İsmail Abiylede Tartışmaya girdiler....
Sahtekarın teki bırak ...
Munisenin Yalancılığı ve Küfürleri
Re: Munisenin Yalancılığı ve Küfürleri
Arkadaslar bu mevzu bayadır var bıldıgım kadarıyla foto koydugun carlara SANCAK sunucusundakı carların eger su TILSIM sunucusundakı carlara ecel veya ejder yazıosan elınde vardırkı yazıosundur eger varsa senden tılsım sunucusundakı yazdıgın carların tek tek fotosunu alır buraya korsun bu konuda kapanırMykonS yazdı:Arkadaşlar Bugun yani 06 Temmuz 2010 tarihinde saat 16.30 civarlarında Munise adlı şahısın yalanlarına ve küfürlerine tanık olduk ..
Bu imza Munisenin imzası bugun Munise adlı charındayken ondan eceli ynsıtmasını istedim imzasında öyle yazıyor ya Birazda şüpecilikten Eceli olup olmadığını kontrol etmek istedim .. (Hatırlarsınız Barbarxmunise adlı charında ejder yazıyordu ejder yoktu piyasada)Bugunde ondan Ecel getireni ynsıtmasını istedim ...istkvxmunise yazdı:İstanbulk (49)
İstanbulkv (Ashab-ı Kehf)(49)
İstanbulikv (44)
İstanbulkxbüyücü (Ejder Asa) (49) [SİLDİM ŞUANDA 5 LEVEL]
Facexistanbulkx (49)
Barbarxmunise (49)
Barbarxistanbulk (49)
Munise (Ecel Getiren) (49)
Kronicxhemşire (??)
Kronicxhokkabaz (??)
İnanılmaz bir şeyle karşılaştım bana küfür etti...
Her neyse cocuktur deyip geçiştirdim zaten biliyordun ne halt oldugunu neden sordun dedim kızdım kendi kendime...
Ardından Galanoth ile ws attılar ...
Galanoth u yendi Ardından bir küfürde Galanotha
Ardından Galanoth onu yendi 1 küfürde oradan geldi yalancılıgını biliyordum küfürbaz oldugunuda biliyordum ama bu kadar deil ya şimdi konuya girer fotorafın var mı kanıtın diye sorar ...
Kanıt mı istiyorsun
Galanoth - Xxreddevilxx - Büyücügurur... (Böyle bir büyücü var) vede 16.30 saatlerinde mısır çarşısının önünde olan herkese sorabilirsiniz ...
EXXR
Boş konumlu, konulardan biri daha ..
Selamlar,
" X şahıs bana küfür etti, X şahıs hırsızdır" vs. vs. vs.
Bu tür konuların hepsi boş! heleki konu içerisinde kanıt olmadan (foto vs.) o konuya mesaj atmak bile boştur. Barbar Munise'yi tam olarak tanımıyorum ama bu zamana kadar ilk kez böyle bir durumla karşılaştığını sanıyorum. İnan Munise'nin böyle bir şey yaptığına inanmam çünkü kanıt yok, kanıtı gösterirsen o zaman herşey ortaya çıkar.
Sadece sonucumuzda değil, diğer tüm sunucularda bu tür vakalar yaşanmaktadır. İnan bu tür yaşanan vakalarda sadece %20 - % 15'e yakın olarak kanıt bulunuyor. Kim olursa olsun, kanıtsız kimseye inanmam!
Saygılarımla,
Muhammed Ali
Selamlar,
Bu tür konuların hepsi boş! heleki konu içerisinde kanıt olmadan (foto vs.) o konuya mesaj atmak bile boştur. Barbar Munise'yi tam olarak tanımıyorum ama bu zamana kadar ilk kez böyle bir durumla karşılaştığını sanıyorum. İnan Munise'nin böyle bir şey yaptığına inanmam çünkü kanıt yok, kanıtı gösterirsen o zaman herşey ortaya çıkar.
Sadece sonucumuzda değil, diğer tüm sunucularda bu tür vakalar yaşanmaktadır. İnan bu tür yaşanan vakalarda sadece %20 - % 15'e yakın olarak kanıt bulunuyor. Kim olursa olsun, kanıtsız kimseye inanmam!
Saygılarımla,
Muhammed Ali
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- SCaRyx
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Scary Team
Alın Size Kanıt Gormuyormusunuz imzayı 
İmza Kanıt Yetiyor Bide Oyun Fotosu Alırım ben tmmı kanıt size
İmza Kanıt Yetiyor Bide Oyun Fotosu Alırım ben tmmı kanıt size
istkvxmunise yazdı:Benim için Ejder asa'nın , Ashab-ı Kehf'in , Ecel getiren'in ve Latif'in hiç bir önemi yok BU BİR SANAL DÜNYA ... GERÇEK DEĞİL HİÇBİRİSİ... AMA OYUNA FAZLA KENDİNİ KAPTIRANLAR VAR BU KONUYU AÇAN VELET GİBİ...
O yüzden mi çarı boşalttın ?
Jarquelist = 49
Jarquelistb = 33
Kabusxmois = 31
BJK
Aşktan vazgeçmek yok !
Jarquelistb = 33
Kabusxmois = 31
BJK
Aşktan vazgeçmek yok !
Gerçekten bu konu gereksiz manada uzadı.
Biri bir iddada bulunuyorsa o iddasını ispata mecburdur.
Varsa bir foto gerekli merciye ulaştırın , haa eğer susun.
İddanı ispatlıyamıyorsan susucaksın , bu kadar
Biri bir iddada bulunuyorsa o iddasını ispata mecburdur.
Varsa bir foto gerekli merciye ulaştırın , haa eğer susun.
İddanı ispatlıyamıyorsan susucaksın , bu kadar
Foto alırız önemi yok ne olsa ağzı bozuk biri ...
Sahtekar olduğunu kanıtlamaya gerek yok herhalde herkes biliyordur ..
Sahtekar olduğunu kanıtlamaya gerek yok herhalde herkes biliyordur ..

istkvxmunise
Oldukca kötü birisin geldin durduk yere daldın bunun sebebini ise iyi biliyorum... Artık bi yönetici konuyu kapatsın
Oldukca kötü birisin geldin durduk yere daldın bunun sebebini ise iyi biliyorum... Artık bi yönetici konuyu kapatsın
[table][td]Her yerde aktif bir İKV oyuncusu...[/td]
[tr][td]İKV Hayran Sayfası:
[/td][/tr]
[tr][td]İKV Video Sayfası:
[/td][/tr]
[tr][td]ikvonline'ın katkılarıyla...[/td][/tr][/table]
[tr][td]İKV Hayran Sayfası:
[/td][/tr]
[tr][td]İKV Video Sayfası:
[/td][/tr]
[tr][td]ikvonline'ın katkılarıyla...[/td][/tr][/table]
Esadullah yazdı:Boş konumlu, konulardan biri daha ..
Selamlar,
Saygılarımla,
Muhammed Ali
Arkadaş Kaç Oldu Yazdığım.. Bizim Kimseye Bişey Kanıtlama Derdimiz Yok..!!
Hadi Çıksın İnkar Etsin.. Hadi Küfür Etmedim Desin.. Kanıta Ne Hacetki..
Biz Foto Alıp Buraya Koysak Düzelicekmi Davranışları ?
- "Yâd elde oturanlar, bil ki yurt kaçağıdır.
Senin kılıç dediğin, TÜRK'ün oyuncağıdır"
Hüseyin Nihâl Atsız
Tekrardan Selamlar,qalanoth yazdı:Arkadaş Kaç Oldu Yazdığım.. Bizim Kimseye Bişey Kanıtlama Derdimiz Yok..!!
Hadi Çıksın İnkar Etsin.. Hadi Küfür Etmedim Desin.. Kanıta Ne Hacetki..
Biz Foto Alıp Buraya Koysak Düzelicekmi Davranışları ?
Söylemende hak veriyorum çünkü ben mesajımı konu içerisinde geçen mesajlar üzerine attım. Barbarxmunise'nin ne olduğu benim için önemli değil. İster küfürbaz, ister hırsız, isterse İKV'ye yakışır bir oyuncu olsun.
Bana dokunmayan yılana, zarar vermem. Ayrıca İKV forumda bu tür konularda binlerce tane var fakat (ilk mesajımda söylediğim gibi) %15 veya %20'sinde kanıt bulunmaktadır. Bu konuda kanıt varsa konu kapanmıştır demek, kimin kim olduğu ortaya koyulmuştur.
M.Ali
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN