ustalar bana yardımcı olurmusunuz
ustalar bana yardımcı olurmusunuz
merhaba ben 13 lwl bir şifacı kasmaktayım plusum lokmanım iyii para ve ex kasmak icin karakterime sıkı yatırım yapmak icin neler yapabilirim?
avakado=eminönü
Re: ustalar bana yardımcı olurmusunuz
okByefsane yazdı:Kardeş 30 a qel o zamn yardımcı olurum sana..
avakado=eminönü
- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
barkido yazdı:merhaba ben 13 lwl bir şifacı kasmaktayım plusum lokmanım iyii para ve ex kasmak icin karakterime sıkı yatırım yapmak icin neler yapabilirim?
iyileştirme 1 bilgisi 15 zehir 15 ruh kalkanı 15 bu dedikelrime sırasıyla puan verirsen faydasını görürsün ...
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
olma daha iyiByefsane yazdı:Kardeş 30 a qel o zamn yardımcı olurum sana..
auril & DoubleLift
Drowxauril yazdı:olma daha iyiByefsane yazdı:Kardeş 30 a qel o zamn yardımcı olurum sana..
senin benle alıp veremedeiğin ne

- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Her başlıkta atışmayın yeter.Byefsane yazdı:Drowxauril yazdı:olma daha iyiByefsane yazdı:Kardeş 30 a qel o zamn yardımcı olurum sana..
senin benle alıp veremedeiğin ne![]()
Verin gözlüğünü adamın.
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
EmirBerkKorkmaz yazdı:Her başlıkta atışmayın yeter.Byefsane yazdı:Drowxauril yazdı:olma daha iyiByefsane yazdı:Kardeş 30 a qel o zamn yardımcı olurum sana..
senin benle alıp veremedeiğin ne![]()
![]()
Verin gözlüğünü adamın.![]()
hahahaha
auril & DoubleLift
bn şifadan sıkıldım artık savaşcıyı geliştirecem yinede özümde büyük şifacılık var
bu arkadaşın dediği gibi git yada istersen kendi konbinasyonlarını oluşdur 5 lvlde bi sıfırlanıyor yetenekler hem daha çok yararlı olur neyin ne işe yaradığını rahatlıkla görebilirsin.[/color][/b]
1EngiN1 yazdı:iyileştirme 1 bilgisi 15 zehir 15 ruh kalkanı 15 bu dedikelrime sırasıyla puan verirsen faydasını görürsün ...barkido yazdı:merhaba ben 13 lwl bir şifacı kasmaktayım plusum lokmanım iyii para ve ex kasmak icin karakterime sıkı yatırım yapmak icin neler yapabilirim?
bu arkadaşın dediği gibi git yada istersen kendi konbinasyonlarını oluşdur 5 lvlde bi sıfırlanıyor yetenekler hem daha çok yararlı olur neyin ne işe yaradığını rahatlıkla görebilirsin.[/color][/b]
...