Meran şehri
- secret
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Meran şehri
meran şehrine işportacı konulsa hiç fena olmaz diye düşünüyorum bilmem başka arkadaşlar ne düşünüyor ?

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W
Re: Meran şehri
işte o zaman.. oyun çooook kolay olurdu
buda işimize gelmezdi, yani kötü olurdu..
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
:lol: Biz koca koca zırhlarla oraya giderken akletli işportacı nası gelsin :lol:
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
KaraXHayalet yazdı::lol: Biz koca koca zırhlarla oraya giderken akletli işportacı nası gelsin :lol:
eğer sorun gelmekse biz gotürürüz
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Teşkilat
Sen sanırım işporta kasmak ne demek bilmiyorsun. Acemiliğine veriyorum. Bilmemek ayıp değil.TeaM09 yazdı:Bu kaçıncı Meran'a İşportacı önerisi ?!?!
Geç Bunları. Geç.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
elbette hikayeye ters düşüyor, aynı zamanda hiç şehre inmeden durmadan çantasını boşaltırsa birisi, hiç durmadan oyunu kasabilir, belki çok uzun bir süre kasar çünkü satmıcağı itemlerlede dolabilir çantası, ama yinede büyük bir kolay yol olurdu, bunun gibi kolay yollarda oyunun daha manasız bir kolaylığa dönüşmesini sağlardı..zgm0 yazdı:vaktinde aynısını labirent için istedim, istedik ama yapılmadı sonradan anladım ki oyuna hikayeye ters düşüyor. Şehire alım-satım yapan bir npc konabilir mi ? burası tartışılır.
- Reymond
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Tılsım
aslında iyi olurda canta doluyor gidiyorsun domuza boşaltıcanda gelcende merana çok uzun bencede merana işportacı lazım
<)
Eger öyle Olsa millet şimdi 200-300 m lerde dolası böyle çok iyi bence Olmasın zaten ben hikayede hata olusacafına inanıyorum...Reymond yazdı:aslında iyi olurda canta doluyor gidiyorsun domuza boşaltıcanda gelcende merana çok uzun bencede merana işportacı lazım
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
- Orionxxxposeidon
- Cin Avcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
İşportacı yerine meran şehrinde zararsız dolaşan bazı yaratıklar var onlarla etkileşim edilebilir.
Orionxxxposeidon / Xposeidonx / Lovexposeidon / Prolifexstelhand