Şikayet et sistemi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Sercan
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Şikayet et sistemi

Mesaj gönderen Sercan »

Çok merak ediyorum bu Şikayet et sistemi nasıl Çalışıyor bnde oyunda birkez susturuldum ve bana gelen maile karşılık cvp yazdım destekten geri cevap gelmedi. burdan ikv destek takımına sormak istiyorum şikayet et sisteminde size bir resim belge yada yazıyımı gönderiyorda siz ona göre susturyorsunuz eger gönderiyorsa o belgelerinde mail içersinde Olması gerekmezmi ?
Resim

Lycaon (49) / DooDLeZz (49)
Kullanıcı avatarı
Silahcix
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Lonca: İnferno Team

Re: Şikayet et sistemi

Mesaj gönderen Silahcix »

Merhaba,
Elbette yönetici olmadığım için bilemiyorum ancak bu işten biraz anlarım. Tahmin ettiğim sistem de şudur:

Şikayet eden kullanıcı bir metni şikayet ettiği anda, yönetimin sisteme entegre edilmiş bir mail adresine ya da veritabanındaki bir tabloya bir giriş gider. Bu giriş belirli bir formattadır ve sadece sistem tarafından form otomatik olarak dolarak gerekli yere ulaştırılır. Bu mailde (mail olarak varsayalım) şu bilgiler yer alır.
Sunucu:
Şikayet Eden Karakter:
Şikayet Edilen Karakter:
Şikayet Tarih ve Saati:
Şikayet Edilen Metin: (Bu metinde sadece şikayet edilen metin yer alır. Bu metnin ncelenmesi neticesinde genelde ceza verilir. Ancak metnin öncesi ve sonrası burada yer almaz. Ta ki ceza alan oyuncu itirazı neticesinde bu sefer veritabanındaki metne geri dönülür ve öncesi ile sonrası yöneticiler tarafından veritabanından manuel olarak kontrol edilir.)

Bu benim forum sitemde de mevcuttur. Oradan yola çıkarak sadece TAHMİNDE bulundum. Haddimi aştıysam affola.
İyi oyunlar.
İKV'den Haberdar Olun!
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

Dev İKV Maden Haritası İçin Tıkla!

Açıklamalı Görev Konusu İçin Tıkla!

Murat ARIKAN
Kullanıcı avatarı
Ozzy
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Ozzy »

Silahci yazdı:Merhaba,
Elbette yönetici olmadığım için bilemiyorum ancak bu işten biraz anlarım. Tahmin ettiğim sistem de şudur:

Şikayet eden kullanıcı bir metni şikayet ettiği anda, yönetimin sisteme entegre edilmiş bir mail adresine ya da veritabanındaki bir tabloya bir giriş gider. Bu giriş belirli bir formattadır ve sadece sistem tarafından form otomatik olarak dolarak gerekli yere ulaştırılır. Bu mailde (mail olarak varsayalım) şu bilgiler yer alır.
Sunucu:
Şikayet Eden Karakter:
Şikayet Edilen Karakter:
Şikayet Tarih ve Saati:
Şikayet Edilen Metin: (Bu metinde sadece şikayet edilen metin yer alır. Bu metnin ncelenmesi neticesinde genelde ceza verilir. Ancak metnin öncesi ve sonrası burada yer almaz. Ta ki ceza alan oyuncu itirazı neticesinde bu sefer veritabanındaki metne geri dönülür ve öncesi ile sonrası yöneticiler tarafından veritabanından manuel olarak kontrol edilir.)

Bu benim forum sitemde de mevcuttur. Oradan yola çıkarak sadece TAHMİNDE bulundum. Haddimi aştıysam affola.
İyi oyunlar.
Pek öyle değil o.Ana bacı küfür eden adamı yasaklamıyolar ama nedense biz ''LAN'' diyince yasaklanıyoruz nasıl bir iştir anlamış değilim.
Kullanıcı avatarı
Amazon
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Amazon »

Arkadaşım Problemin varsa buradan ceza itiraz bölümüne girip yönetime iletebilirsin.Foruma konu açmak bi işe yaramaz.

www.istanbuloyun.com/ikvdestek

Kullanıcı avatarı
OveRCLocK
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen OveRCLocK »

Siz şikayet ettiğinizde sadece destek ekibinin erişebileceği bir adrese şikayet ettiğiniz metnin etiketi gönderilir. Destek ekibi sadece şikayet edilen yazıyı değil, onun 5 dk öncesi ve sonrasını okur, buna göre karar verir. "Lan" kelimesinden ceza almazsınız. Türk Dil Kurumu'na göre bu kabaca bir sesleniştir. Buna ceza verilmez.
Hidra gelmeden önce ---> :|
Hidra geldikten sonra ---> :o
GB geldikten sonra -----> :shock:
Resim

Fizik ve Matematik Hastası.
Ormes
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Ormes »

Selamlar

Bu konudaki bir çokk başlığa yorumlar yazdım. Bu ceza sistemide tıpki T.c ceza sistemine benziyor.
Konulan kanunlar yasalar cezalar hep alt tabaka içindir sesi az çıkanlar kimsecikleri olmayanlar içindir.
Bakın kalın enselilere elleşiyorlarmı gerçek suçlular için ceza verilmez her ne yaparsa yapsınlar yanlarına kar
kalır. Çünkü arkaları kalın. Burdada verilen cezaların incelenerek verildiğine asla inanmıyorum ben ettim
misali kafadan kestirip attıklarına inanıyorum cezaları. İşin detaylarını ne kadar inceliyorlar kim kışkırtmış
olayı kim başlatmış ceza verdiğiniz kişinin genel durumu nedir bilmezler bakmazlar. En sakın en efendi
insanı bile çıldırta bilirler şeytan çokkk oyunda. Küfür bile değil en ufak bir hakaret varı bir şey yazsan
( kızgınlık kışkırtılmaktan dolayı ) basarlar cezayı diğer taraftaki gerçek suçlu hedefine ulaşmıştır işte
bunların enseleri kalın korunan cinslerden galibaki bunlara ellenmez kışkırtıkları için ceza falan almaz.

Adil bir oyun adil bir eylenceler dilerim herkese.
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Ata

Şikayet Et Sistemi

Mesaj gönderen ORHANBEY »

OveRCLocK ' un dediği gibi Destek takımınına ulaşan bilgilerde şikayet edilen ve şikayet eden kişinin +/- 5dk sı destek takımına ulaşır.Destek takımı tek bir iletiye bakmaz.Gönderilen tüm iletilere bakarak sağlıklı karar verir."Lan" kelimesi ceza gerektiren bir kelime olmadığı gibi çoğu kişi forumda sebepsiz yere susturuldum diyip araştırıldığında ne kadar gerekli ceza aldığı da bellidir.Bu nedenle destek takımını kötüleyici rencide edici "kafalarına göre ceza veriyorlar" tabirlerinde bulunamazsınız.İtirazı olan ana sayfadaki destek bölümündeki formu doldurur ve gönderir.
Kullanıcı avatarı
Sercan
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Sercan »

Amazon yazdı:Arkadaşım Problemin varsa buradan ceza itiraz bölümüne girip yönetime iletebilirsin.Foruma konu açmak bi işe yaramaz.

www.istanbuloyun.com/ikvdestek
Arkadaşm yazımı düzgün okuduysan cevap alamadım ondan buraya yazdım ERDOĞAN vs gMler konuları kilitlerken belki okurlar diye
Resim

Lycaon (49) / DooDLeZz (49)
Kullanıcı avatarı
OveRCLocK
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen OveRCLocK »

Bu arada bir ekleme yapayım. Size ceza veren destek ekibi üyesi sizin adınızı göremez! Aynı şekilde ne şikayet eden kişinin ne de şikayet edilen kişinin adları hiçbir şekilde görüntülenmez. Hiçbir şekilde fevri davranış gösteremez! Yani hiç kimsenin hiç kimseden farkı yoktur.
Hidra gelmeden önce ---> :|
Hidra geldikten sonra ---> :o
GB geldikten sonra -----> :shock:
Resim

Fizik ve Matematik Hastası.
Ormes
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: Şikayet Et Sistemi

Mesaj gönderen Ormes »

ORHANBEY yazdı:OveRCLocK ' un dediği gibi Destek takımınına ulaşan bilgilerde şikayet edilen ve şikayet eden kişinin +/- 5dk sı destek takımına ulaşır.Destek takımı tek bir iletiye bakmaz.Gönderilen tüm iletilere bakarak sağlıklı karar verir."Lan" kelimesi ceza gerektiren bir kelime olmadığı gibi çoğu kişi forumda sebepsiz yere susturuldum diyip araştırıldığında ne kadar gerekli ceza aldığı da bellidir.Bu nedenle destek takımını kötüleyici rencide edici "kafalarına göre ceza veriyorlar" tabirlerinde bulunamazsınız.İtirazı olan ana sayfadaki destek bölümündeki formu doldurur ve gönderir.

Selamlar

Hangi itirazımıza cevap geliyor? Fotolarınıda ekleyip gönderdiğimiz halde kaç defalar aynı şey
en azından itirazınız kabul görmedi yahut yerinde incelendi diye bilgi verilemezmi bizlere? Zaten
cevap gelse bile çoktannn ceza süresi dolduğundan susturulma bitmiş oluyor. Diyelimki itirazımız
kabul gördü zamanında incelenip uygulama yapılmazsa zaten süreyi doldurduğumuzdan dolayı bizler
yediğimiz ceza ile kalmış oluruz.

İyi eylenceler
(not: Niyetim polemik yaratmak değil sorunlara care bulunması için bir görüştür benimki)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön