:mrgreen: ayrıca teklıflerde verebılrısınız +45m üzeriİçeride süper bir şey var
İçeride süper bir şey var
Taze kıskanalar catlasın... :mrgreen:
:mrgreen: ayrıca teklıflerde verebılrısınız +45m üzeri
:mrgreen: ayrıca teklıflerde verebılrısınız +45m üzeriAyyıLdızxFELHAnN//Migrop
Başkasına kendinden fazla değer verme, ya onu kaybedersin ya da kendini mahvedersin...
Başkasına kendinden fazla değer verme, ya onu kaybedersin ya da kendini mahvedersin...
Re: İçeride süper bir şey var
ByULuBayRe: İçeride süper bir şey var
direk bişey sorcam Jethro ile akrabalığın varmı :?: :mrgreen:
#-*Yeniçerixchucky*-# ''-'' #-*Yunusbjk*-#
''Açık giyinmek medeniyet olsaydı, hayvanlar insanlardan daha medeni olurlardı.''
''Açık giyinmek medeniyet olsaydı, hayvanlar insanlardan daha medeni olurlardı.''
Ayna yazdı:direk bişey sorcam Jethro ile akrabalığın varmı :?: :mrgreen:
hahahaaha gulmekten oldum ya
auril & DoubleLift
jethro tanıryım bi arkadaşlıgım var ama o kadar sammıı deyılm :!:
AyyıLdızxFELHAnN//Migrop
:twisted:Byefsane yazdı:nasıl düşürdün sen onu ya aaa zenqin oldun nan
bizide qörürsün artık dimi
zırha bak be wowww
hey ya rabbim ya
![]()
AyyıLdızxFELHAnN//Migrop
anlamadıMiqrop yazdı:jethro tanıryım bi arkadaşlıgım var ama o kadar sammıı deyılm :!:
auril & DoubleLift
Herkez yerını bılsın bu bana yeter...Kımsede demesın Bu adam böbürlendı diye ben sadece paylaşmak istedim ve agrıca Genel Sohbet kanalında bı arkadaşız ısmını hatırlamıyorum Taze itemlere inanmam demışdi belkıde bakmısdır bılmıyorum ama innamısdır artık
KAYA YERİNDE AĞIRDIR...Herkez yerını bilsn
AyyıLdızxFELHAnN//Migrop
Yha tanıyorum ama o kadar samımı deyılım ve Mesajmi yollamaya çalisiyosun aklın sıraDrowxauril yazdı:anlamadıMiqrop yazdı:jethro tanıryım bi arkadaşlıgım var ama o kadar sammıı deyılm :!:![]()
![]()
![]()
![]()
AyyıLdızxFELHAnN//Migrop