MILLET EMINONU YALAN KARAKTERLER BUNUN ICINDE BUYRUN
MILLET EMINONU YALAN KARAKTERLER BUNUN ICINDE BUYRUN
Crazybebek Katilbebek Elouise BU CHARLARIN SAHIBI ERKEKTIR VE HERKEZI KARDIRMISTIR BURAYA NASIL VIDEP KONULDUGUNU BILMIYORUM BILSEM KOYCAM YMN EDERIM
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: MILLET EMINONU YALAN KARAKTERLER BUNUN ICINDE BUYRUN
Kardeş nasıl kandıracak cinsiyetiyle. Ben kızım diyenlere item mi dağıtıyorlar?? Allah aşkına biraz mantıklı konuşun. En sevmediğim şeydir bilmem ne bilmem ne ERKEKTİR!!!!! demek. Yeter yahu hergün görüyorum.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
mitmet yazdı:Kardeş nasıl kandıracak cinsiyetiyle. Ben kızım diyenlere item mi dağıtıyorlar?? Allah aşkına biraz mantıklı konuşun. En sevmediğim şeydir bilmem ne bilmem ne ERKEKTİR!!!!! demek. Yeter yahu hergün görüyorum.
- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
mitmet yazdı:Kardeş nasıl kandıracak cinsiyetiyle. Ben kızım diyenlere item mi dağıtıyorlar?? Allah aşkına biraz mantıklı konuşun. En sevmediğim şeydir bilmem ne bilmem ne ERKEKTİR!!!!! demek. Yeter yahu hergün görüyorum.
Şu oyunu oynayanların büyük bölümü asosyal varlıklar olduğu için bir bayan gördüklerinde ne yapıcaklarını şaşırıyorlar malesef
Etolford ///// Eminönü //// Fierce