fikrini" hatırlayın denildi.
Bize adamı değil, "fikrini" hatırlayın denildi.
- Titxdelikurt
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Bir Kurt' un Peşinde Kırk Köpek Havlamıyorsa O Kurt , Kurt Değildir.Oceans yazdı:Bir lafa bakarım laf mı diye.Bir de söyleyene bakarım adam mı diye.
(Hz. Mevlana)
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.

ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.

ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
ben q harfini çok kullanıyorum fakat türkçeyi iyi bilmediğimden değil el alışkanlığından
ByULuBayRe: Lütfen Dikkat (DeYil) Değil, (Q) değil K...
Leş, bize göre rezildir ama, domuza, köpeğe şekerdir,helvadır.Titxdelikurt yazdı:Bir Kurt' un Peşinde Kırk Köpek Havlamıyorsa O Kurt , Kurt Değildir.Oceans yazdı:Bir lafa bakarım laf mı diye.Bir de söyleyene bakarım adam mı diye.
(Hz. Mevlana)
(Hz. Mevlana)

▓▒░ T U R B E Y L E R ░▒▓
▓▒░OCEANS░▒▓ ▓▒░ULTRAXOCEANS░▒▓ ▓▒░OCEANSXBÜYÜCÜ░▒▓ ▓▒░SHEKİNAH░▒▓