Öncelikle merhabalar
Meran Sunucusunda Junon 4 defa kesılmıstır.
4üde Loncamız olan Kholpashali tarafindan kesılmıstır.
Ve nasıl bır sacmalıktırkı her defasında yalnızca ıksır ve madalyayla döndük.
Kımse kalkıpta şans işi demesın buna her gırısımızde 3 saatimizi ayırıyoruz emek verıyoruz karsılıgı bu olmamalı.
Oyundan sogutmak ıcın yapılmıs bırseyse dogru yoldasınız sizden yönetım olarak yalnızca mantıklı bır acıklama beklıyoruz.
Junon Rezaleti . . .
- KHoLPaSHaLiXLe0
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Junon Rezaleti . . .
Yeterli İnsan Sükut Eder, Yetersiz Olan İspata Çalışır...
KholpashalixLeo ~~ Kıyametx
- AmiR
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: KHoLPaSHaLi
Re: Junon Rezaleti . . .
Yavaş Yavaş ümitler azalmaya başladı kes kes nereye kadar bilmiyoz artık :S :S :S
Bir Ağaçtan Bir Milyon Kibrit Çıkar
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"
Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar
CW
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"
Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar
CW
- Redsxkanuni
- Salgın Koruyucusu
Nedense buna benzer durum Kenan görevini yaprkende oluyor.. Son günlerde şahaser eşyalar düşmez oldu..
/alkış
kesmişsiniz, oraya kadar gitmişsiniz, ve görmüşsünüz işte, ben gidemedim, hatta sığınaklarda bile halen düşünen adamı göremedim, ve pekte umrumda değil açıkçası, benim hedeflerim başka, yahu siz gitmişsiniz ne güzel, görmüşsünüz Junonu felan, ben göremedim, napıyım peki ?? gidip agah beyi datalarla oynayıp junonamı çeviriyim ?? sonrada "vay be tipi güzelmiş" mi diyim ?? yada diğer yaratıkları, kenanı felan, yahu bakınız gidip görmeniz, kesmeniz, gücünüzü göstermeniz yeter, ben çooook şans eseri junonu kesmeyi bırak görsem dahi belki bana yeter.. item felan istemiyorum kardeşim, çıkıpta gece zırhı takamyı istemiyorum, çünkü halen çok erken, birazdaha sabır..
kesmişsiniz, oraya kadar gitmişsiniz, ve görmüşsünüz işte, ben gidemedim, hatta sığınaklarda bile halen düşünen adamı göremedim, ve pekte umrumda değil açıkçası, benim hedeflerim başka, yahu siz gitmişsiniz ne güzel, görmüşsünüz Junonu felan, ben göremedim, napıyım peki ?? gidip agah beyi datalarla oynayıp junonamı çeviriyim ?? sonrada "vay be tipi güzelmiş" mi diyim ?? yada diğer yaratıkları, kenanı felan, yahu bakınız gidip görmeniz, kesmeniz, gücünüzü göstermeniz yeter, ben çooook şans eseri junonu kesmeyi bırak görsem dahi belki bana yeter.. item felan istemiyorum kardeşim, çıkıpta gece zırhı takamyı istemiyorum, çünkü halen çok erken, birazdaha sabır..
-
- İskele Babası
ne bu sacmalik arkadas kulak verin 
I know you'll be a sun in somebody else's sky, but why , why can't it be mine !
Pearl Jam-Black
Plax & Law - Rock & Castiell
Pearl Jam-Black
-
- İskele Babası
xPrince yazdı:/alkış
melankoliğe bağladin arkadas
I know you'll be a sun in somebody else's sky, but why , why can't it be mine !
Pearl Jam-Black
Pearl Jam-Black
facede felan olsa çok pis argo kullanırdım ama neyse forumdayız..KhoLpashaLixLaW yazdı:xPrince yazdı:/alkış
melankoliğe bağladin arkadasne demiş domuz "umudunu yitirme" ...
içimden geldi ama facede az önce bol bol küfrediyodum
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
2 tarafta haklı ama şöyle bişey dicektim:
orda diyoki çok düşük oranlarda şaheser düşebilir,bu demekki her seferınde şaheser düşcek diye bişey yok.hem boyle olması daha ıyı cunku mılletin gözünü item bürüdü bi sıgınak yapalım diyoruz cvp aynen şöyle :"üstünü yansıt bi.aa saglam deilsin yol al".en azından mıllet ıtem dusmez dıye gıderse bızde gırebiliriz.
ben hiç gormedım onları junonu kenanı.düşünen adamı gördüm onunda başı agrıyo sadece
motorine gittik defansıf arkadas sarsılmaz acamadan öldü sonra herkes çıktı sizden adam olmaz dıye.biz ne yapalım oturup aglayalımmı?.
son zamanlarda ıtem dusmemesınde bı hata yok ılk zamanlar cok dusmesınde hata var ,oyun ılgı ceksın reklam olsun dıye bol keseden dagıtıldı ıtemler suan bence cok normal yoksa herkes saheser dızerdı
orda diyoki çok düşük oranlarda şaheser düşebilir,bu demekki her seferınde şaheser düşcek diye bişey yok.hem boyle olması daha ıyı cunku mılletin gözünü item bürüdü bi sıgınak yapalım diyoruz cvp aynen şöyle :"üstünü yansıt bi.aa saglam deilsin yol al".en azından mıllet ıtem dusmez dıye gıderse bızde gırebiliriz.
ben hiç gormedım onları junonu kenanı.düşünen adamı gördüm onunda başı agrıyo sadece
son zamanlarda ıtem dusmemesınde bı hata yok ılk zamanlar cok dusmesınde hata var ,oyun ılgı ceksın reklam olsun dıye bol keseden dagıtıldı ıtemler suan bence cok normal yoksa herkes saheser dızerdı
doğru fakat bu zırhların basit bi sekilde düşmesini bekleyemessiniz teşkilatta aynı grup 15 kere kesti adam gibi bişey düşmedi bi kaç kolye hariç.!KHoLPaSHaLiXLe0 yazdı:Öncelikle merhabalar
Meran Sunucusunda Junon 4 defa kesılmıstır.
4üde Loncamız olan Kholpashali tarafindan kesılmıstır.
Ve nasıl bır sacmalıktırkı her defasında yalnızca ıksır ve madalyayla döndük.
Kımse kalkıpta şans işi demesın buna her gırısımızde 3 saatimizi ayırıyoruz emek verıyoruz karsılıgı bu olmamalı.
Oyundan sogutmak ıcın yapılmıs bırseyse dogru yoldasınız sizden yönetım olarak yalnızca mantıklı bır acıklama beklıyoruz.
.
****|x|kubilay|x|****\:.
Kod: Tümünü seç
.Kula Bela Gelmez HAK Yazmayınca.
.HAK Bela Yazmaz Kul Azmayınca.
.HAK Kuldan İntikamı, Kul İLe Alır.
.Dini İrfanı Bilmeyen Bunu Kul Etti Sanır.
[Kuubii]
color=#FF0040]~*[/color] Ecel Getiren
[Şehzadexkuubii]
color=#00BF00]~*[/color]
[Thexkuubii]
color=#0040FF]~*[/color] Ejder Asa
[Şehzadexkuubii]
[Thexkuubii]
- KHoLPaSHaLiXLe0
- Cin Avcısı
Arkadaslar bızde her kestıgımzde efsunlu eşya düşsün demıyoruz tabıkı ama her seferınde eli boş donmek hayal kırıklıgından öteye gitmiyor.
Malumunuz Junon grup bolgelerının en güçlü bossu bunu 4 kere kesmekte meşakatli bir iştir.
Ve kestıkten sonra her seferınde eli boş donmekte abesle iştigal oluyor.
Savundugumuz husus budur.
Malumunuz Junon grup bolgelerının en güçlü bossu bunu 4 kere kesmekte meşakatli bir iştir.
Ve kestıkten sonra her seferınde eli boş donmekte abesle iştigal oluyor.
Savundugumuz husus budur.
Yeterli İnsan Sükut Eder, Yetersiz Olan İspata Çalışır...