Bölüm 1
Eminönü sahilinde sisli bir yaz akşamıydı.Ay sis bulutlarının arasında yüzünü bir gösterip bir kayboluyordu.Yanında duran şişeyi eline aldı.HAfiflemişti.'Gine hızlı başladık.' diye içinden geçirdi .Arkasına uzanıp bir şişe daha aldı.Kutuya yaslanıp mantarı açtı.Bir yudum aldıktan sonra gözleri aya daldı.Eski anılarını hatırlamıştı.Güçlüydü arkdaşları vardı.Şimdi.Şimdi ise hain olarak biliniyordu.Eski anıları kafasında canlanırken.İlerideki sokaktan kesik bi inleme sesi geldi.'Bu saate. kim bu 'diye düşünürken köşede bir insan sülieti belirdi.İlk başta tanıyamadı sonra silüetin yüzüne ay ışığı vurdu Haluk'tu bu.Teşkilatın gözde savaşçılarından idi.Şarapçıyı arada ziyarete gelir dertleşirdi.
Şarapçı tam konuğunu karşılamak için hareketleneceği sırada Haluk beklenmedik şekilde yüz üstü yere düştü.Ve arkasında garip kılıcını silen pardüsülü bir adam belirdi.Şarapçı bu adamı tanımıştı.Zamanında arkadaşlarına ihanet etmesini sağlayan bu adamdı.Şarapçı 'Ne arıyorsun burda!'dedi kızgın bir şekilde.Kılıcını silmeyi bitiren pardüsülü adam yerde yatan cesede bir tekmeyle suya attı ve konuşmaya başladı:'Şarapçı nedir seni sinirlendiren?'dedi.Şarapçı 'Haluğu neden öldürdün!'dedi.Pardüsülü adam Buraya doğru geliyordu.Sorun çıkarmaması için işini bitirdim'dedi.Şarapçı 'Bu kadar yıl sonra beni neden ziyarete geldin?' dedi.Pardüsülü adam 'Şarapçı biliyorsun uzun konuşmayı sevmem o yüzden hemen konuya geleyim sana bir soru sormak için geldim buraya.'dedi.Şarapçı 'Biliyorsun herkes beni hain olarak biliyor bana ne sormak istiyorsun?' dedi.Pardüsülü adam 'Biliyorsun yakın zamanda teşkilat sığınaklara bir saldırı düzenledi Kenan ve adamlarını öldürdü jenaratörü kapattılar.Bİz Kenan ile bir iş üzerindeydik Kenan'ın sığınaklara girmesine biz yardım ettik.Şimdi elektiriğin kesilmesi bizi rahatsız etti.Eh teşkilatın düzenlediği saldırıda senin rolün de es geçilemez.Sığınaklar hakkında bir çok bilgi vermişsin.'dedi.Şarapçı 'Evet verdim doğrudur lakin bende böyle bir saldırı beklemiyordum.'dedi.Pardüsülü adam 'Neyse gelelim asıl konuya.Benim çalıştığım adamlar sığınaklara ikincil bir saldırı planlıyorlar bu sefer daha ciddi ve organize bir saldırı olacak.'dedi.Şarapçı 'Bunları bana neden anlatıyorsun?'dedi.Pardüsülü adam 'Senden teşkilata yaptığın yardımı banada yapmanı bekliyorum.Sığınaklar hakkında ne biliyorsan anlatmanı istiyorum'dedi.Şarapçı 'Bak zaten senin yüzünden hain durumuna düştüm bir daha teşkilatı satmayacağım'dedi.Pardüsülü adam 'Bende bundan korkuyordum.' dedi.Şarapçı 'Benim kaybedecek bir şeyim yok!' dedi ve içinde kalan son kudretle pardüsülü adama bir yıldrım büyüsü gönderdi.Pardüsülü adam gelen saldırıyı bir kolundan içeri aldı sanki elektiriğe yön verirmişçesine diğer koluyla yıldırımı şarapçıya gönderdi.Yıldırım şarapçıda yanık izleri bırakarak oratadan kayboldu.Şarapçı yavaşça yana doğru düştü ve kaskatı bir şekilde kaldı.
Gün ışımış eminönünde az kalmış insanlar yeni yeni uyanmaya başlamıştı.Yasemin her zamanki gibi sahile doğru yola çıkmıştı.Son köşeyi döndüten sonra garip bir şey farketti yerde kan izleri vardı ve suya doğru gidiyordu.Hemen suya bakan Yasemin orda yüzen Haluğun cesediyle karşılaştı.Çevik bir hareketle cesedi kaldırıma çıkardı.Ve ters çevirdi sırtında büyük bir yarık vardı.Tam bunu kimin yapabileceğini düşünürken gözü ilerde yere yatmış şarapçının cesedini gördü.Haluğu bırakıp hemen Şarapçı'ya koştu.Şarapçı çok kötü bir şekilde yanmıştı ve kaskatıydı.Kİm diye düşündü YAsemin kim bunları yapar?
Evet arkadaşlar böyle bir yazı yazmak geldi aklıma eğer beğenirseniz devamı gelecek.
Gezgin Şehir
Gezgin Şehir
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Gezgin Şehir
güzel
- Phislikxcerrah