........Oyun Artık Zevk Vermiyor Diyenler..........

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
sahinx60
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

........Oyun Artık Zevk Vermiyor Diyenler..........

Mesaj gönderen sahinx60 »

Merhabalar,

Son güncelleme olayından sonra artık oyundan zevk almamaya basladım bir seyı fark ettim oyuna ilk basladığımda sürekli yeni birseyler öğreniyor yeni kapılar açılıyor yeni yaratıkları kesmenin heyecanını yasıyordum ve artık hersey o kadar sıradan hale geldiki 49 lvl adam ne yapsın artık gidipte cinmi kessin

Oyunda öyle sıkılıyorumki yeni çar kasayım diyorum zaten bir sürü çar var ne yapıyım daha...

Yeni bölgeler açıldı diye çok sevinmiştim ama giriyorsun onca emek harcıyorsun çıkan Madalya :( her zamanda sağlam gurup bulamıyorsun ne yapayım ben siz söleyın yeni lvl falan gelse daha da guclensek olmazmı böylece daha kolay yapabiliriz bölgelerde... :? kafam çok karısık o kadar emek verdim ve simdi anladım o kadar emek bosunaymıs...
Sahinx
dosta DOST
düşmana
DÜŞMAN
Grand
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: ........Oyun Artık Zevk Vermiyor Diyenler..........

Mesaj gönderen Grand »

Hakikaten artık saçmalamaya başladınız siz buna kesin kanaat getirdim artık.Ne istiyorsun güzel kardeşim her kenanı kestiğinde alternator kolyemi cıksın her junon kestiğinde zırhmı çıksın her boss kesisinde itemmi düşür ? Kendi grubunda kendin bulacaksın oyun bile olsa dost ve çevre sahibi olucaksın..İnsanoğlu doyumsuzdur verdikçe daha fazlasını ister size 59 lewel gelse 3 ay sonra eminimki artık neden lewel gelmiyor diye saçma sapan konular açılmaya başlanır...Oyunda eskisine göre bir uçurum olduğu gerçek nasıl dersen,artuk güçlü güçsüz veyahut parasız kavramı kalmadı bölgeler bu kavramları bitirdi..Parası olmayan işi bilmeyen adam bile 3 günde grup bölgeleri sayesinde veyahut görevler ile üzerini cok rahat bir şekilde dizebilir.Örnek olarak şifacı,Ayakkabı görev itemi,Eldiven görev itemi, ibni sina asa ve ibni sina cevriye kolyede sıgınaklarda zaten kolay bir şekilde düşüyor.Bunları tamamladıgn takdirde üzerini diziyorsun lakin eskiden böyle değildi birşey üretmek için saatlerce maden baasında bekler malzeme bulmaya calısırdık.Artık recetelerinde bir önemi kalmadı..En basiti kadim hidra tamamen işi bilmeyen bir yönetimin zafiyetidir bütün bunlar insanları oyundan sogutmaktadır ama şimdi herkesin hakkını verelim..En azından bütün bu yapılanların gerçekten göründügü kadar kolay olmadıgınının bilinmesini isterim.Betadan beri ikv çok yol katetti sürekli üzerine koyarak devam etti.Sonuçta bu bir oyun bu sadece ikv için değil bütün oyunlar için geçerli..En kral oyunu 1 hafta oynadıgın zaman sıkılyorsun kaldıkı ikvyi uzun zamandır oynadıgına eminim ;) Sonuç olarak ikvde ters giden birşeyler oldugu aşikar bunlar elbetteki düzelecektir ama son 1 yıl içinde cok kan kaybetti burasıda bir gerçek..Kimse kimseyi burda silah zoruyla tutmuyor herkes istedigini yapmakta özgürdür..
LordSouza-Reflexlordsouza-İmzaxlordsouza-Heduanx-Firewall-Iqlox-IqloxII-IqloxIII-Darkness-Update-Deepblue-------vs.
Kullanıcı avatarı
sahinx60
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Evet kan kaybettı ve devam ediyor etmeye...Gurup bölgeleri gibi birde sadece iki kişinin gireceği yerler açılsa ne guzel olur inanın su an ne yazacağımı bilmiyorum öyle kafam karısıkki oyunda bir amaç vardı artık o amaç yok ayrıca sadece 1 kez kessekte çıkmasa birsey demeyeceğim guruptaki kisiye en fazla cift efsunlu iksir çıkıyor

Bi sey yapmalı mutlaka yapmalı
Sahinx
dosta DOST
düşmana
DÜŞMAN
Kullanıcı avatarı
Chekdar
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Chekdar »

beyler oyun gerçekten çok büyük oyuncular kaybetti şu son güncellemelerle daha devam edecekte kaybetmeye...

Bende bırakabilirim eğer oyun bu halde olmaya devam ederse
:(:(
http://img175.imageshack.us/img175/1943/anima1.mp4
Kullanıcı avatarı
kertenkele
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kertenkele »

oyun oyuncu kaybediyor belki ama yenisi de geliyor tamam belki tanınmış oyuncular gidiyor ama tanınmamışlar da tanınıyor herkes 3 yıllık ama eskiden ünlü olmayanlar giderek ünleniyor ben forum açıldığından itibaren 6 ay dışında hep forumdaydım adını ilk defa duyduklarım 1000 postu geçmiş 2 sene sonra onları da unutacağız bu sefer 5 yıllık oyuncular meydana çıkacak ama 3 sene hiç görülmeyenler seçim sizin gidip unutulanlardan mı olacaksınız yoksa kalıp seyredenlerden mi
Kullanıcı avatarı
boboi
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen boboi »

zevk eşekte olur sıkılan bence bi süre ikv ye ara versin sonra nasılsa o sizi kendine çekmesini bilir :D
Kullanıcı avatarı
Giresun
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Giresun »

Senin gibi düşünüyordum.IKV artık hiç zevk vermiyordu.Oyuna 2-3 ay gibi süre ara verdim.
Son 3 hafta içinde güzel bir geri dönüş yaptım.Senin ilacın tatil :)
Giresunsavaşçısı
duskFANG Büyü Şifa(1630)
Kullanıcı avatarı
sahinx60
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Giresun yazdı:Senin gibi düşünüyordum.IKV artık hiç zevk vermiyordu.Oyuna 2-3 ay gibi süre ara verdim.
Son 3 hafta içinde güzel bir geri dönüş yaptım.Senin ilacın tatil :)
Belkide haklisin kardesim ama ben su an 8 tane çarımı sildim dönmemek üzere sadece 1 çarım kaldi yarında onu sileceğim
Sahinx
dosta DOST
düşmana
DÜŞMAN

“Genel Etkileşim” sayfasına dön