İster döneklik diyin ister saygı duyun...
- Deathless
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
İster döneklik diyin ister saygı duyun...
Beni az çok tanıyan vardır aranızda oyunda her zaman her yerde fanatik bir lodostum..Lakin grup bölgeleri gelince herkesin herşeyi su üstüne çıktı..Sıkıntın ne diye soracaksınız..Sıkıntım bazı lodos arkadaşlarımın kendini çok beğenmişliği..(BAZI ARKADAŞLARIMIZI ISRARLA AYIRIYORUM KENDİLERİNİ BİLİYORLAR) Birine bi soru soracak olsak cevap verme tenezzülünde bile bulunmuyor..Resmen bir lodos kardeşini hiçbirşeymiş gibi görüyor..Grup bölgelerinde adam alacak kimse olmasa bile adam kendi loncası dışında adam almıyor..LODOS klanının kurucusu ismet bey erkek olduğundan çoluk çocuk doluşmuş lodos klanına(ISRARLA SÖYLÜYORUM ARALARINDA GERÇEKTEN ÇOK SAĞLAM ARKADAŞLARIM DA VAR).Hakkatten şunu çok iyi kavradım artık Nerde ÇOKLUK var ordan uzak durucaksın arkadaş...Bir başka deyimle NErde çokluk orda b..kluk..Siz nasıl karşılarsınız bilmem ister dersiniz döneklik isterseniz saygı duyarsınız..Israrla Bazı arkadaşlarımı ayırıyorum onları tanıdığım için gerçekten çok mutluyum..Birkaç kendini bilmez yüzünden klanımdan olduğum için gerçekten üzgünüm kalın sağlıcakla..

Re: İster döneklik diyin ister saygı duyun...
Umarım yanlış yerde yanlış zamanda karşılaşmayız Deathless
.
****|x|kubilay|x|****\:.
Kod: Tümünü seç
.Kula Bela Gelmez HAK Yazmayınca.
.HAK Bela Yazmaz Kul Azmayınca.
.HAK Kuldan İntikamı, Kul İLe Alır.
.Dini İrfanı Bilmeyen Bunu Kul Etti Sanır.
[Kuubii]
color=#FF0040]~*[/color] Ecel Getiren
[Şehzadexkuubii]
color=#00BF00]~*[/color]
[Thexkuubii]
color=#0040FF]~*[/color] Ejder Asa
[Şehzadexkuubii]
[Thexkuubii]
-
- Salgın Koruyucusu
HAkLsın kardeşim sağLam adamLar oLsada dediğin gibi nerde çokLuk orda b**Luk.Kararına saygı duyoRum.kLanıMıza HOŞGELDİN kaRdeşiMm...
- Deathless
- Sahaf Yardımcısı
saolasınInsensitive yazdı:HAkLsın kardeşim sağLam adamLar oLsada dediğin gibi nerde çokLuk orda b**Luk.Kararına saygı duyoRum.kLanıMıza HOŞGELDİN kaRdeşiMm...

- Hatecrewxthree
- Cin Avcısı
Handan Hanım:Aramıza hoş geldin Deathless! Artık sende bir Arz'ın Çocuğu'sun.Arz olmak tarzdır 
~Hatecrewxthree~
49 Level Bayan Savaşçı
~Cotxmarble~
49 Level Bayan Büyücü
Temmuz 2011'e kadar yokum.
49 Level Bayan Savaşçı
~Cotxmarble~
49 Level Bayan Büyücü
Temmuz 2011'e kadar yokum.
Lodosta çok boş muhabbet var aga klana girme sebebleri item yansıtmak çoğu kişinin aramıza hoş geldin.
Yoyu

iyi bir kalça sahibi olmanın iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptıgı bir ülkede hiç birşey daha ileriye gitmez.

iyi bir kalça sahibi olmanın iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptıgı bir ülkede hiç birşey daha ileriye gitmez.
- Britishtobacco92
- FareAdam Düşmanı
Adam doğru yolu bulmuş kardeşim tebrk ediorm nerde rahatsan orda ol

İnFazTeaMKroNiCK-Iıkronikqqll-Ixadonisxl
KarşıyaKaragümrük Karşılıksız sevdik biz Bu YAKAYI.!!
New Yorkta beş Minareyi izledim anladığın kadarıyla olay New Yorkta Geçiyor.
Bunu her zaman söylerim oyundaki lodos sayısı belkide arzlardan 3-4 kat daha fazla bu yüzden lodoslar kaybediyor çünkü nerede nüfus fazlaysa orada İnsanları tanıma fırsatın olmaz kimin nasıl biri olduğu belli değildir birlik ve beraberlik zorlaşır.Grup bölgelerine gelindiğinde ise arzlarda Nadide item düşürmek için her hangi bir teamda yada loncada olmak gerekmiyor.Arzlarda çoğu nadide teamda olmayan kişilere düştü.Örneğin ben,Jbxlmediumxl,Kızılkelleavcısı v.b
Aramıza hoş geldin Burnwarrior...
Aramıza hoş geldin Burnwarrior...
Büyük insanların idealleri , sıradan insanlarınsa hevesleri vardır.
Ejderbey[Ashab-ı kehf]
Ilxejderbeyxll [Ejder asa]
Illxejderbeyxlll