ArkadaşLar biLdiğiniz gibi hidra günceLLemesi iLk qeLdiğinde ejder asa üretimi için gerekLi oLan maLzameLer doğaL oLarak müthiş artış gösterdi.Örn. menekşe ve akiğe neredeyse hiç değer biçiLmiordu.YakLaşık 750 bin olan topazda da müthiş bir artış yaşandı.Sonra aradan bir iki ay qeçince topazLar 3 m ye menekşe ve akikLer de 2.5 3 m ye kadar düştü.Bu süre zarfında ejder asa üretmek isteyenLer yakLaşık 120 m ye üretimi tamamLadıLar.Sonra hidraLarın etkin olmayan bir yeteneği etkin haLe qetiriLdi.Bu günceLLemeyLe Kadim hidraLarın fiyatLarının artmasıyLa birlikte topazLar yakLaşık 5 m menekşe ve akikLeRde 5 m ye uLaştı.Şimdi bir ejder asa üretmek isteyen yakLaşık 240-250 m civarı bir ücret karşıLığında üretimini gerçekLeştiriyor.Ben topazların , akik ve menekşeLerin eski piyasasına düşmesi taraftarıyım çünkü 120 m ile 250 m arasındaki fark qerçekten de fazLa.
=HİdraLaR=
ArkadaşLar bu konuda bazı arkadaşLarımız bu konuyu çok aşırı büyütüyorLar.Bu hidraLarın vuruşLarı güçLendi.Zaten yaratık 5 sn de bir hasar veriyor.YakLaşık 8-9 şifayLar gidiLirse tank ın üzerinde ck eksik olmadıkça,ayrıca attığı asitten dolayı 2 veya 3 şifacı silmeye 15 verdikLeri takdirde asiti de bozmuş oLuruz.Hiç vuramayan bir hidrayı kesemeyecek kadar da aciz değiLizdir diye düşünüyoRum.
SaygıLarımLa.... Insensitive
Ejder ve HidraLaR haKKıNda, Herkes İçeri....
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Ejder ve HidraLaR haKKıNda, Herkes İçeri....
Haklısın kardeşim.Ama Hidra konusunu düşündük yine de yapamadık :S
Cahilin önyargılarını parçalamak Junon'u kesmekten zordur. C.Y.
Crazyeski
AgrossiaN
Crazyeski
AgrossiaN
-
- Salgın Koruyucusu
Kaç kişi gittiniz kardeşim ?_?_?
- hacker3008
- İskele Babası
yaw arkadaşlar ben menekşeleri 2m 3m ye aldım geçenlerde sordum adam 6m dedi şok oldum yaw bu maden piyasası ne olacak şaheserlerini yapmayanlar yapmaya niyeti olanlar için Allah kolaylık versin diyorum 
- angelona
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Jön Türkler
Sonuçta item üretiyosun bu her itemde böyle her item için bu düşünülse o zmn bütün materyaller hep aynı fiyatta kalmalı buda çok mantıksız geliyor bana gereksiz konu olarak düşünüyorum...
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
-
- Salgın Koruyucusu
KaRdeşim benim anLatmak istediğim şu:1-2 ay önce üretmek isteyenLer 120 m ye üretiyordu menekşe akik ve topaz 3.5 m civarındaydı şimdi noldu da bu materyaLLaRde aRtış yaşandı diyorum.Şimdi ejder asa üretmeye kaLksan 240 m den aşağı kurtuLamassın.
- angelona
- Antrepo Bekçisi
Insensitive yazdı:KaRdeşim benim anLatmak istediğim şu:1-2 ay önce üretmek isteyenLer 120 m ye üretiyordu menekşe akik ve topaz 3.5 m civarındaydı şimdi noldu da bu materyaLLaRde aRtış yaşandı diyorum.Şimdi ejder asa üretmeye kaLksan 240 m den aşağı kurtuLamassın.
Kardeşim şimdi item üretmek için bu materyaller lazım o yüzden fiyatları arttı alıcı çok olunca elinde materyeli olanda en yüksek fiyata satmaya çalışıyo o yüzden fiyatlar arttı...
Bak mesela ilk zamanlarda bu kriprazlar 1 m idi şimdi millet çöpe atıyo ...Anlatabildimmi
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
-
- Salgın Koruyucusu
iste bende eski fiyatLaRına düşsün diyoRum.HaksızLık OluyoR..
- angelona
- Antrepo Bekçisi
Senin söylemen ile bişey deyişmez boşa yorulma benceInsensitive yazdı:iste bende eski fiyatLaRına düşsün diyoRum.HaksızLık OluyoR..
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
-
- Salgın Koruyucusu
[Tmm kaRdeşiMm sağoLasın...angelona yazdı:Senin söylemen ile bişey deyişmez boşa yorulma benceInsensitive yazdı:iste bende eski fiyatLaRına düşsün diyoRum.HaksızLık OluyoR..