Ya şöyle detayına kapsamını düşünmeden genelde her yeteneğinde gerçekleştiğini umarak herkesden yorumları bekLiyorumm kim kazanır ( Petcarar sen yorum ypma mumkunse (: )
Defteri ( olan Yazar , Hukuk varsa ) Dürülür . 32 oyuncu ; 1 Büyük Yürüyüş ,
Hayatta en hakiki mürşit İlimdir ; bunu kabul edemeyen Vatan Hainidir .
Ben kazanırım
Her türlü ...
Nedenini sorarsan açıklayayım ..
Direnç Kırma 15 puanda sanırım 3 Saniyede bir yenileniyor ..
Benim büyü bozmamda 3 saniyede bir yenileniyor bu demektir ki her attıgın direnç kırmayı tutarım
Tesla kurduğunu düşünürsek teslanın ölmesi için sadece 1 vuruş yapmam yeterli olacak ...
Konsantrasyon bastıgımda kutup atacaksan bu bnm işime gelir senden uzaklaşırım ateş çemberin işe yaramaz zihin tutması ile yanıma gelirsen mecburen zihin bitince bir yetenek vuracan ..
Bu yeteneğin içinde direnç kırma oldugunu zannediyorum ..
Direnç + elektirik / Direnç + ateş vurursan ben direncini yerim ...
Direnç kırmasız ateşin kaç vurdugunu bilmiyorum ama yüksek vuramaz onu biliyorum ateş direnç kırma olmadan 600 vursa elektirikte direnç kırma olmadan 1200 vursa :lol: :lol:
Ben seni her türlü yenerim haberin olsun
Bu vs de büyük bir hata yapmadığı sürece konsantrasyon vs yi alır. Ateş çemberi yle sen onu yenmek istiyorsan. Ve üstün full ateş ise. Bence 1 kere vurman onun işini bitirir fakat işin zorluğu ateşi düşmana vurdurmada.sen ateş çemberini karşı tarafa vurmak istiyosan. Ya kutubun 15 olacakda onun yanına yaklaşcaksın veya zihin atıp yanına gideceksin fakat burdada konsantrasyonun 15 büyü bozması işin içine giriyor tıpkı kendi anlattığı gibi. Sen ona ateş çemberini güzel bir şekilde işlettirmek istiyorsan direnç kırma+ateş yapmalısın fakat o senin direncini kesinlike yiyeceği için. Vuracağın hasar düşük olur. Bundan sonrada konsantrasyon sana bir zihin atar ve uzaklaşır...
Ama sen demişsinki her yeteneğin gerçekleştiği bir vs olsa karışık bir ismin vardı sen kazanırsın diyim.
Ateş çemberi kullanmadım hiç direnç kırmasız kaç vuracagını bilmiyorum ..
600-700 vursa bile beni alması çok zor ..
tek menzilli büyüsü elektirik
Bende 2 tane menzilli büyü var sen benim Meteoridimi 1 kere tutsan 2 kere yiyeceksin (Büyü bozma 1)
Ben senin attıgın bütün direnç kırmaları tutacam :lol: :lol: (Büyü bozma 15)
Sana söylüyorum işin zor Hacı ...
sen o yeteneklerle anca fare adamda kritik denersin ve kesmen imkansız adamın elinde saheser var ve üstünde cevroş artı fevzi iemler var kesme olasaığılın yüzde 0
Adamım , önce kutubumla yaklaşırım büyü bozmamı yaptı tak zihin adamın her koşulda sokulurum dibine sonra da kritiği çakarım ateşimle gitti yarı can ( ateşin hasarı tahminlerinizden bile büyük, kullanmayan bilmez ) . Kaçmaaa dur .. O kaçarken aramızdaki menzil açılıyor o hem fizikselle hem elektrikle beni yiyor, ben de yarıya iniyorum ama benimde elim armut toplamıyor, ben de elektrik vuruyorum. Vurdukça etki bırakıyor. Aradaki fark şu .. Benim, ateş geçmişim var. Ateş öyle bir hasar veriyor ki; 1000+ . Benim bıraktığım etkilerden oluşan hasar katlanışı onun ki de katlansa bile onun daha tez gebermesine yardımcı olacak ve kısa sürede, Mthos tahtalı köye... Mynos muydu pardon :lol:
Korkunuz sokulmaksa sokulmak benim işim, sokulurum her daim Ateşi küçümsemeyinç Diğer üç büyüyü toplasanız adam akıllı ateşe denk düşmez.