Oyunu Bırakıyorum Teşkilata Ve Şahsıma Hayırlı Olsun

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
bayturka
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat

Oyunu Bırakıyorum Teşkilata Ve Şahsıma Hayırlı Olsun

Mesaj gönderen bayturka »

İkv(Teşkilat) oynayan arkadaslar oyun giderek kötüleşiyor çirkinleşiyor ve bende çirkinleştim camura bastığın zaman üstüne sıcrar bu yüzden oyunu bırakma kararı aldım cünkü hayatımda etmediğim kadar küfrü bu oyunda ettim bunun için kendime feci şekilde kzıgınım beni seven sevmeyen herkese hayırlı olsun diyorum Oyunu güzel bir şekilde oynayan arkadaslar da var onlara devam etmesini tavsiye ederim Herkese iyi oyunlar....Hactory...Zorluturk...Yaghsı....Türkiyemxhercai****
Kullanıcı avatarı
nefretsiz92
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Re: Oyunu Bırakıyorum Teşkilata Ve Şahsıma Hayırlı Olsun

Mesaj gönderen nefretsiz92 »

Oyunun kötüleşmesi konusunda çok çok haklısın , emek hırsızlarımı dersin , anne baba lafını ağzında sakız etmişlermi dersin , senin 2 hafta çalışıp kazandığını torpille hileyle 5 dakkada alanlarmı dersin , 7 göbeğinden peygamberine Allahına kitabıına ekmeğine küfür edenlermi dersin...daha neler neler...ama bunların hiç biri sana küfür etme hakkını vermez çamura sen kendin basmışsın kardeşim , millet yapıyorr bende yaparım mantığıyla ilerlersen daha çok küfürde yersin haksızlıkta görürsün , sinirlenmiş olabilirsin ama küfür etmen gerekmez , oyunu bırakmanıda gerektiricek bi sebep yok...senin adına üzüldüm bu işler böyle devam ederse İKV ne kadar büyürse büyüsün oyuncu sayısı gittikçe azalıcak...neyse selametle , kendine dikkat et...
>>> ||İSTANBUL KIYAMET VAKTİ|| <<<

Resim
Demez taş, kaya
Yürürüz yaya...
Türküz, gideriz,
Kızılelmaya...
Kullanıcı avatarı
meran
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen meran »

3 gün sonra dönersin geri herkes bırakıyor ama 2 gün sonra ısrarlara dayanamadım sizin varım dyerek geri dönüyorlar. bırakıyorsan reklamını yapmana gerek yok git sadece sil pcden oyunu bir dahada girme. o kadar bırakıorum demen bile kendini aklama çabandan başka birşey değil. biri sana gitme oynuyoduk yazcak belkide başka hesaptan kendin yazcan gitme diye hoop aynı gün oyundasın tekrar.
Hanedanxlevni
Ssancar
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Ssancar »

Meran işte benm arkadasım snn gibilere oyunu bıraktığını anlatmak için böyle bir yazı yazdı mahalle arkadasıyız o oyuna döndüğünde ilk bnm haberim olur merak etme bu arada o WOW a basladı döneceğini sanmıyorum snn ve snn gibi düşünen herkesin bilgisine ....
Ssancar
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Ssancar »

Oyuna geri dönemez cünkü yalancı cıkar forma bile bu konu hakkında yazı yazmıs biraz mantıklı ol dönerse tükürdüğünü yalamak olur ... arkaadsmın oyunu bırakması beni üzmüştür ama kendi kararı bende belki wow a onun yanına katlırım
Kullanıcı avatarı
STr0nGMaN
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Sinop

Mesaj gönderen STr0nGMaN »

Gerçek hayatında başarılar.
Strongman
Strongmanxbüyü
AnaToLieN

!...Siyah saç ak defterle geldik , Ak saç siyah defterle gideceğiz....!

“Genel Etkileşim” sayfasına dön