İşte Herkezin İstiyeceği Bir Lonca Sistemi !
Re: İşte Herkezin İstiyeceği Bir Lonca Sistemi !
iyi güzel hoşda örneğin 1 ay sonra alamadın o zaman lonca kapanacakmı
sınırsız olmalı benim görüşüm böyle ama para fikrine katılıyorum önüne gelen lonca açmasın
...
gayet güzel bir fikir tek takıldığım yer zaten plusa para veriyoruz bide buna vermeye gerek yok plus olan açabilsin
Gakgoşbey
- Garbajosa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Öncelikle güzel yaklaşmışsın tebrik ediyorum. Birkaç düzenlemeye ihtiyacı var yazdıklarının Mesela:
Davut'un da dediği üzere 1 defaya mahsus belirli ücret karsılıgında lonca sistemi devreye girecek ve lonca kapanana kadar devam edecektir.
Şu dipnotu da belirtmek isterim. Tüm online oyunlarda Lonca/Aile/Birlik/Grup gibi kavramların birbirinden bağımsız olmasını düşünmek biraz ütopya olur. Mutlaka benzer yanları olacaktır Lonca sisteminin diğer oyunlarla lakin kendimize özgü bir şeyler katmak kaidesiyle.
Davut'un da dediği üzere 1 defaya mahsus belirli ücret karsılıgında lonca sistemi devreye girecek ve lonca kapanana kadar devam edecektir.
Şu dipnotu da belirtmek isterim. Tüm online oyunlarda Lonca/Aile/Birlik/Grup gibi kavramların birbirinden bağımsız olmasını düşünmek biraz ütopya olur. Mutlaka benzer yanları olacaktır Lonca sisteminin diğer oyunlarla lakin kendimize özgü bir şeyler katmak kaidesiyle.
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Evet doğru bunun dışında ek gelir için lonca isminin değiştirilmesi parayla olabilir.Garbajosa yazdı:Öncelikle güzel yaklaşmışsın tebrik ediyorum. Birkaç düzenlemeye ihtiyacı var yazdıklarının Mesela:
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
İKV da olucak lonca sistemi böyle değil diye biliyorum.
MAVİEJDER
SİYAHEJDER
BEYAZEJDER
Harika bir öneri,Bu güzel öneriyi İKVdestek takımına yollarsan seviniriz,Gerçektende güzel bir düşünce. . .

Azdan az çoktan çok gider. Namımızın büyüklüğü dostlarımızın büyüklüğündendir
- kertenkele
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
lonca sisteminde para kullanılması güzel öneri ancak her parası olan da bence lonca açamamalı parayı yatırdıktan sonra lonca kurulum aşamasında yazmalı 15 kişi loncaya üye olduktan sonra lonca tam olarak faaliyete geçmeli bir lonca en fazla 30-40 kişi olabilir ve lonca 15 kişinin altına düştüğünde lonca tekrar faaliyet dışı olmalı
Bu benim görüşüm
Bu benim görüşüm
- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
Önerin güzel kafamdaki düşünceler de seninkilere yakın fakat arkadaşlarıma katılıyorum her ay veya 1 yıllık para belki sakıncalı olabilir ama loncalar tek tip olmayabilir . Mesela max üye sayısı 30 olan bir lonca açmak için 50m ödüyorsan 75 kişilik bir lonca için 80m ödemelisin tarzında . Ayrıca oyuncuların kazandığı kp lonca seviyesinin derecesine katkı sağlayabilir ama sadece bunu belirleyen etken bu olmamalı diye düşünüyorum. Senin de yazdığın gibi grup bölgeleri lonca içindeki üyelerin seviyeleri loncanın belki kasası bunu belirleyebilir . Ama EM lerde kazanılan kp ile kendi çarını keserek yaptığın kp birbirinden ayrı tutulmalı ve hesaba katılmamalıdır diye düşünüyorum ...
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
- Amazon
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Merhabalar,
Lonca kanalıi İKV’de lonca sistemi olmadığı için etkin değildir. Lonca özelliği hakkında gelişme olduğunda oyuncularımızı bilgilendireceğiz.
Bilginize.
İKV Destek Takımı
www.istanbuloyun.com
http://forum.istanbuloyun.com
From: xxxxxxx@mynet.com
Sent: Monday, July 05, 2010 8:14 AM
To: ikvdestek@sobee.com.tr
Subject: Bildirim Tipi: Öneri
Sunucu:
Beyaz Kosk
Karakter Adı:
Amazonx
Açıklama:
Kendisi olup fakat yazılamayan Lonca kanalının aktif edilmesini talep ediyorum.Bu konuda çalışmalar yapılıyor mu, yapılıyorsa ne aşamada? İKV ekibine Başarılar Dilerim.
Bu konuya benzer mail gönderdim ve yönetimin cevabı bu oldu.