Sizcede; Sığnak kenandan ışık yüzük düşüyor ise ışık yüzük tekrar düşmesi hata değilmi satılsa tamam diyecem ama satılmıyorda boşuna zaman kaybı yani ışık yüzük düşerse tekrar düşmemesi gerekiyor...
aynı şeyin bir daha düşmemesi gerekiyor.
Grub bölgelerinde 6 kişiden sadece 1 kişiye düşüyor şahaser buda haksızlık bence 6 kişiyede düşmesi gerekiyor.
iksir siz bazı boss lar kesilmiyor buna bi care lütfen.
iksirlerin satılması gerekiyor isportacı larda gibi
zor kesılen boss lar var o yuden iksirler alınacak bir yer ler olması gerekiyor...BENİM DÜŞÜNCEM
SEVGİ VE SAYGILARIMLA...
@_==_Migrat Ve Sığnak ' tan İtemler_==_@
- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
@_==_Migrat Ve Sığnak ' tan İtemler_==_@

BeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt
Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
- shevchenko199410
- FareAdam Düşmanı
Re: @_==_Migrat Ve Sığnak ' tan İtemler_==_@
Sadece bir kişiye şaheser düşmüyor.Bir sunucuda 1 Junon dan 2 zırh düşmüş...
Whitelie
Tskxhxuğur
Nightkiss
Tskxhxuğur
Nightkiss
6 kişiyede şaheser düştügünü düşünelim.
Herkezde zırh ve şaheser takılar şaheserli kişilerin ne farkı kalcak ne anlamı kalcak her seferinde şaheser düşmemeside cok mantıklı yine aynı sebepden dolayı ve iksire gleince iksri satılırsa iksir receteleri anlamsız kalcak vede iksirden para kazanılmıyacak ve ayrıca oyunun güzelliği burda zor olması cok hoşuma gidior
Herkezde zırh ve şaheser takılar şaheserli kişilerin ne farkı kalcak ne anlamı kalcak her seferinde şaheser düşmemeside cok mantıklı yine aynı sebepden dolayı ve iksire gleince iksri satılırsa iksir receteleri anlamsız kalcak vede iksirden para kazanılmıyacak ve ayrıca oyunun güzelliği burda zor olması cok hoşuma gidior
Bir Gün Herkez Lodos Olacak !
Bybekoly Dagoxbybekoly Şovalyexbekoly
Bybekoly Dagoxbybekoly Şovalyexbekoly
- KoRkUsUzXOgUz
- FareAdam Düşmanı
aynı şaheserin 2 dafe düşmesi konusunda katılıyorum ama ötekilere gerek yok o şaçma olur arkadaş belirtmiş herkezde olursa şaheser olmasının anlamı ne
Korkusuzxoguz
Tayfaxoguz Korksuzuzxkorkak
xXxHeaRTYxXx Lostxödemişlee

Tayfaxoguz Korksuzuzxkorkak
xXxHeaRTYxXx Lostxödemişlee

bnce haklısın kardeş iksirler işportacılarda satılmalı
şaheser düşması para tuzagı milleti plusa teşvik etmek içindir grubta pluslu varken plussuza düşme ihtimali düşük olur
bu sefer bu adam gidecek plus alacak mantık bu herkeze düşerse bu oyunun sahipleri nasıl para kazanacak ___?
şaheser düşması para tuzagı milleti plusa teşvik etmek içindir grubta pluslu varken plussuza düşme ihtimali düşük olur
bu sefer bu adam gidecek plus alacak mantık bu herkeze düşerse bu oyunun sahipleri nasıl para kazanacak ___?
Düven
Beni bu charda bulabilirsiniz!!!
SAYGILARIMLA
Beni bu charda bulabilirsiniz!!!
SAYGILARIMLA
- Amazon
- Sahaf Yardımcısı
Bu görüşüne katılıyorum.Bir de bölgelerde iksir düşme yüzdesini artırsalar süper olur.iksirlerin satılması gerekiyor isportacı larda gibi