Oyunu alta almak

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
ertoo
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Oyunu alta almak

Mesaj gönderen ertoo »

Ben bir konuya değinmek istiyorum. Mesela oyundayım ve internetten birşeye bakmam gerek , msn ye girmem gerek vs. oyunu alta alıp giriyoruz birşey yok. Ama tekrar oyuna girmeye çalışınca oyundan atıyor. Bu herkesde mi oluyo yoksa tek bende mi :D Bence bu halledilmesi gereken bir hata. Yorumlarınızı bekliyorum
Trlxsimsekxl
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Oyunu alta almak

Mesaj gönderen Trlxsimsekxl »

Oyunadn dusmen sadece Ekran kartınla alakalı . Oyunun goruntu ayarlarını dusur asa al butun gun orda dursun . Ama ekran kartın guclu olmLI ..
Kullanıcı avatarı
DavuTT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen DavuTT »

2.66 core quad işlemci 1 gb. geforce 9500 (+ 1gb. paylaşımlı) ekran kartı 4 gb. ram böyle bir pcdede aynı sorun var bana kalırsa bu sorun internet hızıyla alakalı bir şey internet hızım bir ara 4 mbit e çıkdı (bulunduğum yerde hayalini bile kurmak zor) alta aldım geri açdım aldım açdım aldım açdım en az 10 defa yapdım diğer oturuma geçdim geri geldim gene açdım düşmedi belkide bir tesadüfdü bu bilemicem ama bir hata ise çözülmesi için gm zembekoğlu bana incelicem dedi sözde daha inceliyor her türlü kanıtı koyabilirim bu sözüne dair videosu bile var onun cafesinde böyle bir sorun yokmş bölgeden yazınca çoğu kişide var dedi bir kez daha yollucam hatayı inş. bu sefer ilgilenirler
...
Trlxsimsekxl
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Trlxsimsekxl »

Benım Ekran 2 Gb Asus oyunun goruntu ayarlarını en aza ındırdım aşşada fılm ızledım hala yerındeydı :)
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen EmirBerkKorkmaz »

Benim bazen 2 saat boyunca bile duruyor ama bazen 1 dk içinde kapanıyor çözemedim bu işi. :D
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
    ResimResim
    Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön