Nnisa hakkımda

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Nisanur
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Nnisa hakkımda

Mesaj gönderen Nisanur »

Arkadaşlar oyuna 6-7 ay bir süre içerisinde yeniden başladım fakat bu akşam mısır çarşısında oyuna girdiğimde bana karşı ahlaksız davranışlarda, iftira ve küfürlerde bulunuldu. Sebepi ise Nysa adlı karakter var oyunda onun yaptığı hırsızlığın suçunun bana kesilmesiydi. Arkadaşlar zaten 3-4 ay önce Nysa adlı kişiden dolayı bazı kişilerin bana yönelmesinden dolayı gerekli açıklamayı klanda bölgede ve forumda yazmıştım. Optimusbryn ın çalınması hakkında bir konuda vardı başkalarnn bana yönelmesiyle o konuyada gerekli açıklamayı yapmıştım zaten :)
Fakat bu akşam hakkımda atılan iftiralara cevap verdiysemde kimse umursamamıştır sanırım, çünkü Bechxböcüm utraintikam vb. kişilerin bunları yazmaları ve başkalarınıda üzerime kışkırtmaları üzerine cevap verdiysemde suçlu duruma çıktım.
Sonrasında dayımı oyuna çağırdım onun kefilliği üzerine çoğu kişi hatasını anlasada kimse çıkıpta sana ifira attık bir yanlışık oldu demedi üstüne üstün Bechböcüm "derdin ne... uzatma vb.." şeylerle başından atmaya çalıştı. yani hakkımla oynadığım oyunda durup dururken bir isim benzerliğinden dolayı adımı hırsıza çıkarmak kirletmek iftira atmak bu kadar kolay mı olsa gerek? Bu sizin için oldukça kolay ama 1-2 yazmayla oyunda adımı kötüye çıkartılar bu onlar için oldukça kolay...
Şimdi arkadşalar o kişiler oyunda tanınmış kişiler anlaşılan okadar bilip bilmeden kışkırtılmaları üzeirne arka çıkıltıklarına göre öyle olmaları lazım ama bu size iftira atma hakknı vermio. Şimdi o "tanınmış" kişilerin kim olduğuna bakılmadan sıradan bir oyuncu olarak görün ve kendimi sizin yerinize koyun..
Nnisa | Nnisanur
Kullanıcı avatarı
VicTorY
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: Nnisa hakkımda

Mesaj gönderen VicTorY »

O tanınmış kişilere selam olsun :) Umarım anlarlar :) Haklısın bazen çok saçmalıklar oluyor ;)
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
Kullanıcı avatarı
Sunder
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Sunder »

Bence bu yazıya hiç gerek yok.
Oyundaki imajını ben bilmesem de bilen kişi elbet vardır.
Bir kaç kişinin iftira atmasıyla olacak iş değil ki bu.
ScreenShot'lar varsa koyulur,tartışılır.
Konu karara bağlanır bence.
Bu kadar uzatmaya gerek yok ama karşı tarafında yaptığı ayıp.
Ama orayı da anlamak lazım.
Kaç aylık veya yıllık emekleri çalınmıştır.
Umarım hepsini atlatırsın.
İyi forumlar.
Resim

Büyük insanların idealleri,küçük insanların hevesleri vardır.
Sunder - Sentinus - Coliseum
akreprap
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen akreprap »

Öncelikle ne desem boş...
Uzun zaman dır fırsatım olmadığındna oyuna giremesemde uzak durmaya çalışıyorum yorgun halimle moralim sıfıra inmesin diye.çünkü oyun bazı zamanlar çığrığından çıkıyor. Nekadar polemikten kavgadan uzak durmak istesekte 3-4 tane kendini bilmez kişi gelip iftirasını bilip bilmeden koyuyor.
Öncelikle;Optimusbrayn senin carlarını Nnisa mı çaldı Nysa'mı çaldı?
Ve.. nisa beni çağırdığında birsürü kişide hakkında kötü kötü şeyler yazıyordu Adem ve Expense ilk olarak yakıştıramadım bunu sizlere.
Bechxböcüm sana diyecek laf bulamıyorum allahından bul diyorum başkada bişey demiyorum. Sana insan gibi attığın iftiranın yaydığın yaygaranın sebebini sorduk, bana dedin ki; nisa iftira atıyor bölgeden ve klandan yazdılar diye birsürü şey dedin şimdi senin gibi birinemi inanıcam oyundaki tanıtık kişiler ve nisa'ya ? Aramızda geçen konuşmada diyosun ki bana ben hukuk öğrencisiyim bende diyroum ki sana anca hukuk öğrencisisin kanıtsız telilsin bir suçlama vb. davranışta bulunamayacaığını herkes söylese bile gözünle görmeden aslını araştırmadan davranış sergilenmeyeceğini o sana hukuk okutan hocaların öğretmenlerin öğretmedimi sana. O halde onları ben sana söyliyimde tecrüben olsun çağdaş mesleğinde ;)
Nisa'nında dediği gibi çoğu kişi hatasını anladığı halde hakkında yaztığınız yazılar sergilediğinz davranşlar için hiçdemi özür dileme kişiliğine sahip değilsiniz?
Ayrıca adam verdi gazı diğer kişilerde bilip bilmeden görükleniyo kızn üzerine sizin oyun ahlakınız böylemi sabahdan akşama kadar oyunn başındasınz uğraşacka bişey bulamadınz bizide uğraştırıyosunz. Eğer sorunu olan varsa gelsin buyursun, oyundaki saygınlığımı daha fazla kaybetmek istemiyorum.
://coder
Niceleri sultandı, kraldı, şahtı
Benim ile değişti talihi bahtı
Yer ile bir eylerim taç ile tahtı
Akıl almaz hünerlerim var benim.
Kullanıcı avatarı
zeynepce
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen zeynepce »

Gerçekten pes yani. Kızım sırf bi isim benzerliğinden dolayımı attılar sana bu iftirayı :lol:
.. nisacım hatalarını anlatıysalar dediğn gibi özr dilemek zorundalar. ayrıca sana terbiyesiz hareketlerde bulunan o terbiyesizlerin hiçmi anne babaları kızları veya kız kardeşleri yok, birde orda sana iftira atanlardan biri bayan galiba bechböcüm o kişidede hiçmi seviye yok anlamadan araştrmadan lafa boğuyor seni..
eğer herkesin düşüncesi yine aynıysa bırak oyunu hiç sıkıntıya gerek yok :cry:
ZeyNePCe ---- zeyykıss Eminönü

“Genel Sohbet” sayfasına dön