Kilitle bakalım ERDOĞAN kilitle

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
SanalDunya
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Kilitle bakalım ERDOĞAN kilitle

Mesaj gönderen SanalDunya »

Kimseyi kışkırma gibi bir düşüncem yok. Ayrıca yazdıklarımda ne var? Özgürlüğü kısıtlamayı görev edinmişsiniz. Ben kimsenin Hakkına, namusuna, şeref ve haysiyetine tecavüz etmedim. Cezanı araştırdım diyosun. Yalan söylüyosun. Benim şifremi benden başkası bilmez ve benden başka hesabımla giriş yapamaz. Ve sen beni BestMaster karakterimle cezalandırıldığım aynı kelimelerden dolayı susturulduğumu söylüyosun. Ben nerde ne konuştuğumu çok iyi biliyorum. "LAN" kelimesi rahatsız edici bir kelime olarak haznenizde bulunuyosa işimi bırakır, oyunda LAN diye konuşan tüm oyuncuları şikayet ettiğimde susturulmazsa bu da ayrımcılık yaptığını gösterir. O zaman Millet nasıl kışkırtılır görürsün. Şimdilik bişey söylemiyorum. Bu formda yazılanı kilitlemek çözüm değil. Önemli olan Problemi çözmek, problem yaratacak unsurları yok etmek. Bunu da kilitle Altına da birkaç cümle yaz bitsin. Sen ne yazarsan yaz. O senin acizliğindir.
Trlxsimsekxl
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Kilitle bakalım ERDOĞAN kilitle

Mesaj gönderen Trlxsimsekxl »

Senın cezana bakması ıcın Kul. Adı Ve Şifren gferekmez emın ol bır GM isterse senın sifreni ve kullanıcı adını rahatlıkla bulur :)
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Reymond »

foruma yönetimi eleştirmek için mi katıldın :D bu tip olaylar çok olyor destekle bir konu ama faydası dokunacağını sanmam myneti ara sor ya da sobee yi
<)
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Lathander »

Merhabalar,

Bu tarz yaklaşımlar ne uygulanmış olan moderasyon için ne de sizin için olumlıu bir sonuç doğurmayacaktır. İtirazlarınızı bize doğru kanallarla ilettiğinizde değerlendiriyoruz. Forumlarda cezaların konu edilmesinin hiç bir faydası yok. Cezaların sorgulamasını forumda yapmaya çalıştığınızda, bir de bunu hesap sorma kıvamına getiridiğiniz zaman bu hak arama, eleştiri gibi başlıkların dışına taşmaktadır.

Bilginize.
İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön