Kaiser..^3^
- mahmutxsolmaz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Kaiser..^3^
ya artık yeter kardesm ayıp yaptığınız b actığım 3.konu adam olunda cevap verin yeter cıldırtmayın adamın emeklerini hiç edionuz neden diyoruz cevap vermekten kacınıyonuz yakısıyormu bu size hani nerde adamlığınız cıksın biride desinki su su nedenlerden dolayı bloklandı char diyede bende susayım kalayım !
!! Adı Aşk Bu Eziyetin !!

- freze61
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Kaiser..^3^
Kaiser salagı
sen forumda sacmalayıp görüntü kirliliği yapıyosan adamlar ne yapsın
hane sen adam olsan seni aradıgımda telefonu açar erkek gibi konuşurdun 
(Şimdi bu salak bana GM yalakası der ya neyse zekası büyümemiş biz ne edelim
(Şimdi bu salak bana GM yalakası der ya neyse zekası büyümemiş biz ne edelim
ReVeNGeoFaGeE(Ecel Getiren)
Revengeofage
ReVeNGeoFHaMSi(Ejder Asa)
Revengeofage
ReVeNGeoFHaMSi(Ejder Asa)
Revenge laflarını biraz daha dikkat ederek seçer misin? Karşıdakını aşalıyacak laflar etme.Bu arada senı o loncaya alanda nasıl almış bu ve bu gibi küfürlere kayıtsız kalıyor...

- SugarBoy
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
Kayıtsız kalınmıyor.dreamer yazdı:Revenge laflarını biraz daha dikkat ederek seçer misin? Karşıdakını aşalıyacak laflar etme.Bu arada senı o loncaya alanda nasıl almış bu ve bu gibi küfürlere kayıtsız kalıyor...
Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.

- mahmutxsolmaz
- FareAdam Düşmanı
lan lavuk kafamı bozma kaiser dediğin senden yasca ve akıl bürütünde büyük bi insan adm ol kapa ceneni

- mahmutxsolmaz
- FareAdam Düşmanı
- Yaslikurt
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Osmanlı Hanedanlığı
SugarBoy yazdı:Kayıtsız kalınmıyor.dreamer yazdı:Revenge laflarını biraz daha dikkat ederek seçer misin? Karşıdakını aşalıyacak laflar etme.Bu arada senı o loncaya alanda nasıl almış bu ve bu gibi küfürlere kayıtsız kalıyor...
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
- WaxWhineRAVYN
- Teşkilat Neferi
Loncamızın üye alımları, üyeler üzerindeki yaptırımları hakkında kimseye yorum hakkı tanımıyoruz. Merak etmeyin biz herşeyi görüyor ve biliyoruzdreamer yazdı:Bu arada senı o loncaya alanda nasıl almış bu ve bu gibi küfürlere kayıtsız kalıyor...
İyiForumlar...
Yorumm hakkı tanımak sana düşmez çok yanlış bir yaklaşım isteyen istediği kişi hakkında belirli ölçülerde istediği yorumu yapar kabul etmek ve değerlendirmek sizlere düşer bu ne ukalalık aslında suç sizde değil ikv yönetiminde roa dan biriyle tartıştığında yada bir meselen olduğunda hemen kabarıyorlar nedenleri bellidir açıklamaya gerek yok...WaxWhineRAVYN yazdı:Loncamızın üye alımları, üyeler üzerindeki yaptırımları hakkında kimseye yorum hakkı tanımıyoruz. Merak etmeyin biz herşeyi görüyor ve biliyoruzdreamer yazdı:Bu arada senı o loncaya alanda nasıl almış bu ve bu gibi küfürlere kayıtsız kalıyor...
İyiForumlar...
Oyunda çifte standart var adaletsizlik hat safhada bilenler çok iyi biliyor bunu bilmeyenlerde öğrenirler yakında.
- mahmutxsolmaz
- FareAdam Düşmanı
bu konu acmadaki nedenimde bu ztn merak ediyorum kaiser oyuna yıllarını harcamıs ve bir GM nin sahip olduğu bilgilerin belki dha fazlasına sahip acaba bu nedenden kendilerine rakip cıkmasın diyemı bloklanıyor ? yada öyle değl ben büyük bi zan içinde isem nedenini diyin su su sudur karderdesim bu sebepten dolayı bloklandı diye bende bu konudan vaz geçeyim yani ama yok siz sadece oyunda birbirinizle VS atmaktan ibret iseniz bu konular acılınca ya kilitlemeyi yada sus kalmayı uygun görüyosanız dicek lafım olmaz size cünki ben onursuz grursuzlarla milletin hiç yok yere emeklerini harcayanlarla işim olmaz (burdan sakın yanlıs anlamayın onursuz grursuz demiyorum size ama biraz sağlam olur seffaf oyunculara karsı dha samimi olun demek istiyorum )