Birinci maddedeki fikirine katılmıyorum(alıntı yaptığım arkadaş).bilall yazdı:Sheytanist yazdı:Merhaba.
İkv'ye gelmesi olumlu olacak bir kaç öneri yazmak istiyorum.
1. Gelen özel mesajlar(pm) farklı pencerelerde açılsın.Böylece yazdığımızı başkasına gönderme sorunu ortadan kalkar.
2. 40 veya 45 levelden sonraki karakterler silinmesin.Güvenlik açısından iyi olur.
3. İtem kilitleme olsun.Oyuncular belli bir miktar mebla karşılığında itemini kilitleyebilsin.Kilitlenen item ticarete konulmasın.
4. Her oyuncunun bir güvenlik kodu olsun.Bu kod oyuna girerken şifreyi yazdıktan sonra sistem tarafından sorulsun.Oyuncular şifrelerini çaldırsa bile güvenlik kodu sayesinde zaman kazanır ve şifresini geri alma şansı artar.
1. Önerin için başka oyundan özenti alarak bir önerı yaptıgını bılıyorum.
2. önerin için düşünme tarzın güzel ama uygulayış biçimi yanlış.Örnegın karakterı sılmek ıçın Sobee'ye kayıtlı ise Cep telefonuna onay mesajı gelsın,TTnet veya MYnete kayıtlı ıse e postalarına onay mesajı gelsın.Bence bunlar yapılırsa çok güzel olur.
3.Önerin ise İtem kıtleme saçma bir şey bence, sen bunları hırsızlık yapılınca efsunlarının aktarılmasını ıstemedıgın ıçın duşunmuşsunudur. Fakat Grup bölgelerınden düşen Nadide eşyalar zaten satılmıyor ve aktarılmıyor.Kolye,yüzük,eldıven,asa gibi....
4. önerin ise çok ugraştırıcı daha basit yöntemler düşünülebilir bence.
Sorunları yazarken çözümleride yazın fakat çözümleride yazarken o çözümler başkaları ıçın sorun olmasın
-Doom ilk fps oyunu olarak kabul edilir.O zaman Call of Duty,Crysis,Far Cry vb. oyunlar özentidir.
-1770 yılında Cugnot tarafından yapılan ve buharla çalışan otomobil 'ilk otomobil' olarak kabul edilir.O zaman
Mercedess,Citroen,Renault,BMW vb. markalar özentidir.
-Ilk görsel tarayıcı Internet Exploler'dır.O zaman Firefox,Opera,Chrome,Safari vb. tarayıcılar özentidir.
-Ilk insan Hz. Adem,ilk kadın Hz. Havva'dır.O zaman bizler özentiyiz.
Hayat özenti olduktan sonra özenti olmamak gibi bir şey olmaz.
Herkes yeni bir şey keşfedecek olsaydı.Sadece bu dünyada yetinmez,diğer gezegenlerde de yaşamaya başlardık,rahat ol
1.Bana göre olması daha iyi olur.Çünkü bölgeden eşya yansıttığında gelen pm yağmuru ile kime pm atacağını şaşırıyorsun.Bir yandan penceredeki yukarı ok işareti ile diğer pm yollayanları yakalayıp fısıldamaya çalışıyorsun.Tabi sen pm atanları bulmaya çalışırken oyun akıyor ve bölgeden,sohbetten konuşmalar geçiyor.Böylece yetişmek daha da zorlaşıyor.IKV deki pm sistemi kendine has fakat kullanımı zor.Bahsettiği pencereli pm sayesinde pm atan kişinin yazdığını kaçırmadan ve aramadan ona cevabını rahat bir şekilde yazabilirsin.
Konuyu açan arkadaşın sadece 1. maddesine,alıntı yaptığım arkadaşın 2,3,4. maddelerde ki fikirlerine katılıyorum.