**** Yeniçeri Loncası ****
Re: **** Yeniçeri Loncası ****
:mrgreen:
- earlyblood03
- Cin Avcısı
Faruk bende katılıyorum..Aynı gün aynı saatte Balıkesir'deyim bende..Gata MYO için.HAkkımızda hayırlısı neyse o olsun en büyük hayallerimden biri 
XxCHESTERLPxX--Chesterlp-- Earlyblood--Byxklibl
Ataxmütehassız--Budaklıneşeodunu

Bensiz o kadar kirlisindir ki,nazar bile değmeyecektir sana...
Ataxmütehassız--Budaklıneşeodunu

Bensiz o kadar kirlisindir ki,nazar bile değmeyecektir sana...
- BLackGezz0
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Yeniçeri Loncası
Her ikinizede sınavda başarılar dostlar..
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco
yNçRxDraguNoV
Sindacco
Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..
SOKRAT ST
SOKRAT ST
Eyw kardeşim sağolBLackGezz0 yazdı:Her ikinizede sınavda başarılar dostlar..
Yeniçerixdorubey
Böcek Olmayı Kabul Edenler...Ezildiklerinde Konuşmaya Hakları Yoktur...
earlyblood03 yazdı:Faruk bende katılıyorum..Aynı gün aynı saatte Balıkesir'deyim bende..Gata MYO için.HAkkımızda hayırlısı neyse o olsun en büyük hayallerimden biri
Hayırlısı kardeşim ayın kaçında gelecen sen balıkesire ? ben 27 si akşam cıkacam yola beraber takılırz la çökeyim üzerine bi senin azat cevroları kaktırdın bana
Yeniçerixdorubey
Böcek Olmayı Kabul Edenler...Ezildiklerinde Konuşmaya Hakları Yoktur...
İkinizide en içten dileklerimle başarı diliyorum.Başarıdan çok şansa ihtiyacınız olacak aslında.Bu arada ben harp okulu mulakatlarına girmiştim sizinki farklı heralde,ama sonuçda sizide orda az kostümlü bir grup halinde sırada bekleticeklerdir
yNçRxGOMEOS
yNçRxGoMeOS
yNçRxDocTR
Küfürlü içerik silindi . Forum hesbınız 7 gün kapatıldı .earlyblood03 yazdı:Faruk bende katılıyorum..Aynı gün aynı saatte Balıkesir'deyim bende..Gata MYO için.HAkkımızda hayırlısı neyse o olsun en büyük hayallerimden biri
[GM]Nocomment
Ben UltRa ve YeniçeriLerin BaBasıyIm !
- BLackGezz0
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Yeniçeri Loncası
Hastalığım nedeniyle 2-3 gündür oyuna giremedim daha nekadar sürer bilmiyorum ama arasıra girmeye çalışıcam.
Buarada joker malı kuzeninmi artık her neyse facebook'ta beni ekleme. Ayrıca böyle bi iş yapıyosun çaktırma deşifre olma kardeşler kısmında seninde adın var
Buarada joker malı kuzeninmi artık her neyse facebook'ta beni ekleme. Ayrıca böyle bi iş yapıyosun çaktırma deşifre olma kardeşler kısmında seninde adın var
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco
yNçRxDraguNoV
Sindacco
Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..
SOKRAT ST
SOKRAT ST
Ayrıca insan facebookta ikv yoLuyLa seninLe yanıLmıyorsam ortak arkadaşLarımız war. KaLdıki bunLarın bazıLarı (cem , erdinç ws.. ) Benim kardeşLer kısmında ekLi. OnLarın seni ekLemesiyLe benim ne aLkam war. Birşeyi anLamadan / biLmeden yorum yapıp kendini neden reziL etme ihtiyacı duyuyorsun ? bu kadar CahiL oLma aLp arada oyundan çıkda birşeyLeri daha iyi öğren..
burda sıldıgını ıdda etmıs ne ayaksın koçum :lol:Trakli yazdı:JuaquiN yazdı:Zaten gerekli konuşmaları arkadaşlarımızla yaptık. Buradan diğer arkadaşlarında bilgisi olmak amacıyla yinelemekte fayda var. Buakşam itibari ile Yeniçeri Loncası'yla yollarımız ayrılmıştır. Herhangi bir sorunu veya görüşü olan varsa lonca içindeki başka arkadaşlarla görüşmesi önemli duyrulur. Oyunu bırakmıyorum sadece lonca ile yollarımız ayrılmıştır bana ulaşacak arkadaşların Juaquin çarıma pm atması yeterlidir. Saygılarımla..
Delete = YeniçerixbLack & Yeniçerixmordor
HeR Zaman SeSSiz kaLmayı Seçmi$imdiR ama ßuna SeSSiz kaLamam en kıSa Zamanda ßana uLa$. ßiR kaç gün oyundan uzak duRduk hemen YaRamazLık yapıYoRSunuz çekicem kuLakLaRınızı haa :evil:
Timxkin
Titanxic
Aşikar
Ataxaşikar
Umit1983
ÖnCE LAFI DİNLERİM LAfmı dıye sONRA ADAMA BAKARIM ADAMMI DİYE

Titanxic
Aşikar
Ataxaşikar
Umit1983
ÖnCE LAFI DİNLERİM LAfmı dıye sONRA ADAMA BAKARIM ADAMMI DİYE