Kardeşlerim bir cevap verin ya,biri oyuna sobee hesabıyla girmeye tenezzül bile etmiyor.
Hiç değilse sallayın no ve pass'ı.Böyle hata sizdede veriyor mu ? Kuşkulandırmayın beni.
kardeş bu sobee üyelerinin yoğunluğundan kaynaklanıyodur tahminimce yani sayfa belli kişi sayısından sonra sayfayı görmene izin vermiyodur ve bu hatayı alıyosundur girişte bi hata olucağnısanmıyorum çünkü bendede oluyodu düzeliyodu biraz bekleyince
boboi yazdı:kardeş bu sobee üyelerinin yoğunluğundan kaynaklanıyodur tahminimce yani sayfa belli kişi sayısından sonra sayfayı görmene izin vermiyodur ve bu hatayı alıyosundur girişte bi hata olucağnısanmıyorum çünkü bendede oluyodu düzeliyodu biraz bekleyince
Bende 2 pc var biri notebook biride desktop ( masaüstü) .. Ben notebookdan rahatça girebiliyorum sobee hesabıma fakat masaüstünde aynı hata veriyor .. Sorun acaba nedir :?: :?:
Gün gelecek çaldığım çarlar için bana küfredeceksiniz
Bu ekranlar karşılaştığınızda Tarayıcı önbelleğinizi temizleyerek tekrar denemenizi öneririm.
Internet Explorer 7 sürümüne sahip olan üyelerimiz İçin ;
-Tarayıcınızı açtığınızda, üst kısımda bulunan ''Araçlar'' Seçeneğini tıklayıp daha sonra ''Internet Seçeneklerini'' Seçin.
-Gelen pencerede ''Genel'' sekmesini seçtikten sonra ''Gözatma Geçmişi'' altında ki sil tuşunu seçip, daha sonra karşınıza gelecek pencerede.Tekrar sil seçeneğini seçerek tarayıcı geçmişini silebilirsiniz.
Internet Explorer 6 sürümüne sahip olan üyelerimiz için ;
-Tarayıcınızı açtığınızda, üst kısımda bulunan ''Araçlar'' Seçeneğine tıklayıp daha sonra ''Internet Seçenekleri'' seçin.
-Gelen pencerede ''Genel'' sekmesini seçtikten sonra ''Dosyaları Sil'' seçeneğini seçip, onayladıktan sonra tarayıcı geçmişini silebilirsiniz.