İnvincible(i) vakası

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
lubnatsi
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

İnvincible(i) vakası

Mesaj gönderen lubnatsi »

Mrb, Ben savaşçı olan Invincible. Resim

Şimdi biraz gerilere dönelim: Ben 29 seviyeden beri bu oyunu oynuyorum.Fakat seviyeler 39'a çıktığında Meran'a geldim.Beni tanıyan tanır. Bugünlerde de bildiğiniz gibi çakma çarlar çoğaldı.İnsanların isimlerine (ı-i) kombinasyonları yaparak bir çok çakma çar ile hırsızlık,küfür, vb. yapılıyor. Şimdi size göstereceğim arkadaş da böyle yapmış.Ve amacının bu olmadığını söylüyor.Sizce bir çakma çar niçin açılır???
Resim

Şahsın plus'u da var.Yani kendini savunabiliyor.Ve fazlasıyla da cevap veriyor.Bugün yine tartıştık ve ortaya açılan konuda bir iddaa gerçekleşti.Bu kişi önceden yaptığı davranışı inkâr etti ve kanıtlamamın sonucu çarını sileceğini söyledi ! Bende bunu yapmak için burdayım.
Resim
Resim

İşte sana çakma herif al sana boru gibi kanıt!

Resim
:arrow: Şimdi diyecekki hile, hurda yaptı.Biz ne zaman konuştuk o ne zaman astı resimleri foruma. Benimde cevabım şudur:

Bunlar eski resimler.O yüzden eski bilgisayarımdaydı.Ondaki kasayı taa 25km. giderek bulmam hiçde kolay olmadı.Ayrıca foruma foto asmayı da bir arkadaşımın yardımı ile öğrendim.Çoğu zaman foruma mesaj bile yazmam sadece konuları okurum.Bu ilk mesajım ve ilk resim koyuşumdur.Ayrıca ne hile bilirim ne hurda zaten bilgisayarda yaşımın 5'te biri kadar oynamamışımdır..

Resim
keskin18
İskele Babası
İskele Babası

Re: İnvincible(i) vakası

Mesaj gönderen keskin18 »

lan salak herif ben sananneden yalvarcam kardeşim oynamıştır o zaman mal herif
keskin18
İskele Babası
İskele Babası

hem o zaman kesin benim lvl düşüktür çünkü kardeşim kullanıyordu belli bi seviyeden sonra aldım çarı yoksa sana yalvarcak kadar korkak değiliz zaten senden önce açtım çarı diye bişi demedim daha önce sen ne ispatladını sanıyorsun
xrto2
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen xrto2 »

len bırakta oynasın cocuk ıyı akıllı bırı takılsın ne var ben yanlısını gormedım.
Kullanıcı avatarı
Sonxkaos
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Sonxkaos »

onun yanlışı cok daha dun bizim loncadı şifa kendini kasıyo şehirde ucanlarda bizim şifa vuruyo bu gelıyo onun vurudguna vuruyo menzil yaptırıyo sonra kendi kesiyo ama iaim konusuna gelirse senin orj ismin miş gibi davranmıyosa sorun yok bence
....................Sonx.........................
Kullanıcı avatarı
lubnatsi
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

keskin18 yazdı:hem o zaman kesin benim lvl düşüktür çünkü kardeşim kullanıyordu belli bi seviyeden sonra aldım çarı yoksa sana yalvarcak kadar korkak değiliz zaten senden önce açtım çarı diye bişi demedim daha önce sen ne ispatladını sanıyorsun

İşte tüm MERAN görsün çakma çarın acizliğini ! Bölgeden bir tarafını yırtıyordu arkadaş çarımı silcem diyordu.O fotolarda orda.Meran şahit diyordu.Sana yalvarmadım öyle bişey yok diyordu ! Şimdi ? Kıvırma vakti değil mi? Kardeşi oynamışmış bilmem neymişmiş :lol: Bu adamın yediği naneler sadece bunlar değil arkadaşlar. Hırsızlıkta yapıyor, benim adıma küfür de ediyor para da istiyor.Yakında onlarıda koycam. Görün işte silcem dedi silmiyor ! Yalancı çakmaaa
Resim
keskin18
İskele Babası
İskele Babası

senin benle uğraşma sebebin nedir? bikere seninle bu çarla ilgili çok önceden konuşmuştuk keşke o zaman foto almayı bilseydimde koysaydım çaka çar diyip durman tam bi saçmalık artı hırsızlık nedir nasıl yapılır bilmem nerden uyduruyorsun bunları anlamadım ki isim kullanıp kimseden para istemedim çünkü isimlerimiz biekre aynı değil bu ne saçmalıktır bundan sonra sana kesinlikle karışmıcam ne haft edersen et elinden geleni ardına koyma seni oyundaki çarlarını yasaklıcam birdaha da seninle muatap olmayacam sonxkaosada mesajım kimseye yaratık bırakmak zorunda değilim benim geldiğim yere gelmeseymi
ş şifacınız söyleyeceklerim bu kadar
Kullanıcı avatarı
lubnatsi
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

keskin18 yazdı:senin benle uğraşma sebebin nedir? bikere seninle bu çarla ilgili çok önceden konuşmuştuk keşke o zaman foto almayı bilseydimde koysaydım çaka çar diyip durman tam bi saçmalık artı hırsızlık nedir nasıl yapılır bilmem nerden uyduruyorsun bunları anlamadım ki isim kullanıp kimseden para istemedim çünkü isimlerimiz biekre aynı değil bu ne saçmalıktır bundan sonra sana kesinlikle karışmıcam ne haft edersen et elinden geleni ardına koyma seni oyundaki çarlarını yasaklıcam birdaha da seninle muatap olmayacam sonxkaosada mesajım kimseye yaratık bırakmak zorunda değilim benim geldiğim yere gelmeseymi
ş şifacınız söyleyeceklerim bu kadar

Nasıl ben kimim ya ? Sen ne ilginç bir yaratıksın kozbişov :lol: Herşeyi inkar edersin böyle tabi.Kanıt istiyordun kanıtladık.Silsene çarı.Bak resimlerde her şey açık seçik.Çakmasın ve hırsızsın.Hırsızlığını da küfürbazlığını da kanıtlarım.Ve seni tüm meran tanıyana kadar da durmayacağım.

Invincible
Resim
Kullanıcı avatarı
Tryagain
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Tryagain »

Güncel ? :lol:
Resim

Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...
ermanxguzu
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ermanxguzu »

adnan ziyagil :D
Gün gelecek çaldığım çarlar için bana küfredeceksiniz :D

Azizz
Warning
Bywarning