Kinqxgirl Göktürkxveysel Cort iti tekrar gelmiş gerek ettiği küfürler ve pkklıyım gibi vatanımıza söyledi laflar gerekse yaptığı hırsızlıkları tek tek ortaya çıkarmamız nedeniyle 1-2 ay ortalıklarda yoktu malum ilköğretimde SBS sınavı vardı oyunla uğraşamazdı Okullar kapanınca tekrar gelmiş her konuya atlıyor Belirtmek isterim kendisine güven olmaz Hiçbir şekilde muhattap olmayınız ve alışveriş yapmayınız .. !
Teşekkürler kanıt isteyenler forumun eski konularına baksınlar
ßöLe acı qünümde qüLiym mi üzLiym mi KaRaR veRemedim ama cahiLLiqinizE veRİyoruM qüLmek istememin se߀ßi Savaşçıbey iti oyun 39 lwlken siLah aRkadaşımdı ßeraßer savaşıyoRduk qüvndim kp kasmak ıcn 31 lwl chaR veRdim Alt üstü 2 dk karızma veRcekti o Zman Rütbe aTlicaktm veRdm chaRı aLdı şifreyi deqiştirdi pLs aLdım adını HırSıza cıkArmak için inkaR etti kardeşim filan deqiştiRdi şifReyi deqiştiRdi sonra buna qıck oLDum heR qöRdüqm yeRde kestm ondan bunu yapıyoR adi köpek aRtık yokum oyunda RahaT oL Savaşçıxbey senin qibi ş.sizLer oyuna yenik düşüRdü beni Kinxqirl calındı ancak siznLe forumdan konşaßiliRm oyunu ßıraktım qibi bişi qiRmiyoRm.Sana ßenden Kısa öz Son ßi LaF Adam oL Kanıtın oLmadan Köpek qißi ürüme...
SAVAŞÇITUNA'mıdır ne sıRa ona da qeLince Kmsin ßiLmiyorm ama duA et de km oLdqunu ßiLmym Katsz konşmayn 2 nize tek LAfım Aynı Zmanda ReceP ivediqn Lafı "İt qibi diziLmşsiniz konşmayn Adam oLun Len" ;=)
Hea ßu aRada ßhen iLköqRetim deqiL Lise mezunuym :mrgreen: iLk öqRetmi okuYaLı cok oLdu o zmanLaR sizLerin ya$LaRınızDaydm inanmayan vaRsa i$te e-posta adResim; topraktan_otesi_001@hotmail.com
Forumda fazLa ötmeyn qeLin oRda haLLedeLim ne i$iniz vaRsa ßenimLe Forumu kiRLEtmeyin...
Seni ßen tanımşım YeTmez mi çhaqaLın eniqi qiT anca chaR caL caLdıqn char da 31 LwL'di öyLe aLnım şanLım ßi çhaRda deqiLdi bide inkaR edişin adamı bitiRir zaten hç mi dşünMüy0Rsn diqeR taRAfı..! ?
Pisligin teki oldugu gibi aynı zamanda hırsız.Benımle parasına ws yapıyordu.Neymıs efendım kaçmadan dalıcakmısım Sonucda ws yı kazandım parayı vermedı.O para benden sana armagan kuçu kuçu Gelme bu oyuna herkesı bıktırmışsın.Kendıne sor bakayım.Ben bu adamlara ne yaptımda hepsı bana kopek muhamelesı yapıyor dıye?.Belkı ozaman itliginin farkına varırsın.