Oyundaki Vs'lerden Birkaçı (video)
- Batuhangs730
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: Oyundaki Vs'lerden Birkaçı (video)
2 adam kesen foto video koyuyo yeter bnde koyucam artık
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
Ya salak sen her kestigini pölge kanalına yamıyomusun maloş velet ya gidip millete lf sokma hele pizim loncadaysa agzını pile açma...
p koydugum yerler v nin yanındaki harfdir teşekkür ederim.
p koydugum yerler v nin yanındaki harfdir teşekkür ederim.
CARIZMA CaRİzmATiX CaRİzmATiXII CaRİzmATiXHeaLT
Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.
[Raiders Of AnatoLia]
Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.
[Raiders Of AnatoLia]
- henryxx2012
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Birkan ben senın bu tavrını cok cocukça buluyorum Unıquehealt Yanı apo abi şifacıyla kesılmesı normaldır Sifacıların Zırhı 70 e cıkarıldı 1.si bu 2.si büyücü ile atıyorsun 3.Sü Aşkxmelegi Şifacımı Sılmeseydım Senle charına vs atardık Sadece Zalimkader su ana kadar charımı kestı yaptıgın cok cocukça bir davranıs Apo Abi görmesin video yu xDBirkan yazdı:bak baştada yazdım zaten kimseyi küçük düşürmek değil amacım vsde kaybettiğim fotolarda var orada dikkatini cekerimOttopsylancet yazdı:Önemli olan kesmek değil ws bittiğinde kimin kazandıdığıdır.
Lordragonama çogunluk vslerde kazandıgım fotoğrafları koydum.zaten beni
1-Takio
2-OrTeZ
3-Lordragon
4-Ruhlesreddevil
Yenebildi
~~~~~~~~Gecenintakipçisi~~~~~~~~Tweetyxxxx~~~~~~~~Ãşkxmeleği~~~~~~~~

- henryxx2012
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Batuhan hatırladın mı Sen ve ben Şifacımla vs yapmıstık Migratlar gelmeden önce 63 kudretle kesmıstım senı onun fotosunu bulabılırsem koyarımBatuhangs730 yazdı:2 adam kesen foto video koyuyo yeter bnde koyucam artık
~~~~~~~~Gecenintakipçisi~~~~~~~~Tweetyxxxx~~~~~~~~Ãşkxmeleği~~~~~~~~

-
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: The Lodos Of Ottoman
hadi len ezik kesildin bana hala konusuyonViolence yazdı:len birkan mal olduğunu biliyodum da bu kadarını bilmiyordumoyuna geri dönünce gel karısma
-
- FareAdam Düşmanı
Bak ben baştanda söyledim amacım kimseyi küçük düşürmek değil sadece attımğım vsleri koydum.bu arada Uniquehealt beni kesti ondan sonra büyücüyle pc başında yokken kestim onu hatta bölge kanalını videoda görebiliyosan oku.henryxx2012 yazdı:Birkan yazdı:bak baştada yazdım zaten kimseyi küçük düşürmek değil amacım vsde kaybettiğim fotolarda var orada dikkatini cekerimOttopsylancet yazdı:Önemli olan kesmek değil ws bittiğinde kimin kazandıdığıdır.
Lordragonama çogunluk vslerde kazandıgım fotoğrafları koydum.zaten beni
1-Takio
2-OrTeZ
3-Lordragon
4-Ruhlesreddevil
Yenebildi
Birkan ben senın bu tavrını cok cocukça buluyorum Unıquehealt Yanı apo abi şifacıyla kesılmesı normaldır Sifacıların Zırhı 70 e cıkarıldı 1.si bu 2.si büyücü ile atıyorsun 3.Sü Aşkxmelegi Şifacımı Sılmeseydım Senle charına vs atardık Sadece Zalimkader su ana kadar charımı kestı yaptıgın cok cocukça bir davranıs Apo Abi görmesin video yu xD
Bu arada batuhan bi ara oyunda vsye beklerim
- Violence
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Life And Death
Birkan yazdı:hadi len ezik kesildin bana hala konusuyonViolence yazdı:len birkan mal olduğunu biliyodum da bu kadarını bilmiyordumoyuna geri dönünce gel karısma
Her neyse zaten oyuna bi daha geri dönmeyi düsünmüyorum sadece forumdan aranızdayım öyle ya da böyle tebrix
-
- FareAdam Düşmanı
dönersin oyuna sen dayanamazsınViolence yazdı:Birkan yazdı:hadi len ezik kesildin bana hala konusuyonViolence yazdı:len birkan mal olduğunu biliyodum da bu kadarını bilmiyordumoyuna geri dönünce gel karısma
Her neyse zaten oyuna bi daha geri dönmeyi düsünmüyorum sadece forumdan aranızdayım öyle ya da böyle tebrix![]()
- Violence
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Life And Death
Birkan yazdı:dönersin oyuna sen dayanamazsınViolence yazdı:Birkan yazdı:hadi len ezik kesildin bana hala konusuyonViolence yazdı:len birkan mal olduğunu biliyodum da bu kadarını bilmiyordumoyuna geri dönünce gel karısma
Her neyse zaten oyuna bi daha geri dönmeyi düsünmüyorum sadece forumdan aranızdayım öyle ya da böyle tebrix![]()
Yok bu kez farklı oyuna tek kişi döndürür bu saatten sonra zaten onu bekliyorum gelmezse bende biraz zor
-
- FareAdam Düşmanı
ikinizde gelirsiniz inşallah