Prefixes dosyası
Prefixes dosyası
Dün tam oyuna girerken,uyarı aldım oyuna girilmiyor.Allah Allah dedim? Baktım çöp kutusuna base'nin içindeki data dosyaları yok. Hepsini geri gönder dedim ama bir dosya daha eksik prefixes dosyası nerden anladım derseniz oyun içerisinde hiçbir şekilde item göremiyorum;
Örnek olarak [Urban İcadı Tora Tora Misali Cellat Satırı]
'nı ben [Tungsten Cellat Satırı] görüyorum.
Birisi "prefexies dosyası"nı zipleyip özel mesaj ile gönderebilir mi?
Cappy(49)
Cappyxşifa(32)
Cappyçino(32)
Iqpomerqp(49)( Arkadaşımla birlikte )

Cappyxşifa(32)
Cappyçino(32)

Re: Prefixes dosyası
Böle Bir Şey Mümkün Değildir Ancak Not Defterinden Bir Sayfa Aç ve İçine Kafana Göre 2 Satır Yazı yaz Kaydet'e Bas Kaydetme Seçeneklerinden Xml yi Seç Kaydet...
Sonrasında O Dosyayı Data'ya Prefixex Olması Gereken Yere At Launcher.exe Çalıştır Güncelleme Yapıp Düzelticektir !
Sonrasında O Dosyayı Data'ya Prefixex Olması Gereken Yere At Launcher.exe Çalıştır Güncelleme Yapıp Düzelticektir !
Olivera----Coming Soon
Şuan İçin - - - - Trixie
Şuan İçin - - - - Trixie
Teşekkür ederim,deneyeyim hemen.
Cappy(49)
Cappyxşifa(32)
Cappyçino(32)

Cappyxşifa(32)
Cappyçino(32)

İtemleri görmemen prefixes dosyasıyla alaklı bir durum değil kardeş..Bun efsunları görmeni sağlayan data classes defteridir..Prefixes dosyasında oyun ile ilgili ayarlar bulunmaktadır fakat durduk yere bu klasörün silindiğini zannetmiyorum..
LordSouza-Reflexlordsouza-İmzaxlordsouza-Heduanx-Firewall-Iqlox-IqloxII-IqloxIII-Darkness-Update-Deepblue-------vs.