MILLET EMINONU YALAN KARAKTERLER BUNUN ICINDE BUYRUN

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
halil64
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

MILLET EMINONU YALAN KARAKTERLER BUNUN ICINDE BUYRUN

Mesaj gönderen halil64 »

Crazybebek Katilbebek Elouise BU CHARLARIN SAHIBI ERKEKTIR VE HERKEZI KARDIRMISTIR BURAYA NASIL VIDEP KONULDUGUNU BILMIYORUM BILSEM KOYCAM YMN EDERIM
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: MILLET EMINONU YALAN KARAKTERLER BUNUN ICINDE BUYRUN

Mesaj gönderen mitmet »

Kardeş nasıl kandıracak cinsiyetiyle. Ben kızım diyenlere item mi dağıtıyorlar?? Allah aşkına biraz mantıklı konuşun. En sevmediğim şeydir bilmem ne bilmem ne ERKEKTİR!!!!! demek. Yeter yahu hergün görüyorum.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
Ozzy
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Ozzy »

mitmet yazdı:Kardeş nasıl kandıracak cinsiyetiyle. Ben kızım diyenlere item mi dağıtıyorlar?? Allah aşkına biraz mantıklı konuşun. En sevmediğim şeydir bilmem ne bilmem ne ERKEKTİR!!!!! demek. Yeter yahu hergün görüyorum.
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

mitmet yazdı:Kardeş nasıl kandıracak cinsiyetiyle. Ben kızım diyenlere item mi dağıtıyorlar?? Allah aşkına biraz mantıklı konuşun. En sevmediğim şeydir bilmem ne bilmem ne ERKEKTİR!!!!! demek. Yeter yahu hergün görüyorum.

Şu oyunu oynayanların büyük bölümü asosyal varlıklar olduğu için bir bayan gördüklerinde ne yapıcaklarını şaşırıyorlar malesef ;) Bunları temizlemek mümkün olsa belki oyuncu sayımız bugün çok daha fazla olurdu ...
Etolford ///// Eminönü //// Fierce

“Genel Sohbet” sayfasına dön