Yardımcı oLuRmusnuz ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
SymanTec
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Yardımcı oLuRmusnuz ?

Mesaj gönderen SymanTec »

Selamlar..

Geçenlerde Norton Internet Security yükledm. Ve pc yi Tarattım..

Birsürü viRüs,trojan,trojan atı falan çıktı :evil: bunlar Norton'la silinir mi ? Yoksa başka bir program mı lazım silmek için ? Lütfen yardımcı olunda şu virüsleri temizleyeyim..

Eğer Virüs,Trojan falan silmek için program gerekiyorsa Güzel güvenilir bir program sölerseniz sevinirim ;)

iyi Forumlar...
Resim
Önemli değil kaç kez yenildiğin, önemli olan kaç yenilgiden sonra yeniden doğrulabildiğin.
Kullanıcı avatarı
SugarBoy
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Yardımcı oLuRmusnuz ?

Mesaj gönderen SugarBoy »

SymanTec yazdı:Selamlar..

Geçenlerde Norton Internet Security yükledm. Ve pc yi Tarattım..

Birsürü viRüs,trojan,trojan atı falan çıktı :evil: bunlar Norton'la silinir mi ? Yoksa başka bir program mı lazım silmek için ? Lütfen yardımcı olunda şu virüsleri temizleyeyim..

Eğer Virüs,Trojan falan silmek için program gerekiyorsa Güzel güvenilir bir program sölerseniz sevinirim ;)

iyi Forumlar...
Merhaba Karakter adın gibi bir virus programı kullansan sorunun olmayacak :) ama norton muhtemelen silmiş veya karantinaya almıştır. tabi sen özellikle çalışmasına izin vermediysen.
Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.
Resim
Kullanıcı avatarı
Kizanlar
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Re: Yardımcı oLuRmusnuz ?

Mesaj gönderen Kizanlar »

Norton silmek istemediğim virüsleri bile siliyordu, hiç takma kafanı, norton o virüslerin a.. bellemiştir,

Mesela sağ tuş menüsü için "Mmm" diye bi program vardı, bu virüs diyorda başka bişey demiyor, aslında sistemin derinine indiği için virüs olduğunu sanıyor bence, ben o programı hep kurardım, norton işlevsiz hale getirdi programı :D bende başka anti virüs kurdum
pompaya para almıyorlar yaa.. bende yürüdüm mü, asfaltta ayak izim kalırdı

“Genel Etkileşim” sayfasına dön