Selam Gençler Ben Tydixx / Bozkurtydixx

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Tydixx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Selam Gençler Ben Tydixx / Bozkurtydixx

Mesaj gönderen Tydixx »

Oyuna hafif bi geri dönüş kararı aldımda , zaten bi şeye sinirlenip bırakmamıştım sarmıyordu pek.Arkamızdan biri hırsız diye iftira uydurmuş . Hysterically nin karakterini soymuşum , daha şifresini bile bilmeden , direk şifresi elime geldi ben soydum töbe töbe , eğer bu iftirayı bana yönlendiren direk hyst ise yazıklar olsun ona ne diyeyim , kimsenin malına göz uzatmadım şu ana kadar.çünkü biliyorum istersem bende yaparım , kul hakkı niye yiyeyim ki . Adam gibi o iftirayı atan çıkıcak karşıma o kadar . Sadece ben değil kuzenlerimden birine de atılmış olabilir çünkü ben oynamıyordum , yine de o iftirayı atan adam gibi çıksın karşıma ben de bir güzel cevabını vericem onun. Milletin işi gücü yok oyunu bıraktık ya arkamızdan iftira atıyor , kesin kanıbozuklardan biridir.
Katib ol sabahın ilk ışıklarına gönlüm al senin ayakların altına ser yağmuru bırak güneşimi al götür herşeyi bir Rap'i ver bana
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
www.myspace.com/dhoodrapfamily
Kullanıcı avatarı
Garbajosa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Selam Gençler Ben Tydixx / Bozkurtydixx

Mesaj gönderen Garbajosa »

Öncelikle Hoş Geldin gülüm.
Benim charlarımı soyan kişiyi tüm sunucu gayet ve şayet çok iyi biliyor kafana takma sen.
Benim öyle bir şey söyleyeceğimi düşünüyorsan o zaman sana yazıklar olsun. O iftirayı atanı bana iletiverirsin.
Çok sıktı bu muhabbet akşam oyunda ol lodoş keselim biraz :D
Kullanıcı avatarı
Tydixx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Tydixx »

düşünme değil biri söyledi de öyle bi olay varmış diye o yüzden.
ya yeni bir çocuğa verdik oyunda karakteri , gelene geçene dalıyormuş sövüyormuş falan , vermez olaydık ha.akşam oyunda olamam takılcam başka yerlerde iyi oyunlar
Katib ol sabahın ilk ışıklarına gönlüm al senin ayakların altına ser yağmuru bırak güneşimi al götür herşeyi bir Rap'i ver bana
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
Kullanıcı avatarı
XJoKeRxX
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen XJoKeRxX »

Hq La ezık Lodos carımı kasayım eskısı gıbı qene kesecem senı :D :twisted: Aksam oyunda oLda grup böLqesi qireLm çiçem :D
Xjokerx-Ucube
Kullanıcı avatarı
iptaledildi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen iptaledildi »

tydx bana pm attı selamlastık filan sahsına hırsız die iftira atıldıgını söyledı.. senın haberın varmı dedı. bende bilmiyorum ama hyst bi ara soyulmustu(soyanın nıckını hatırlamıyordum ki bunu tydxede söyledım) yanı orda bahsi gecen kisi benim. ali bu arada senı kım soymustu :S

Resim

Kuklacı : bykOrbEs xxxbykOrbExxx bykOrbEsxxxşİfA OfBeeQAntiArzZ Adonis Tufann
Sancak : Cnquerorxtufann Cnquerorxadonis Şhadow Tkxxbykorbes Mctufann Tkxxadonis
Kullanıcı avatarı
Jethroxxx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Jethroxxx »

ben arzdüşmanı ufuk... Tydixx bu arzların yüzkarasıdır. kimse ona güvenmesin. bana ''benim anneme küfür ettin '' diye iftira atmış ş3r3fs1z1n tekidir. Onun tek arkadaşları Toptancı netixxx ve gurfyxx dir. çete kurmus ezik. :D:D
ben jokerin babasıyım
Kullanıcı avatarı
Jethroxxx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Jethroxxx »

Bu arada hystreicallyde adam değil. onun bi ara barışmıştık. sonra 30 kp niyetine geldi kesti beni aç ona ilk siz dalın sakın yanından geçmeyin dalmaz diye. 2 dk sonra arkanızadan vurur it
ben jokerin babasıyım
Kullanıcı avatarı
netix77
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen netix77 »

Jethroxxx yazdı:ben arzdüşmanı ufuk... Tydixx bu arzların yüzkarasıdır. kimse ona güvenmesin. bana ''benim anneme küfür ettin '' diye iftira atmış ş3r3fs1z1n tekidir. Onun tek arkadaşları Toptancı netixxx ve gurfyxx dir. çete kurmus ezik. :D:D
Jethro çok kaşınıyorsun be kardeşim. Kendine bakmadan başkalarına çamur atmayı çok seviyorsun. Bu sunucuda herkes biliyor senin ne mal oldumu bari kendi çamurlarını bize atma

Netix(çalınmıştır)/ Kangix
Kullanıcı avatarı
Tydixx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Tydixx »

ufuk azdın sen msn konuşmalarını koyucam buraya cidden koyucam tamamıyla rezil olucan görceksin qq.
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
Kullanıcı avatarı
Tolun
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Tolun »

Jethroxxx yazdı:Bu arada hystreicallyde adam değil. onun bi ara barışmıştık. sonra 30 kp niyetine geldi kesti beni aç ona ilk siz dalın sakın yanından geçmeyin dalmaz diye. 2 dk sonra arkanızadan vurur it

Geldi yine küçük oğlan.
~~ Tolun ~~

THE END

“Genel Sohbet” sayfasına dön