hilalxxfenomen yazdı:Umudunuzu Yitirmeyin Arkadaşlar..
Dün Bizde İlk Defa Kestik Tılsım'da 3 Şaheser Düştü Varmı Böyle Şans
Snakegs ye Kenan'ın Gücü Yüzük
Büyücümerlyn e Nucleus Yüzük
Girayxmylove ada Oksidant Sarmaşık..
O sarmaşık düşmez olaydı ben dedim kullanmayacağım karekterle girdim kesin bir şey düşser Neyse şekil oluyor en azından
Aynı sorunu bizde Kenan'da yaşadık ayrıca 3 kesişimizdede 1 tane şaheser vermedi.Olabiliyor böyle şeyler .
"Umudunuzu Yitirmeyin Arkadaşlar.."
Yılan çukurları ve centiryonu eksitkten sonra cehennem tazılarını kesiyorsunuz sonra junon a ama daha ayrıntılı anlatan biri vardı konusunu arayım.
Ahada buldum viewtopic.php?f=46&t=27550#p265187
hilalxxfenomen yazdı:Umudunuzu Yitirmeyin Arkadaşlar..
Dün Bizde İlk Defa Kestik Tılsım'da 3 Şaheser Düştü Varmı Böyle Şans
Snakegs ye Kenan'ın Gücü Yüzük
Büyücümerlyn e Nucleus Yüzük
Girayxmylove ada Oksidant Sarmaşık..
O sarmaşık düşmez olaydı ben dedim kullanmayacağım karekterle girdim kesin bir şey düşser Neyse şekil oluyor en azından
Aynı sorunu bizde Kenan'da yaşadık ayrıca 3 kesişimizdede 1 tane şaheser vermedi.Olabiliyor böyle şeyler .
"Umudunuzu Yitirmeyin Arkadaşlar.."
Elbette Junon'u kesmek büyük bir başarı Ama defalarca yönetim dile getiriyor bunu herzaman item düşecek değil ya? Her Junon'u kestiğinizde şaheser düşerse diyelim tüm büyücüler,tüm şifacılar zırhla donanır , savaşçılar gece zırhlarını alır ve şahaser kolye ve yüzükler alır.Şahaserler zaten satılamıyor şahaser koleksiyonu yaparsın Bu mantıklı mı sence? Tamam 4 kere kesmişsiniz haklısınız çok zor ve siz bunu defalarca yapmışsınız ama şunu anlayın lütfen ; İlla item düşecek değil.
Cappy(49) Cappyxşifa(32) Cappyçino(32) Iqpomerqp(49)( Arkadaşımla birlikte )
Chekdar yazdı:ya beyler istediğiniz kadar SAÇMALAYIN.......
Bu bir şans işi .....
yok ilmem GM şunlara torpil geçiomuşda falan filann....
Ya ne uğraşacak GM senle... Şanssızsan adamın ne suçu var ...
İstersen 1000 defa kes eğer düşmemişse şans işi kardeş oyun data larından az anlasaydınız böle saçma saçma konuşmazsınız...
bizim arklar 1 kesimde 2 zırh düşürdüler sanki GM onu seviomuydu..
Adamın oyunda ki günün yarısı banlayarak geçtii yaaa...
yazdığın yazıda senin deyiminle istedigin kadar sacmalamissin biz bu konuyu "gmler bizi sevmiyo seni seviyo yok biz datalari cok biliyoz" gibi sacmasapan cümleler kurulmasi icin degil eger şans faktörü dısında bir durum varsa bilgi almak icin actik.ayrıca türkçene hayranım süperötesi cümleler kurmussun
I know you'll be a sun in somebody else's sky, but why , why can't it be mine !
Pearl Jam-Black