Kelkitxbüyücü'den Veda
- KeLkItXBuYuCu
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Kelkitxbüyücü'den Veda
Oyunda Arkadaşlarımla Vedalaşmadım Çünkü Bıraktırmıyorlar Onlarda Kusura Bakmasınlar.Oyunlar İnsanların Baya Zamanını Alıyor.Hatta Sabah 7'de Kalkıp Bilgisayarın Başına Geçip Oyun Oynarsan 5 Dk Geçip Sonra Saate Tekrar Bakarsan Öğle Olmuş.Zaman Su Gibi Akıyor eee Ne Oldum Demiceksiniz Ne Olacağım Diyeceksiniz.İKV'de Baya İnsanlarla Tanıştım,Paylaştım,Güvendim.HAKKINIZI HELAL EDİN ALLAHA EMANET OLUN.
LaFLaRıNa BaKaN AdAm SaNıR AmA DoĞRuYa SeNiN AdAmLıĞıN Da AnCa LaFtA KaLıR.
Re: Kelkitxbüyücü'den Veda
Nere qidiyon ße kardeşim bizi bırakıp...Neyse bişey demiyorum kardeşim aLdıqın karara sayqı duyuyorum inş ßizi unutmazsın kardeşim..Senin hakkın bende çok kardeşim eqer benim hakkım da sende varsa HeLaL oLsun kardeşim aLLaha emanet oL reeL de ßaşarıLAr..

Canbazz 49
Lanetlixzebani 40

Kelkit ilk belirtileri gösterıorsun 1 2 defa daha oyuna başlar sonrada çarları sılerek tamamen bırakırsın

- KeLkItXBuYuCu
- Salgın Koruyucusu
Hakkım Helal Olsun Sizi Unutmuyacağım Asla Sizin Gibi Temiz Kalpli Temiz Yürekli İnsanları Hiç Unuturmuyum
- trapzone1
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
kuklacı yine değerli oyuncularından birini kaybetti kararına saygı duymak gerekir reelde başarılar
eski biR dost < IITRABZONLUII >
- KankaXzeus
- KeLkItXBuYuCu
- Salgın Koruyucusu
Sağolun Hepiniz Çok Sağolun İyi Günde Kötü Günde YAnımda Oldunuz Sizin Gibi Değerli İnsanların Hakkı Ödenmez.