Biz 3 Büyücü 2 Şifacı ve 1 Savaşcı gitmeyi uygun gördük...
junon kesiminin önemli detayları şunlar...
Hapishaneye gönderilen kişi hiç zaman kaybetmeden Aşağı inip tekrar yerini alması gerekir...
Tank sürekli Saglam vuran bir büyücüye Hedef saptırma yapması Gerekir.
Tankınızın elektrik direnci Bin olsun Zırhı 70de 70 olsun. Cok düşük bi olasılıkda olsa Eğer tankı hapishaneye ışınlaması durumunda direnci bin olan başka biri Tank gelene kadar Junonu oyalaması lazım.....
Junonun lanetlediği kişiye Büyücülerden biri 2 saniye icinde büyü bozma yapması gerekiyor...
Ve Junonun yanında olan yılan ne kadar az hayatta kalırsa Junonun Tıss diyip heryeri alevler içine alma şansıda okadar düşük olr...Eğer Tıss derde Patlama olrsa Hmn bir büyücü kutup açsın Kutup bittikten sonra yılanı kesin ve kesime devam edin....
Hapishaneye gönderilen kişi hiç zaman kaybetmeden Aşağı inip tekrar yerini alması gerekir...
Tankınızın elektrik direnci Bin olsun Zırhı 70de 70 olsun. Cok düşük bi olasılıkda olsa Eğer tankı hapishaneye ışınlaması durumunda direnci bin olan başka biri Tank gelene kadar Junonu oyalaması lazım.....
Junonun lanetlediği kişiye Büyücülerden biri 2 saniye icinde büyü bozma yapması gerekiyor...
Ve Junonun yanında olan yılan ne kadar az hayatta kalırsa Junonun Tıss diyip heryeri alevler içine alma şansıda okadar düşük olr...Eğer Tıss derde Patlama olrsa Hmn bir büyücü kutup açsın Kutup bittikten sonra yılanı kesin ve kesime devam edin....
Berk bu benden sana gelsin
Aynı şeyler ama 3 büyünün 1000 dirençli olması biraz tuzlu.
Aynı zamanda Junon'dan 1, en fazla 2 zırh düşer diyen arkadaşlara:
Eray Ben Tayfaxcewher'i Boşaltırkan Madenleri Sana Veya Başka Yoneticiye Vermiştim Ve Oyundan 1 Aylık Ayrılmıştım Geldiğimde Sana Sordum Madenlerimi Ne Zaman Vericeksiniz Diye...Sende Merak Etme Emin Ellerde Dedin.. Aradan 3-4 Hafta Geçti Hala Yok Madenler Ortada...?Ne Zaman Vereceksiniz...
Berk bu benden sana gelsin
Aynı şeyler ama 3 büyünün 1000 dirençli olması biraz tuzlu.
Aynı zamanda Junon'dan 1, en fazla 2 zırh düşer diyen arkadaşlara:
Berk bizde böle bal olmaz ki Oyundan sıkılmaya başladım charda 48 lw yapacak bişi de yok sığınak grubuna benide alında tecrübe kazanayım ya sıkıldım 1 hafta sonra tatile çıkaçağım ztn bari güzel geçsin 1 hafta...
CeWHeR yazdı:Eray Ben Tayfaxcewher'i Boşaltırkan Madenleri Sana Veya Başka Yoneticiye Vermiştim Ve Oyundan 1 Aylık Ayrılmıştım Geldiğimde Sana Sordum Madenlerimi Ne Zaman Vericeksiniz Diye...Sende Merak Etme Emin Ellerde Dedin.. Aradan 3-4 Hafta Geçti Hala Yok Madenler Ortada...?Ne Zaman Vereceksiniz...
Evet cevher ben görmedim ama emin ellerde bizim çarlardan birinde . Ama hangsinde bilmiyorum . Sen istedğini söyleseydin verirdik tmm yarın veirrcem
SELAM BEYLER BAYANLAR SALINCAKTAN KAYIP TSKA LONCASINA DÜŞENLER. :lol: NASILSINIZ IYISINIZ INSALLAH YA SU MIGRAT VE OZELLIKLE SIGINAKTA BAYA BI TECRUBE EDINDIMA MA SIMDIYE DEK NE ERAY NE MESUT NE MEMO BI DAVET EDIP BERABER GIRMEDIK LONCAMLA GIRMEK AYRI BI HAVASI OLUR BEYLER EN KISA ZAMANDA SIFA BUYU SAVAŞ NE ISTERSENIZ ONLA GELIP BEREBER BI GIRELIM YA...HOŞKALIN
Eray artık belli gruplar kuralım sadece bizim grup olmaz bütün loncadaşlar diyor sizin grup hazır tabii kebap. Herkese sağlam grup ayarlayalım bu arada söyleyelim arkadaşlar çoğumuzun itemleri aynı hemen hemen hepimiz tek itemiz yani fark yok sadece biraz okuyoruz siz de okuyun kesinlikle geçersiniz Sığınaklar'ı.