Su banka ve ıtem aktarma artık olsun yahu...!!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Liderxbuyucux
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Su banka ve ıtem aktarma artık olsun yahu...!!!

Mesaj gönderen Liderxbuyucux »

Yeter artık arkadaşlar hırsızlıga tek cozum bu...
Arkadaşlar oyun ısmı vermek yasakmı bımıom ama yasaksada yasak.bide bazı arkadaşar bızım oyunumuz dıer oynlara benzemesın dıyolar demesınler...
knight metin2 gibi oyunlarda aynı ıd dekı carların bankalar yada kasaları bırlesık yanı soyle oluyo:
aynı aydıdakı 1. car bankaya turkuaz koyuyo dıyelım. aynı ıd dekı 2. car bankayı actıgın turkuazı gorup alabılıo bu neden bızım oyunumuzda yok boyle gıdersede cok ıtem calınck...
Saygılarımla...
Acımasızaslann
SUNUCU:'BEYAZKÖŞK'
KARAKTER İSMİ:'Acımasızaslann'&'Prensim'
KARAKTER TÜRÜ:'Savaşçı'&'Büyücü'
KARAKTER LWLİ:'49'&'40'
KLAN:'LODOS'

Resim
Kullanıcı avatarı
efsane534
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak

Re: Su banka ve ıtem aktarma artık olsun yahu...!!!

Mesaj gönderen efsane534 »

Pek fena bir fikir değil aslında.Şaheser+nadide itemler..alışverişe konulamayan itemler bu yolla diğer çarlara aktarılabilir yani o üyelikdeki diğer çarlara..Böyle birşey olursa eğer bencede güzel olur.Kasaya koyarım ecelimi aynı üyelikdeki diğer sawaşçıma aktarabilirim..Ama şurda önemli birşeye dikkat çekmek istiyorum.. !! Kimsenin başına gelmesin birgün çarımız soyulduğunda bu yolla bütün herşeyimiz gidebilir.(Sobe üyelikler için geçerli değil :D )Adam şaheserli çarı aktarıp daha sonra istediği çarına itemleri aktarabilir ortak kasa ile..! Yönetim bu yöntemi ister uygulasın ister uygulamasın ben onlara bu konuda hak veriyorum.. İyi forumlar.. İyi oyunlar.. !
RuhsuzŞair
Kullanıcı avatarı
Gakgos
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Gakgos »

ya güzel fikirde herşeye şu knigt ve metin2 gibi atari oyunlarını örnek göstermeyin ya
Gakgoşbey
Kullanıcı avatarı
Liderxbuyucux
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Liderxbuyucux »

Gakgos yazdı:ya güzel fikirde herşeye şu knigt ve metin2 gibi atari oyunlarını örnek göstermeyin ya
arkadaşım amacım oyunlara ozenmek deıl oyunumuzu guzellestırmek konun basındada dedım boyle yorumlar yapmayın dıye.
efsane534 yazdı:Pek fena bir fikir değil aslında.Şaheser+nadide itemler..alışverişe konulamayan itemler bu yolla diğer çarlara aktarılabilir yani o üyelikdeki diğer çarlara..Böyle birşey olursa eğer bencede güzel olur.Kasaya koyarım ecelimi aynı üyelikdeki diğer sawaşçıma aktarabilirim..Ama şurda önemli birşeye dikkat çekmek istiyorum.. !! Kimsenin başına gelmesin birgün çarımız soyulduğunda bu yolla bütün herşeyimiz gidebilir.(Sobe üyelikler için geçerli değil :D )Adam şaheserli çarı aktarıp daha sonra istediği çarına itemleri aktarabilir ortak kasa ile..! Yönetim bu yöntemi ister uygulasın ister uygulamasın ben onlara bu konuda hak veriyorum.. İyi forumlar.. İyi oyunlar.. !
kafama takılan su aynı ıd dekı 4 çar mesela adam nasıl carı soyuck ?sahaser ve alısverıse konulamıyan ıtemler sadece o carda kalıck bıde bankada yıne baska bırıne aktarılamıyack sadece o ıd dekı carlar kullanabılıck :))
SUNUCU:'BEYAZKÖŞK'
KARAKTER İSMİ:'Acımasızaslann'&'Prensim'
KARAKTER TÜRÜ:'Savaşçı'&'Büyücü'
KARAKTER LWLİ:'49'&'40'
KLAN:'LODOS'

Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön