Drowxcorellon yazdı:lan solucanı kesme taktiğini buldum :lol: alper abi söledi denicem ama zor gibi pek sarmadı fikir denemekden zarar gelmez bu sefer Drowxdadawa ile kesicem :mrgreen:
Hiç ksmedim
Drowxcorellon yazdı:lan solucanı kesme taktiğini buldum :lol: alper abi söledi denicem ama zor gibi pek sarmadı fikir denemekden zarar gelmez bu sefer Drowxdadawa ile kesicem :mrgreen:
ümm iste sen yorulma carı bana ver ben gozlugu alır carı geri veririm sanaByefsane yazdı:Drowxcorellon yazdı:lan solucanı kesme taktiğini buldum :lol: alper abi söledi denicem ama zor gibi pek sarmadı fikir denemekden zarar gelmez bu sefer Drowxdadawa ile kesicem :mrgreen:
Hiç ksmedimkadimide ksmedim her şeyi para ile hallediym kendimi yormadn
![]()
Orhann yazdı:Tebrikler ! ..
bişi sorucm neden ilk 2 fotoda yazdıkların karalı
96 kudretinin kalması biraz zor hatta imkansız qibi bir shey + meditasyonun yok ..Byefsane yazdı:Arkadaşalr tek başıma buz büyücüsünü kestim sizinle paylaşmak istedim iflis denemesi çok yakında...
unutkan yazdı:96 kudretinin kalması biraz zor hatta imkansız qibi bir shey + meditasyonun yok ..Byefsane yazdı:Arkadaşalr tek başıma buz büyücüsünü kestim sizinle paylaşmak istedim iflis denemesi çok yakında...
unutkan yazdı:96 kudretinin kalması biraz zor hatta imkansız qibi bir shey + meditasyonun yok ..Byefsane yazdı:Arkadaşalr tek başıma buz büyücüsünü kestim sizinle paylaşmak istedim iflis denemesi çok yakında...