benim arkadaş 1 levelde gitti antrepoyu temizlerdi 3 levelde meteora yardırdı orda 10 level olunca çeteci görevlerine el attı
meğersem gm olmuş
Assassian vs Şah Kobra
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Assassian vs Şah Kobra
o zamanda sakınma vardı..hicretsidan yazdı:iyide büyük bi başarımı yaptın keserken :mrgreen: :mrgreen: artık savaşçıda sert vuruş var rahatça kesersin sert vuruş işe yaramadığı zamanda bile kesilebiliyordu.. o zaman tek başına kessen belki bi başarı olabilirdi
-
dodoruh4343
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
fotoğraf çekmedimVandervaart yazdı:dodoruh4343 yazdı:yya ben bunu eski sistemde kestim 32 lvl de savaşçıyla 33 lvl dede kestim
Tavuk mu kesion sen ne kesionkoyda fotoları inanalım
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü

Büyücüm 31 ve 32 seviyelerdeyken 2-3 kere kestim iksirsiz.Gelip geçerken gören de olmuştur 
Ottomanxwehrmact
Ottomanxwehrmact
yapma yaww :mrgreen:morukkelleci yazdı:benim arkadaş 1 levelde gitti antrepoyu temizlerdi 3 levelde meteora yardırdı orda 10 level olunca çeteci görevlerine el attı
meğersem gm olmuş

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
- hicretsidan
- Teşkilat Neferi

Şimdide Sert vuruş var ağır vuruş var...Assassian yazdı:o zamanda sakınma vardı..hicretsidan yazdı:iyide büyük bi başarımı yaptın keserken :mrgreen: :mrgreen: artık savaşçıda sert vuruş var rahatça kesersin sert vuruş işe yaramadığı zamanda bile kesilebiliyordu.. o zaman tek başına kessen belki bi başarı olabilirdi
yanlız ağır vuruş 36 lwlde yok :mrgreen: Büyük ihtimal üstünün tamamı veya tamamına yakını alman. Ama o kadar da abartılacak bir kesim değil.Ama yine de tebriklerhicretsidan yazdı:Şimdide Sert vuruş var ağır vuruş var...Assassian yazdı:o zamanda sakınma vardı..hicretsidan yazdı:iyide büyük bi başarımı yaptın keserken :mrgreen: :mrgreen: artık savaşçıda sert vuruş var rahatça kesersin sert vuruş işe yaramadığı zamanda bile kesilebiliyordu.. o zaman tek başına kessen belki bi başarı olabilirdi

''Türkiye Kupasını gördüm, şahitlerim vardı, öldüler''
Kılıçla oynayanın ölümü kılıçtan olur...
HeraklesxAlgos & HeraklesxAlqos & RegiaxStatham
Dikkatinizi Cekerim adam ne kadar ıksır varsa hepsınıde ıcmıs
Ve Şah Kobrayı kesmek eskısı kadar zor değil..Eskiden kesenler fazla yoktu...Sımdı o kadar kolaykı 34 lwl şifacımla bile kestim geçen.
Karakterler:Hanedanx$ırtlanXxkumandanxXJohniexWalkerElectromagneticExkallibre
Sunucu:Meran
Klan: Arz / Lodos
'``'HANEDAN'``'

Sunucu:Meran
Klan: Arz / Lodos
'``'HANEDAN'``'

ne kadar iksir varsamı ? 1 tane can iksiri içtim sadeceMeGaxLoST yazdı:Dikkatinizi Cekerim adam ne kadar ıksır varsa hepsınıde ıcmısVe Şah Kobrayı kesmek eskısı kadar zor değil..Eskiden kesenler fazla yoktu...Sımdı o kadar kolaykı 34 lwl şifacımla bile kestim geçen.
teşekkürlerselek95 yazdı:yanlız ağır vuruş 36 lwlde yok :mrgreen: Büyük ihtimal üstünün tamamı veya tamamına yakını alman. Ama o kadar da abartılacak bir kesim değil.Ama yine de tebriklerhicretsidan yazdı:Şimdide Sert vuruş var ağır vuruş var...Assassian yazdı:o zamanda sakınma vardı..hicretsidan yazdı:iyide büyük bi başarımı yaptın keserken :mrgreen: :mrgreen: artık savaşçıda sert vuruş var rahatça kesersin sert vuruş işe yaramadığı zamanda bile kesilebiliyordu.. o zaman tek başına kessen belki bi başarı olabilirdi