kaRdeşim bizim Kuklacı'da 3 yıLda yaptığım 1 milyar Para 3 dk'da giTTi. Ama heRşey Para, İtem, Char deiLdir bunu önce biR akLınızdan siLin. Oyun'u İse ben Para, İtem, HırsızLık, Char Çalma vb... Gibi şeyLer İçin oynamıyoRum. Sadece Konuşup eğLenmek ( Sohbet Etmek) İçin oynuyorum Umarım AnLata biLmişimdir..VicTorY yazdı:EmirBerkKorkmaz yazdı:Uğur ve Mustafa (Mustafa'ydı değil mi yanlış olabilir.)'ya katılıyorum bu serverın çilesi büyüktür.
Ama ne olursa olsun buradaki atmosferi hiçbir yere değişmem ne kadar tartışmalar olsa da dostluklar çok ayrıdır.![]()
Doğru Berk Mustafa2. dediğinde doğru bütün emeklerin 10 dakikada gider ama GERÇEK dostların bütün emeklerine değer
Hoş buLdum kaRdeşim.LosTxGiuLio yazdı:Öncelikle HoşqeLdin abicim...
Berekost yazdı:Umarım Sunucumuzu beğenirsin Ben Berekostt inş. karşılaşmak dileğiyle sunucuda...
NOT:Egelican ı görürsen konusma alısverıs yapma sözlerıne guvenme tabı oynamıyor galıba ama egelı ısımlı bırını gorursen egelıcanmısın dıye sor evet derse onun konusma sözlerine asla guvenme beta charımı çaldı berekost herkeste bilsinn...
kaRdeşim KiminLe aLışveRiş Yapacağımı biLirim Ben oRası Kafanızda soRu İşareti yaRatmasın. + 3.5 yıLLık Tecrübeyiz