Süpürme.
Re: Süpürme.
Ateş hasarı veren bir baltam var süpürmeyi fullesem işe yarar mı? Kaç vurur?
Hadi bakalım.
savaşçımla süpüeme vuruşuna puan versdim süpürme vuruşunun hasarı silaha ve yaratığa göredeğişiyor ama yücelene beril dişle 1300-1500 arası ws de savaşçılara kafakoparanla 1800-2100 arası vuruyor süpürme vuruşu
iyi oyunlar...
iyi oyunlar...
zamina / hayalxetxZAMİNA / hayalxetxGONYALI / Gonyalıxşifaa
In a fight of "today and yesterday" It's tomorrow who loses.
Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür,
Ve bir orman gibi kardeşçesine...
In a fight of "today and yesterday" It's tomorrow who loses.
Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür,
Ve bir orman gibi kardeşçesine...
2100 ?zamina yazdı:savaşçımla süpüeme vuruşuna puan versdim süpürme vuruşunun hasarı silaha ve yaratığa göredeğişiyor ama yücelene beril dişle 1300-1500 arası ws de savaşçılara kafakoparanla 1800-2100 arası vuruyor süpürme vuruşu
iyi oyunlar...

full max dizdim süpürme wurusu 2 maxiumum 800 wuruorum işte bu wsde adamım 2 3 canı wwarken kullanıon ölüor o işe yarıo...
ครкєгא-ครкєгאşเŦค-ĸօოսէձռ×ձรĸεг×
є๓เภöภü

є๓เภöภü

Gereksiz ağır vuruşu fullerim daha iyi bence. Konuya artık gerek kalmadı. Yorum yazmanıza gerek yok.
Hadi bakalım.
bu düsüncen cok sacmaDarkShare yazdı:Ateş hasarı veren bir baltam var süpürmeyi fullesem işe yarar mı? Kaç vurur?
ครкєгא-ครкєгאşเŦค-ĸօოսէձռ×ձรĸεг×
є๓เภöภü

є๓เภöภü

Senin yorumun saçma soru sordum zaten böyle yaptım demedim. Biraz okuyun yazılanı kaç kişi böyle yapıyor sonra.secret96 yazdı:bu düsüncen cok sacmaDarkShare yazdı:Ateş hasarı veren bir baltam var süpürmeyi fullesem işe yarar mı? Kaç vurur?
Hadi bakalım.