Ataxerman Ermanerman....

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Ultraxreis
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Ataxerman Ermanerman....

Mesaj gönderen Ultraxreis »

ermanx yazdı:Sa.Sancak..Kurtuluyosunuz benden :) Ağustosun 10 nunda Askere gidiyorum..Ben bu oyunu türk oyunu olduğu için oynadım.Bu sunucuya bi cok şey vermeye calıştım ama her zman başarılı olmamadık..Kirdiklarımızda oldu...Ama cocuk çok bu oyunda her carın arkasında insan varmış gibi muamele yapılmaması taraftarıyım :) Başladığım ve biraktığım güne kadar kimsenin hakkına geçmedim İtem olarak...Tüm carlarımı sildim Ataxerman Ermanermann Vforvandetta ve son carım olan Ermanerman büyücüyüde gidiceğim güne sakladım :) Allaha emanetsiniz sancak Herkes Hakkını helal etisn...Bu gidişin dönüşü yok... ELVEDA...

Erman

ALLAH yardımcın olsun Vatan yoLunda :) yolun açık olsun ALLAH nasıp ederse bende Seneye askerım unıversıteyı bırakıp gıdıcem İNŞ :) tekrar hayırlı teskereler...
Resim

Resim

Kendinden kacamazsın ne kadar uzagada kacmaya çalışsanda kaderin seni mutlaka bulacaktır...
Kullanıcı avatarı
bbknow
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen bbknow »

AEO GÖZÜM İNŞ HayırlısıyLa qeLirsin .
MeqaxtRuht Ashab ı KehF (^)
SubstiRaction Latif (^)
BLOOdyxDRoWıNqxII Ejder Asa (^)

Şikayet Ettiğiniz Yaşamınız beLki bir başKasının hayaLidir .. !

ÇemberLiTaŞ .. !
Kullanıcı avatarı
morfinx35
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen morfinx35 »

Sevilaylin yazdı:Güle güle git arkadaşım. Şimdiden hayırlı teskereler. Allahım seni ve tüm askerlerimizi korusun...

Morfinxgeridöndü[Savaşçı]
/ Drowxmorfin[Şifacı] / Rodriguez[Savaşçı]

Drowxcihan[Büyücü] / Cruelsorcererr[Büyücü]

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
atabeyxnarkotik
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen atabeyxnarkotik »

ermanx yazdı:Sa.Sancak..Kurtuluyosunuz benden :) Ağustosun 10 nunda Askere gidiyorum..Ben bu oyunu türk oyunu olduğu için oynadım.Bu sunucuya bi cok şey vermeye calıştım ama her zman başarılı olmamadık..Kirdiklarımızda oldu...Ama cocuk çok bu oyunda her carın arkasında insan varmış gibi muamele yapılmaması taraftarıyım :) Başladığım ve biraktığım güne kadar kimsenin hakkına geçmedim İtem olarak...Tüm carlarımı sildim Ataxerman Ermanermann Vforvandetta ve son carım olan Ermanerman büyücüyüde gidiceğim güne sakladım :) Allaha emanetsiniz sancak Herkes Hakkını helal etisn...Bu gidişin dönüşü yok... ELVEDA...

Erman

Hayırlı teskereler..Ermanım...
Atabeyxbaşkan [Ecel Getiren]
ATABEYxNaRCoTicK(^)[Ejder Asa]

Resim

Biliyorsan konuş ibret alsınlar,Bilmiyorsan sus adam sansınlar
Kullanıcı avatarı
Muriscoyagmao
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: İstiklal

Mesaj gönderen Muriscoyagmao »

Hayırlı Teskereler ... :cry: :cry:
insensitivE KAMER

İSTİKLAL LONCASI

Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''
İSTİKLAL".
Kullanıcı avatarı
saw55
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen saw55 »

hayırlı teskereler erman allaha emanet ol ....
MECXPSCHO

DÜŞMANINA O Kadar YÜKLENME...Gün Gelir DOSTUN OLUR...DOSTUNA O Kadar Güvenme....GÜN GELİR DÜŞMANIN OLURR...!!
Kullanıcı avatarı
iStuA
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen iStuA »

Hayırlı Teskeleler Hiç Bir yoLun aslında dönüşü yok. Allaha Emanet Ol.
SANCAK

buRak

Kırcalili Kircalilibüyü MecxbuRak
Kullanıcı avatarı
xserkanx06
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen xserkanx06 »

Erman
Helal olsun .. Hayırlı teskereler kardeşim .
Mecxmuaythai
Kullanıcı avatarı
EfeLerxGaMsiZ
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen EfeLerxGaMsiZ »

Erman

Efelerx ve Atax Loncaları düşmanken her zaman taktir ettiğim kişiydin sen hani derler ya kahpe dostum olacağına adam gibi delikanlı düşmanı terci ederim sen de benim için böyle düşmandın.. gitmene çok üzüLüyorum gerçekten ne kadar birbirimizi yıpratmaya çalışsakta her zaman çevremde olmasını istediğim kişilerden biriydin yoLun açık oLsun hayırLı teskereler kardeş...

EfeLerxgamsız
Efelerxgamsız

Uğraşma evLat Baba YORGUN... !!!

Melanqolik
Kullanıcı avatarı
earlyblood03
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen earlyblood03 »

Hayırlısı neyse o olsun senin için.Yaklaşık 2 yıldır her türlü yanımda oldun seni gerçekten bir abi bildim bari bu son charını silme de aklına geliriz belki girersin bi selam verirsin be abi..Sağ salim gidip gelmen dileğiyle..
XxCHESTERLPxX--Chesterlp-- Earlyblood--Byxklibl
Ataxmütehassız--Budaklıneşeodunu

Resim

Bensiz o kadar kirlisindir ki,nazar bile değmeyecektir sana...

“Genel Sohbet” sayfasına dön